Dodaj firmu

Ćilimi Global tepisi

Global tepisi po prvi put u Srbiji nudi najveći izbor persijskih i orijentalnih tepiha iz Irana, Indije, Pakistana, Nepala. U našoj ponudi nalazi se preko 5. 000 tepiha visokog kvaliteta koje nabavljamo direktno od proizvođača sa dugogodišn...
Pročitaj više

Vojvođanska 399a
Novi Beograd, Beograd

Ćilimi BEOMODA

Novootvoreni salon tepiha BEOMODA može da se pohvali raznovrsnom ponudom tepiha i staza modernih, neobičnih i tradicionalnih dezena, nežnih ili jarkih boja. Posetite nas i izaberite tepih sa stilom za Vaš životni ili radni prostor
Pročitaj više

Sarajevska 73
Savski venac, Beograd

Ćilimi su bili neizostavan deo brojnih kuca. Podovi su velike površine u domaćinstvu, pa iz tog razloga, veoma utiču na kompletan ambijent i atmosferu koja vlada u prostoru. Stoga je važno pravilno odabrati podnu oblogu, da bi se u isto vreme, postigla funkcionalnost ali i neophodna estetika.

Ćilimi za dnevnu sobu

Izborom atraktivnog ćilima, možete da postignete da vaša dnevna soba, od sasvim obične, postane veoma posebna, stvarajući izvanredan utisak. Koliko god da su lepi vaši podovi, jer imate blistavi parket ili prvoklasni laminat, oni će biti prazni i hladni, ukoliko ih ne ukrašavaju lepo dekorisani ćilimi.

Ćilim će u dnevnoj sobi zauzimati centralno mesto, pa će stvoriti finu notu tople atmosfere. Pri odabiru ćilima, vrlo je važno da sinhronizujete njegov izgled sa ostatkom enterijera, kao bi sve zajedno činilo harmoničnu celinu.

Ćilimi za spavaću sobu

Kvalitetni i lepi ćilimi, verovatno nikada neće izaći iz mode, jer svaki čovek ima potrebu da pod „obuče“ na najbolji način, da bi celokupna atmosfera bila prijatna i ugodna. Ćilim će vašem prostoru dodati grandioznost i sjajan osećaj za dekor.

U zavisnosti od ostatka enterijera, lepo je odabrati svetle boje sa kontrastima, čime se postiže ležeran izgled, dok veličina ćilima treba da bude srazmerna veličini prostorije.

Kada birate ćilim, uzmite u obzir i boju podova u vašoj kući, i to u smislu da su svetlo obojeni podovi veoma dobra pozadina za tamnije boje ćilima. Ukoliko je vaša spavaća soba velika i prostrana, idealni će biti ćilimi koji su suptilnih boja, a uz to je poželjno i da ne budu previše velikih dimenzija i preterano šareni.

Ćilimi prodaja

U današnje vreme, kada često komuniciramo elektronskim putem, nije neophodno da obilazite ceo grad u potrazi za idealnim ćilimom za vašu dnevnu ili spavaću sobu. Dovoljno je da pogledate veoma lepo osmišljene internet prezentacije salona tepiha, koji imaju u ponudi ćilime.

Ćilimi su predstavljeni najpre fotografijom, a pored toga i kratkim tekstualnim opisom u kome ćete saznati najosnovnije podatke, kao što su: materijal od koga je ćilim izrađen, njegove dimenzije, kao i cenu. Cene se mogu uporediti, a poručivanje i plaćanje, obavljaju se na veoma lak i jednostavan način.

Ćilimi cena

Cena ćilima zavisi od njegovih karakteristika, načina izrade i slično. U tom smislu, mogu dostići i cifru od 500 evra, a mogu se pronaći i po znatno nižim cenama, od 10000 din. i naviše.

Ćilimi iskustva

Pošto postoji toliko mnogo različitih boja, materijala izrade i dizajna, odabir ćilima može biti veoma težak zadatak. Ipak, rukovodite se time da uklopite ćilim sa nameštajem, bojom zidova, veličinom prostorije...

Važno je znati da redovno održavanje doprinosi tome da se životni vek ćilima znatno produži, stoga birajte materijale koji u tom smislu nisu previše zahtevni.

Izborom ćilima za dnevnu ili spavaću sobu, svakako postižete udobnost i sofisticiranost, i od svog doma činite mesto u kome ćete se osećati prijatno i toplo.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone tepiha koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane