Cvećara Dunja

0.0 | 0 ocena
Ulica: Crnotravska 10/1
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Cvećara Dunja
Mobilni: 064/

O nama

CVEĆARA DUNJA

Cvećara Dunja nudi Vam veliki izbor buketa i aranžmana za sve prilike, kao i saksijsko cveće, po najpovoljnijim cenama u gradu. U našem cvetnom carstvu koje krasi bogatstvo mirisa i šarenilo boja, dočekaće Vas ljubazno osoblje koje će kreirati aranžman po Vašoj želji. Takođe, vršimo dostavu cveća na željenu adresu na teritoriji Beograda.

Iz našeg bogatog asortimana proizvoda posebno izdvajamo:

 • cvetne aranžmane i bukete
 • bidermajere
 • bukete, suze i vence za sahrane
 • saksijsko cveće

Zavisno od prilike, cvećara Dunja nudi Vam raznovrstan izbor aranžmana od najrazličitijih vrsta cveća, za sve vrste proslava. Ukomponovani u različite oblike i dimenzije naši cvetni aranžmani koje svakodnevno pravimo, samo čekaju da nekome ulepšaju dan. Takođe, nudimo mogućnost kreiranja buketa po Vašoj želji i meri.

Sa željom da Vam pružimo podršku i u teškim trenucima, kod nas Vas očekuju buketi, suze i venci za izjave saučešća i sahrane. Cvećara Dunja iz svoje ponude izdvaja i veliki izbor saksijskog cveća koje će oplemeniti Vaš dom ili poslovni prostor.

Bidermajer je neizostavni detalj svake mlade koji će taj poseban dan učiniti još lepšim. Ukoliko želite savršen bidermajer za Vaše venčanje, cvećara Dunja je prava adresa za Vas. Naše stručno i profesionalno osoblje, u skladu sa Vašim zamislima, kreiraće originalan i specifičan bidermajer, koji će se savršeno uklopiti u Vaš kompletan izgled.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do nas ili želite da nekoga iznenadite prelepim poklonom, cvećara Dunja nudi mogućnost dostave cveća na adresu. Naša služba za dostavu obezbeđuje da svi aranžmani stignu sveži i očuvani do vrata naših primaoca i kao takvi izmame osmeh na njihova lica. Dostava cveća se vrši na celoj teritoriji Beograda, a cena se formira po dogovoru.

Radno vreme:
svaki dan od 08-20h
dostava od 07-24h

Cvećara Dunja, Crnotravska 10/1, Banjica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovica Vitakic
  16.09.2016 10:58

  Najveci izbor saksijskog cveca.Zavisno od prilike,cvecara Dunja nudi vam raznovrstan izbor aranzmana od najrazlicitijih vrsta cveca,za sve vrste proslava.Ukomponovani u razlicite oblike i dimenzije cvetni aranzmani koje svakodnevno prave,samo cekaju da nekome ulepsaju dan.

  Firme u blizini

  PROIZVODNJA CVETNIH ARANŽMANA, Zaplanjska 47, Voždovac, Beograd
  Maki M Cvećara, Crnotravska 1a, Voždovac, Beograd
  Cvecara Peca, Mokroluska 86a, Beograd, Voždovac, Beograd
  Cvećara Afrodita, Maksima Gorkog bb, Vračar, Beograd
  Cvećara POKLONI ME, Mile Dimić 5, Rakovica, Beograd
  Cvećara Čiča 1960, Miloša Pocerca 27, Savski venac, Beograd
  Albero Dekor izrada veštačkog drveća, Bulevar kralja Aleksandra 93, Zvezdara, Beograd
  Cvećara Esperanca-T, Makenzijeva 60, Vračar, Beograd
  Atelje Snova cvećara, Patrijarha Gavrila 14, Vračar, Beograd
  Cvećara Ivona, Dr Milutina Ivkovića 2a, Savski venac, Beograd