Dodaj firmu

Staze ćemo najčešće susresti u predsobljima i hodnicima. Ovi delovi našeg domaćinstva su veoma važni, jer kroz njih cirkulišemo svakoga dana, i stoga želimo da budu funkcionalni ali u isto vreme, da prostor ne izgubi na svojoj toplini.

Sve to možemo lako postići, ako pravilno odaberemo staze za predsoblje.

Staze za hodnik

Hodnici su obično visoki i dugački, pa deluju pomalo hladno i poslovno. Vi želite da imate atmosferu toplog doma u svakom kutku, tako da je sjajno rešenje da se odlučite za staze za hodnik.

Dizajneri opremanja enterijera savetuju staze sa toplim tonovima crvene, bež i oker boje.

Staze za spavaću sobu

Postoji dosta ljudi koji ne žele ogromne tepihe u spavaćim sobama, već im deluje simpatičnije da u toj prostoriji imaju lepe staze. Ukoliko imate parket koji blista, jer je kvalitetan i besprekornog sjaja, tada želite da stavite akcenat na podnu površinu i odabraćete stazice koje parket neće prekrivati poput tepiha ili itisona.

Staze za predsoblje

Potrebno je imati dosta ukusa i znanja, pa opremiti predsoblje na pravi način. Ako imate parket u boji drveta, lepo će se uklapati staza koja ima žute tonove, a možete da odaberete i razne nijanse bež boje.

Čupave staze

Svi znamo da su čupavi tepisi jako popularni i da kada uđemo u salon tepiha, gotovo osamdeset posto njihove ponude zauzimaju atraktivni „čupavci“. Veoma su simpatični, pa ako odaberete čupavu stazu, kao što su i vaši tepisi, dobijate harmoničnu celinu, koja daje lepu notu topline domu.

Mnoge domaćice se pribojavaju da je čupave staze teško održavati, ali to uopšte nije tačno. Naime, biće dovoljno da svoju stazu protresete jednom nedeljno i da je redovno usisavate, pa će ona biti besprekorno čista. Čupave staze su izrađene od takvog materijala koji poseduje antibakterijska i antialergijska svojstva.

Staze za dečiju sobu

Deca vole da se igraju na podu, stoga moramo da mislimo o tome da staza bude laka za održavanje, ali u isto vreme i topla. Upravo u tome je prednost staza u odnosu na tepihe za dečiju sobu – stazu ćete veoma lako očistiti usisivačem, kao i istresti od prašine i drugih čestica. Na taj način će podne površine uvek biti uredne, pa se vaši mališani mogu na njima igrati do mile volje. Podrazumeva se da ćete kod kupovine staza za dečiju sobu odabrati takve dezene koji će biti zanimljivi najmlađima.

Staze prodaja

Saloni tepiha imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije na kojima se nalazi bogata ponuda staza za predsoblje, hodnike, dečije i spavaće sobe... Pregledom sajta, videćete da su artikli prikazani kroz fotografije i kratke tekstualne opise. U tekstu je navedeno od kog materijala je izrađena staza, kojih je dimenzija, koja cena je u pitanju...

Staze cena

Za staze je potrebno izdvojiti od 1200 din/m2, sve do 3500 dinara po kvadratnom metru, za pojedine modele.

Staze iskustva

Kao što vidimo iz celog teksta, staze su veoma praktične za naše domaćinstvo, najpre iz razloga što je vreme ogromnih tepiha, koji se prostiru od zida do zida, odavno prošlo. Takvi tepisi su bili samo vredni sakupljači prašine i drugih nečistoća i pri tome, veoma teški za održavanje. Sa stazama dobijate funkcionalnost i toplinu u prostoru, kao i sjajan estetski efekat.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone tepiha koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane