Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Snezana Aleksic
Kada smo sredjivali kucu pre nekog vremena, koristili sam staklenu ogradu za stepenice. Dugo smo se dvoumili da li da se opredelimo za ovaj tip ograde. zbog cega? Imamo malu decu pa smo se bojali da se ne sapletu, padnu i iseku se na nju. Medjutim, uverili su nas da je veoma otporna na udarce, tako da nema opasnosti.
Ivana Petrovic
Moje licno misljenje je da ove staklene ograde u svakom slucaju moraju debelo da se plate. Sve drugo je daleko manje vazno.
Petar Jankulovski
Po mom licnom misljenju, sto se tice staklenih ograda za stepenike, najbolje je da se sami odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Marina Zivkovic
Mogu samo slobodno da kazem da staklene ograde za stepenice u svakom slucaju moraju debelo da se plate. Sve drugo je manje vazno.
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, staklene ograde za stepenice su ipak nesto sto je posebno iako i nisu bas nekog kvaliteta.
Jovana Milinkovic
Koliko je samo meni poznato, ovo su posebne ograe za stepenice u koje ako mene pitate mozete samo da imate puno poverenje.
Lea Stankovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovih ograda, u odredjene ambijente one svakako mogu da se uklope.
Milen Jovanovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovih ograda, samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista oko toga ne treba da brinete.
Simona Vucinic
Licno, ako mene pitate, veoma je vazno da po ovom pitanju samo potrazite neko provereno mesto. Veoma je bitno da vam kazem da se meni ni malo ne svidjaju staklene ograde za stepenice.
Filip Milutinovic
Po pitanju staklenih orgada za stepenice, ako mene pitate, samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.
Marta Dencevic
Po pitanju ove vrste ograda, samo treba u globalu da se potrudite da budu uradjene od bas kvalitetnog stakla.
Mihajlo Nastasovic
Po ovom pitanju ako mene pitate, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto. Sva sreca pa je takvih mesta u danasnje vreme puno u Beogradu.
Ljubinka Sreckovic
Zaista smatram da je po pitanju staklenih ograda za stepenice najbolje da posetite radnju koja uspesno postoji vec duzi niz godina. To je Steko - ram i predstavlja mesto u koje po ovom pitanju mozete da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Po pitanju kvaliteta, zaista su staklene ograde za stepnice i vise nego kvalitetne. Naravno, sve zavisi sta vam je stvarno potrebno.
Jana Stankovic
Stolarija Markovic je msto koje kao sto sam vec negde i napisala svakako treba da posetite. Sa tim ljudima je veoma lako da se postigne bilo kakav odgovor i zbog toga zbog njih zaista ne treba da oklevate.
Todor Markovic
Staklene ograde za stepenice mogu da budu zaista nesto posebno. U to zaista nemate razloga da sumnjate. medjutim, strogo morate da vodite racuna gde ih kupujete. Moja topla preporuka je stolarija Markovic.
Janko Zivanovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetnu staklenu ogradu za stepeneice onda je definitivno najbolje rsenje za vas da posetite staklorsca Bivu. To je jednostavno staklorezac u kojeg mozete da imate puno poverenje.
Petar Jankovic
Tako je, postaju sve vise popularne ali je jako bitno, presudno da se na adekvatan nacin uklope u ambijent.
Ivan Stojanovic
Koliko sam imao prilike da vidim po nekim kucama, staklene ograde za stepenice postaju sve vise nekako popularne. Zbog toga i nisu za svaciji dzep posto poprilinco kostaju.
Biljana Brankovic
Mislim da se cene obracunavaju po kvadratu i da je u proseku cena kvadrata od 30 eura pa na vise. Pored toga, veoma je vazno voditi racuna o pravilnom tipu obrade takvih staklenih ograda.
Marko Petrovic
Prijatelj moj je pre odredjenog vremena radio staklene ograde za stepenice. Mislim da mu ih je uradio staklorezac Jojic Zeljko. Cene po kojima je uradio su i vise nego povoljne. Mislim da je moj prijatelj sa njima bas bio zadovoljan.
Dusan Markovic
Kada sam sredjivao kucu pre nekog vremena, koristio sam staklenu ogradu za stepenice. Dgo sam se dvoumio da li da se opredelim za ovaj tip ograde. zbog cega? Imam malu decu pa sam se bojao da se ne sapletu, padnu i iseku se na nju. Medjutim, uverili su me da je veoma otporna na udarce, tako da nema opasnosti.