Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Zlatne narukvice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Zlatne narukvice

Ruke često dolaze u prvi plan: kada se potpisujemo, kada nešto plaćamo, rukujemo se... Svakako da će na nas drugačiji utisak ostaviti ruka ukrašena lepom narukvicom, od ruke na kojoj nema ničega.

 

 

Nakit ima svoj univerzalni govor, on će poručiti čak i potpunim neznancima o tome koliko vi imate ukusa, stila, reći će kakav je vaš karakter, temperament... Možda se pitate kako je to moguće? Vrlo jednostavno. I vi kada ste birali komad nakita za sebe, odabrali ste ga u skladu sa svojom ličnošću. Takođe, ako ste isti dobili na poklon, birao je neko ko vas dobro poznaje.

Narukvice od kaučuka

U kreiranju imidža, kao što vidimo, narukvica je veoma važna. One se nose stalno i lepo se kombinuju uz ostali nakit. Mogu biti u pločicama, u kombinaciji sa kvalitetnim kaučukom ili klasične. Stručnjaci kažu da je dizajn presudan kada narukvicom želite da postignete određeni efekat. 

Pravilnim izborom narukvice, lepo ćete upotpuniti odevnu kombinaciju u svakoj prilici. Putem web prezentacija zlatara, na najjednostavniji način možete pogledati izbor narukvica od kaučuk zlata, informisati se o cenama, a sve što je potrebno to je da kliknete na sliku kaučuk narukvice koja vas zanima.

Takođe, postoje i narukvice od kaučuk srebra, izbor je bogat, a cene su veoma pristupačne. Ukoliko se odlučite na kupovinu putem interneta, sve možete završiti u par jednostavnih koraka.

Narukvice od belog zlata

Postoje mnoge dame koje daju prednost narukvicama, u odnosu na sav ostali nakit. Belo zlato predstavlja odraz elegancije, prefinjenosti i sofisticiranosti. Zbog svoje boje, belo zlato naročito pristaje osobama svetle puti, očiju i kose. 

 

 

Narukvice su moderno dizajnirane, a mogu biti ukrašene na razne načine, recimo, cirkonima ili naizmeničnim mat i glat segmentima, na primer. Kada birate oblike, naći ćete bogat izbor od jednostavnih modela, preko atraktivnih, masivnih, nežnih, čvrstih narukvica četvrtastog i osmougaonog oblika... 

Interesantni su modeli sa krivudavim segmentima, zatim narukvice nepravilnih oblika, diskretno dizajnirane, ili moderne narukvice od belog i roze zlata sa pločicom i cvetićima...

Zlatne narukvice – iskustva

Nakit je oduvek bio slika i prilika ukusa i karaktera. Verovatno ne postoji žena koja ne voli da se ulepša, pogotovo ako je zainteresovana za nekog muškarca. U igri zavođenja, nakit igra veoma važnu ulogu, a to je upravo iz razloga što on ističe lepotu žene. Takođe, pripadnice lepšeg pola, na takav način okićene, svakako su sigurnije u sebe, pa je odabir nakita, u našem slučaju narukvica, postalo pravo umeće.

Sa druge strane, muškarci znaju koliko žene vole lepe komade nakita, pa su kroz celu istoriju, ne samo u današnje vreme, odvajali velike sume novca da bi voljenoj ženi priuštili skupocene narukvice. 

Kožne narukvice za muškarce

Narukvice nisu isključivo ženski nakit, zateći ćemo ih i na rukama muškaraca. Naravno, modeli u kojima se narukvice pojavljuju u ovom slučaju su veoma različiti, od masivnih i teških, preko onih izrađenih od kože. Kožne narukvice  su danas veoma popularne i postoje simpatična mišljenja koja kažu da muškarci na taj način ostvaruju dečačke snove da budu rok zvezde, ali i snove devojaka da ih baš takav tip zavede. 

Interesantne su narukvice od kože koje su ručno rađene, pa možete birati ovaj deo muškog nakita po svom ukusu i meri. 

Na kraju, istaći ćemo da su mnogim svetskim dizajnerima narukvice večita inspiracija. 

Zlatne narukvice – cena:

Cene zlatnih narukvica se kreću od 6000 din. do 91000 dinara za posebne ekskluzivne modele. 

Cena narukvica od kaučuka kreće se od 5100 din. sve do 41000 dinara, a sve u zavisnosti od toga koliko grama je u pitanju.  

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate zlatare ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Filip Milutinovic

Moje je misljenje takvo da u svakom slucaju zlatne narukvice trebaju da se plate postepeno i da pri tome sve to moze da bude zaista dovoljno dobrog kvaliteta. Druge stvari i ne bi trebale da budu bas toliko vazne.

17.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko samo mogu da vidim, ba bar je po pitanju ovih narukvica situacija jasna i one zaista trebaju da se plate.

03.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko samo mogu da vidim, nisu one ni malo jeftine.

19.04.2017
Lea Stankovic

Cesto ove narukvice jesu nesto sto je zlata vredno.

05.04.2017
Todor Markovic

Po pravilu, sto se ovih narukvica tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja.

03.04.2017
Simona Vucinic

Po pravilu, sto se tice ovih narukvica, sigurno je kvalitet nesto sto vam pre ili kasnije necete promaci.

20.03.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, ove narukvice su zaista nesto posebno.

10.02.2017
Marta Dencevic

Moje licno misljenje je sto se tice zlatnih narukvica da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

13.01.2017
Petar Jankovic

Licno mislim da je po pitanju ovih narukvica najvaznije da se opredelite za kvalitet. Oko neceg vise zaista ne treba da se brinete.

26.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Moje je misljenje da po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

08.12.2016
Ivan Stojanovic

Meni licno zlatne narukvice zaista nista ne znace. To je po meni nekada bio stil devedesetih.

22.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju kvalitetnih zlatnih narukvica, najbolje je da posetite zlataru Alfix i da se bas na tom mestu lico uverite u kvalitet.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju zlatnih narukvica, prepune su ih zlatare u Beogradu. Prema tome, one zaista mogu da budu nesto posebno.

12.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko planirate da kupite zlatne narukvice, odna je cene u proseku oko 200 eura pa na vise. Sve zavisi od toga koliko karata glasa ima na sebi.

08.08.2016
Dusan Markovic

Ukoliko planirate da kupite kvalittene zlatne narukvice, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da dobro platiti. jednostavno, kvalitetne narukvice moraju dobro da se plate i to je to. U svakom slucaju, potrebno je da u to ulozite dosta novca.

07.07.2016
Nikolina Pantelic

Razlicite su cene po kojima se mogu pronaci zlatne narukvice. Sve je pitanje kvalitet zlata od kojeg su uradjene. Cula sam da zlatara Zaja iz Beograda ima korektne cene i pristojnu uslugu.