Dodaj firmu

Parking barijere Pik Group

U ponudi kompanije PiK Group doo nalaze se profesionalni otirači, brzi sušači za ruke, saobraćajni program i aromatizatori poslovnog i stambenog prostora
Pročitaj više

Kružni put Kijevo 40i
Rakovica, Beograd

Rollux ograde i kapije

Rollux iz Mladenovca proizvodi i montira ograde i kapije od aluminijuma i metala, kao i automatizovane sisteme za otvaranje i zatvaranje kapija
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Majstor Mića - Ograde i kapije

Majstor Mića sa preko 30 godina iskustva izrađuje veoma kvalitetne ograde i kapije od kovanog gvožđa, metala ili gvožđa po želji i meri.
Pročitaj više


Beograd

Parking barijere Des Design

Firma „Des Design“ bavi se proizvodnjom unikatnih kapija i ograda od kovanog gvožđa i dizajnu po želji klijenta.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Koliko puta ste se iznervirali jer se neko parkirao na vašem parking mestu i onda vi lutate da biste našli slobodan prostor. Da bi ovo sprecili, koristite parking barijere. Ovakva situacija ume da pokvari čitav dan ionako preopterećenom poslovnom čoveku, koji je uvek u trci sa vremenom.

Međutim, dobra vest je da se ovakav problem relativno lako rešava i to uz simboličnu svotu novca. Dovoljno će biti da nabavite parking barijere. O čemu se tačno radi, koje su karakteristike i prednosti, saznajte u nastavku našeg teksta.

Prodaja parking barijera

Nije potrebno da obilazite čitav grad u potrazi za parking barijerom koja bi vama odgovarala, već je dovoljno da pogledate web prezentacije firmi koje se bave njihovom prodajom. Na takvim web šopovima, čuvari parking mesta su predstavljeni kroz slike i kraće tekstualne opise.

Fogografija nam predočava kako parking barijera izgleda, i često ju je moguće sagledati pod uvećanjem, dok opis pruža informacije o svim bitnim karakteristikama koje bi kupce mogle da zanimaju.

Jasno je istaknuta cena, koju je lako uporediti sa drugim srodnim artiklima. Cene čak možete da sortirate tako da prvo vidite najjeftinije ili najskuplje proizvode, kao i one koji su najviše prodavani i najpopularniji.

Pošto ste odlučili koju parking barijeru želite, dovoljno je da obavite poručivanje, koje ćete potvrditi tako što ćete ostaviti adresu za isporuku i obaviti plaćanje. Plaćanje je moguće da se završi putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti. Nakon toga, očekujete isporuku na željenu adresu, obično u roku do tri radna dana, pod uslovom da je odabrana parking barijera bila dostupna na lageru u trenutku kada ste je poručivali. Za sva dodatna pitanja i informacije, ljubazno i stručno osoblje odabrane trgovine vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku.

Različite parking barijere

Kao što vidimo iz prethodnog dela teksta, moguće je kupiti različite parking barijere. Na primer, parking stub predstavlja jedno od najefikasnijih rešenja za čuvanje parking mesta. Koristi se za stambene, poslovne, javne, kao i za industrijske objekte.

Ono što je bitno istaći, to je da je parking barijera malih dimenzija, ali je uprkos tome dobro uočljiva, a to je bitno da bi se sprečilo oštećenje same barijere ili eventualna šteta na vozilu. Upotreba je laka, a zaključavanje je uz pomoć katanca.

Otključavanje je preko cilindra, na primer – otključa se parking stub, i on se spusti, a kada je zaključavate, samo podignete parking barijeru u uspravan položaj.

Parking barijere cena

Cene su različite, i zavise od toga koja vrsta parking barijere je u pitanju. Kreću se, u proseku od 2000 dinara pa naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane