Dodaj firmu

Prohromske ograde Vuxa 10

Ograde i kapije Vuxa 10 pružaju maksimalnu bezbednost, ali i ulepšavaju Vaš stambeni ili poslovni objekat. Izrađeni od najkvalitetnijih materijala poput inoxa, sve naše proizvode karakteriše moderan dizajn, funkcionalnost i postojanost
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 39
Savski venac, Beograd

Prohrom predstavlja materijal budućnosti, a prohromske ograde logicno, ograde buducnosti. Razloga za to ima mnogo. Pre svega, prohrom je izuzetno atraktivan i privlačan, veoma velike čvrstoće, dugovečan i trajan, postojan i lako se održava. Savremena arhitektura je nezamisliva bez upotrebe prohroma kod izgradnje ograda, kapija, gelendera...

Takođe, ograde od prohroma su sjajan način da svom poslovnom ili životnom prostoru date lični pečat i da isti personalizujete. To se postiže tako što se ograde od prohroma izrađuju prema vaših zahtevima i željama, u kombinaciji sa drugim materijalima (kao što su staklo i drvo), a sve u dogovoru sa proizvođačem.

Izrada prohromskih ograda

Sve firme koje se bave izradom prohromskih ograda, poseduju kataloge ili galerije koje se prikazuju putem web prezentacija, i u njima se nalaze različiti standardni modeli. Takvi modeli obično su sa nešto nižom cenom u odnosu na ograde koje se u potpunosti izrađuju prema zamislima naručioca posla.

Proizvodnja ograda od prohroma

Kada neko dolazi do vašeg stambenog objekta ili poslovnih prostorija, najpre će zapaziti ograde i kapiju, kao najistaknutiji deo eksterijera. Zbog toga je veoma važno da one budu dizajnirane tako da deluju atraktivno i moderno.

Prednosti ograda od prohroma su brojne. Pre svega, prohrom je izuzetno otporan materijal, a jedinstven vizuelni efekat se postiže kombinacijom sa drugim materijalima ili detaljima. Poliranjem se postiže visoki sjaj, čime se stvara sjajan utisak elegancije. Pored poliranja, rade se još i četkanje, brušenje i matiranje.

Svi znamo da je prohrom izuzetno otporan materijal na pojavu korozije i rđe, tako da će dugo vremena ovakva ograda izgledati kao i prvog dana, uz jednostavno održavanje.

Prohromske ograde i kapije

Odlične vizuelne i fizičke karakteristike su glavni razlozi zbog kojih je prohrom toliko zastupljen u građevinarstvu. Drugim rečima, prohrom predstavlja nerđajući čelik, tako da je otporan na razne atmosferske uticaje, kao što su kiša, sneg...

Prohrom je rado biran i zbog svoje čvrstoće i postojanosti. Ograde izrađene od ovog materijala su odličan način da ukrasite stepenište, bilo da se radi o spoljašnjim ili o unutrašnjim. Ako se ograde lepo dizajniraju, one mogu da ostave veoma upečatljiv utisak, i da dosta toga kažu o stilu života stanara jednog prostora.

Za ograde je veoma bitno da se mogu izraditi u bilo kom obliku. To na primer, mogu da budu zakrivljene linije, dugi ravni oblici, ali i u potpunosti kružni oblici...

Prohromske ograde – cena:

Cena je u proseku od 100 do 400 evra po dužnom metru, ali je to samo radi vaše orijentacije. Pravu cenu bi trebalo da saznate na upit, a ona zavisi i od toga da li ogradu od prohroma uzimate kao standardni model ili želite da ona bude izrađena po vašim željama i zamislima, kao i u kombinaciji sa drugim materijalima (staklo, drvo, itd).

*Cene su prikazane samo orijntaciono, a za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane