Dodaj firmu

Inox ograde - Nemanja

Montaža i postavka 2D i 3D panela, ograda, kapija i žičanih ograda u Beogradu i okolini.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Inox ograde Vuxa 10

Ograde i kapije Vuxa 10 pružaju maksimalnu bezbednost, ali i ulepšavaju Vaš stambeni ili poslovni objekat. Izrađeni od najkvalitetnijih materijala poput inoxa, sve naše proizvode karakteriše moderan dizajn, funkcionalnost i postojanost
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 39
Savski venac, Beograd

REBERG inox ograde i ljuljaške

Inox ljuljaške, ograde, držači tepiha, kapije od najboljeg materijala koji je otporan na sve vremenske prilike. Kompletni projekat, izrada po meri i montaža u Beogradu.
Pročitaj više

Vrtlarska 27
Zemun, Beograd

Kada neko po prvi put dolazi u vašu kuću, prvo što će primetiti to su inox ograde i kapija. Ma koliko da je lepa kuća u kojoj stanujete, kvalitetna i lepo dizajnirana ograda taj utisak može još više da pojača.

U našem tekstu saznajte razne korisne i zanimljive informacije o inox ogradama, o tome koje su njihove karakteristike, šta utiče na njihovu cenu i slično.

Izrada inox ograda

Inox ograde mogu da budu izrađene u nekoliko modela koji se smatraju osnovnim, ali isto tako i prema željama i zahtevima kupca.

Korisno je znati da se inox može kombinovati sa drugim materijalima, kao što je staklo ili drvo.

Proizvodnja ograda od inoxa

Firme koje se bave proizvodnjom ograda od inoxa imaju galerije, u kojima su predstavljene ograde, tj. različiti modeli. Te galerije moguće je pogledati putem interneta, ili doći lično, pa se upoznati sa ponudom putem kataloga.

Ukoliko ste zamislili određeni izgled ograde, u razgovoru sa stručnim licima ćete saznati da li je takva ideja izvodljiva u praksi, od kog tačno materijala će se raditi, i koja bi cena bila na kraju.

Inox ograde i kapije

Ako radite ogradu od inoxa, logično je da tada i kapija bude od istog materijala. Kada se ovaj deo eksterijera lepo dizajnira, to predstavlja najbolji način da se personalizuje prostor u kome se živi ili radi, odnosno, da se ostavi lični pečat.

Proizvođači uvek savetuju da se ograda kao i kapija, rade po zahtevu kupaca, iako u ponudi postoji mnogo standardizovanih modela. To znači da će se ograda projektovati u skladu sa konkretnim uslovima, pri čemu se kupac i proizvođač dogovaraju oko svih detalja, kao što su materijali koji će biti korišćeni, pored inoxa, a to sve treba da omogući dugotrajnost proizvoda.

Dobro je znati da inox, ili prohrom kako ga još nazivaju, predstavlja materijal budućnosti, pre svega zbog svoje čvrstoće, dugotrajnosti, atraktivnog i privlačnog izgleda, kao i lakog održavanja. Iz svih tih navedenih razloga, on nalazi svoju široku primenu.

Današnju modernu arhitekturu ne možemo ni zamisliti bez upotrebe inoxa, i sve češće viđamo ograde i kapije na novim zgradama koje su izrađene upravo od ovog kvalitetnog materijala.

Inox ograde – cena:

Na cenu ograda od inoxa utiče više faktora, a to je pre svega, da li se uzima model koji je standardizovan, ili se model izrađuje na osnovu želja i zahteva kupca. Takođe, bitno je i da li je ograda ili kapija izrađena samo od inoxa, ili predstavlja kombinaciju i drugih materijala, stakla, drveta, i u kojoj meri. Radi vaše orijentacije, reći ćemo da je prosečna cena od 100 do 400 evra po dužnom metru, ali je najbolje da pozovete firme koje se bve ovom delatnošću i da dobijete preciznu cenu na upit.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane