Cvecara Vanna Flowers & Gifts

5.0 | 3 ocena
Ulica: Karadjordjev Trg 9a, Zemun
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Cvecara Vanna Flowers & Gifts
Telefon: 011/
Mobilni: 069/

O nama

Cvećara "Vanna flowers & gifts" nalazi se na Karadjordjevom trgu broj 9a u prelepom delu Zemuna. Izradi cvetnih aranžmana koji će ulepšati svaki Vaš dan i oplemeniti prostor koji će svojim prisustvom ukrasiti poklanjamo veliku ljubav i pažnju. Kao vrsni poznavaoci cveća, njegovih karakteristika, načina na koji se gaji i neguje nudimo Vam najveći izbor cvetnih kultura iz naše zemlje i iz uvoza.

Posetite našu facebook stranicu:

Cveće je najiskreniji poklon koji Vama dragoj osobi možete uručiti. Poklanjanje cveća tradicija je kojoj se mnogi

okreću kada žele da prijatno iznenade voljenu osobu. Iskazivanje ljubavi, prijateljstva, naklonosti i pažnje putem cvetnih aranžmana koji će obradovati svaku osobu dokaz su činjenice da je Vaše srce ispunjeno ljubavlju i nežnošću.

Cveće nalazimo u različitim bojama, veličinama, oblicima i kombinacijama u vidu buketa, cvetnih aranžmana i dekoracija za najrazličitije prilike. Svojim izgledom i mirisima, cvetni aranžmani koje cvećara "Vanna flowers & gifts" izradjuje za Vas oduševiće Vas i ujedno ulepšai prostor po Vašem izboru.

Naše ljubazno osoblje preporučiće Vam, u zavisnosti od prilike u kojoj će cveće biti poklonjeno, za kakav cvetni aranžman da se opredelite. Na Vaše veliko zadovoljstvo izradićemo za Vas unikatne prelepo dekorisane unikatne cvetne aranžmane.

Cvećara "Vanna flowers & gifts" bavi se i dekoracijom prostora za svadbe, venčanja i druge vidove proslava. Odabirom cveća po Vašem izboru, ukasićemo na Vaš zahtev stolove za goste, za mladence i automobile vrhunskim dekoracijama. Pored bidermajera koji je naizostavni deo svakog venčanja i svadbe, dekoracija stolova, sale za proslavu i svega drugog što Vi želite da ukrasite omogućena Vam je od strane naše cvećare "Vanna flowers & gifts".

Kombinacija različitih cvetova i zelenila povezanih satenskom trakom i ukrašenih detaljima po Vašoj želji čine bidermajer koji će svaka mlada sa ponosom nositi na svom venčanju.

Zadovoljstvo nam je da Vam ulepšamo našim bidermajerima Vaš poseban dan.

Cvećara "Vanna flowers & gofts" nudi Vam dostavu cveća na kućnu adresu. Odaberite jedinstvene cvetne aranžmane, bukete, bidermajere iz naše bogate ponude a mi ćemo Vam ih u najkraćem vremenskom roku dostaviti na željenu adresu.

Vaša cvećara "Vanna flowers & gifts" Zemun.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  JOVO MARINKOVIC
  23.05.2013 06:17

  Dobro jutro zelim prvo i lep suncan dan. Zeleo bih znati koim putem mogu naruciti kod vas lep buket cveca za jednu veoma dragu osobu jasam u frankfurtu neznam kako da to uradim ako mi mozete objasniti sta treba da uradim dabi mogo kod vas naruciti tako nesto. Velik pozdrav Jovo

  Firme u blizini

  Cvećara Alpinija, Đorđa Stanojevića 9g ( zgrada Ciklama Belvil ), Novi Beograd, Beograd
  Teleflora dostava cveća, Svetogorska 11, Stari grad, Beograd
  Cvecara Čuvarkuća 2004, Bulevar Zorana Djindjića 12ž, Novi Beograd, Beograd
  Cvećara Quince Flower, Sarajevska 45, Savski venac, Beograd
  Cvecara Flowers Silver Pack, Nikole Dobrovića 25v, Novi Beograd, Beograd
  Cvećara Leptir, Džordža Vašingtona bb, lok 33, Stari grad, Beograd
  Cvećara Čiča 1960, Miloša Pocerca 27, Savski venac, Beograd
  Polje suncokreta - Cvećara, Majora Ilica 5, Palilula, Beograd
  City Flora cvećara, Džordža Vašingtona bb, lokal 34 (Bajloni pijaca), Dorćol, Stari grad, Beograd