Dodaj firmu
Beograd

Burme Stulic

Zlatara "Štulić" se nalazi u samom centru Batajnice u ulici Carice Jelene broj 2, na teritoriji Beograda. Široku paletu naših proizvoda čini nakit vrhunskog kvaliteta i dizajna, koji će Vas oduševiti svojim sjajem i izgledom.
Pročitaj više

Carice Jelene 2, Beograd

Burme Zlatara Dukić

Sa željom da ulepšamo najsrećnije trenutke u Vašem životu, zlatara Dukić bavi se izradom i prodajom nakita od zlata i srebra. U našoj majstorskoj radionici, veštim rukama zlatara sa dugogodišnjim iskustvom, nastaju najlepši komadi nakita po Vašoj meri.
Pročitaj više

Pere Velimirovića 8

Burme Zlatar Ivana

Zlatar Ivana nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Petra Zrinjskog 1. Izrada i prodaja nakita, otkup zlata i popravka nakita od zlata i srebra, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Petra Zrinjskog 1

Burme Alisa

Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih. Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima.
Pročitaj više

Ruzveltova 37, Beograd

Burme Zlatara Kulundžić

Zlatara Kulundžić nalazi se na adresi Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja ).
Pročitaj više

Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja )

Burme LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum

Firma LA-MA d.o.o. sa svojim radom započela je sada već davne 1992. godine. Od 2003. godine kao Zlatara "Aurum" nalazimo se u ulici Jurija Gagarina borj 149, lokal 7 u TC Piramida, na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 149 / lok.7

Zlatara Fiera

Mi nudimo najfiniji italijanski srebrni i zlatni nakit. Kod nas možete zameniti, popraviti, prodati i založiti vaš nakit.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 54

Burme Topalovic

Stručna obrada materijala, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 40 godina i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakit, koji parira svetskim trendovima.Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 192, Beograd

Burme - Kujundžija

Radnja sa porodičnom tradicijom - osnovana 1969. godine.Vršimo popravke svih vrsta zlatnog i srebrnog nakita, izradu zlatnog nakita od donesenog materijala, porudžbine zlatnog i srebrnog nakita po želji kupaca (katalog, crtež, slika i ostalo), bezbolno bušenje ušiju, graviranje (kompjutersko, ručno i mašinsko). U koliko Vas još više zanima šta kuća Zlatara - Kujundžija Simonida A. Čivljak nudi svratite do Balkanske 2, čekamo sa posebnim zadovoljstvom.
Pročitaj više

Balkanska 2
Kragujevac

Burme Filigran zlatara

Zlatara Filigran dobro je poznata po dugoj porodičnoj tradiciji i kvalitetu rada. Nalazimo se u Kragujevcu, na dve lokacije i pored bogate ponude nakita u radnji izrađujemo i nakit po želji kupca, od svih vrsta materijala.
Pročitaj više

Miloja Pavlovića 10, lokal 8
Novi Sad

Zlatara JANKOVIĆ

Priuštite sebi luksuz koji zaslužujete, posetite zlataru Janković u Novom Sadu. Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i stručnosti u mogućnosti smo da Vam ponudimo najlepši zlatni i srebrni nakit za sve prilike. Posebno izdvajamo unikatni nakit sa dragim kamenjem.
Pročitaj više

Bulevar Jovana Dučića 1, Laze Kostića 3

Zlatara Bata

Zlatara Bata još od davne 1972. godine ispunjava najrazličitije zahteve svojih klijenata i ispraća ih zadovoljne kupovinom novog ili restauracijom starog nakita.
Pročitaj više

Dunavska 2

Zlatara Jovišić

Zlatara Jovišić iz Novog Sada pruža usluge proizvodnje i prodaje ručno rađenog zlatnog i srebrnog nakita modernog dizajna koji mižete iskoristiti za sve prilike.
Pročitaj više

Železnička 9
Pančevo

Zlatara Živaljević burme

Zlatara u Pančevu sa sjajnom ponudom zlatnog i srebrnog nakita i nakita od nerđajućeg čelika. Popravke nakita, otkup zlata i srebra, izrada unikatnog nakita
Pročitaj više

Miloša Obrenovića 35a
Sremska Mitrovica

Zlatara Grčić burme

Izaberite odgovorajući komad nakita u vašoj zalatari u Sremskoj Mitrovici. Veliki izbor modernog ženskog nakita, belog i žutog zlata, srebra
Pročitaj više

Trg Nikole Pašića 8

Burme Zlatara Radukić

Ukoliko tražite poklon za godišnjicu braka, rođendan Vama drage osobe ili neku drugu važnu priliku mi Vam stojimo na raspolaganju našim uslugama i proizvodima. Kompletan izbor zlatnog nakita dostupan Vam je po veoma pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Solarski trg 1
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane