Zlatara Jovišić

4.7 | 10 ocena
Ulica: Železnička 9
Grad: Novi Sad
Zlatara Jovišić
Telefon: 021/
www.zlatarajovisic.com

O nama

ZLATARA JOVIŠIĆ

Zlatara Jovišić nalazi se u Železničkoj ulici, broj 9, u Novom Sadu i bavi se proizvodnjom i prodajom nakita od srebra i zlata. Kod nas, takođe, možete prodati Vaše zlato, kao i uraditi zamenu starog zlata.

Od osnivanja akcenat stavljamo na ručno rađeni nakit, modernog dizajna, za sve prilike. Naš nakit izrađuje se upotrebom najnovijih tehnologija, zahvaljujući kojima pravimo nakit koji pretenduje da bude Vaš porodičan nakit. Izrađen majstorskom i veštom rukom zlatara, naš nakit svojim izgledom zadovoljava sve Vaše zahteve, od svakodnevnog do nakita za specijalne prilike.

Usluge koje Vam nudi zlatara Jovišić:

U našoj ponudi se nalaze unikatni modeli nakita: prstenje, burme, minđuše, ogrlice, privezci, brojanice, koje izrađujemo uz najviši vid preciznosti pri radu. Takođe, nudimo Vam mogućnost izrade nakita po Vašoj želji i meri, bilo da želite nakit tradicionalnog, klasičnog ili modernog izgleda.

Zlatara Jovišić bavi se prodajom zlatnog i srebrnog nakita. Mislimo da nakit koji prodajemo treba da ima izuzetnost, tako da kod nas preovlađuju unikatni modeli i želimo da Vam predložimo nakit “Izrađen od srca”. Ako imate neki komad starog nakita koji više nije po Vašoj želji, nudimo Vam mogućnost otkupa i zamene starog zlata.

Zlatara Jovišić je dugogodišnji izlagač na sajmu zlatarstva “Sjaj” u Novom Sadu i nagrađivani smo zlatnom medaljom Novosadskog Sajma za kvalitet proizvoda. Ako želite da neku Vama dragu osobu iznenadite savršenim komadom, unikatnog nakita, naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć pri izboru nakita, koji će sa zadovoljstvom nositi u svim prilikama.

Prodaja zlatnog i srebrnog nakita
Unikatni modeli i ručno rađeni nakit modernog dizajna

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak od 08h-20h
Subota od 08h-15h

Sve dodatne informacije o našoj ponudi nakita, možete dobiti na telefon:

021/ 451 685

Posetite naš sajt: www.zlatarajovisic.com

Pratite nas i putem Facebook-a:

Zlatara Jovišić, Železnička 9 , Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milena Stojanovic
  17.07.2015 01:10

  Vrhnska zlatara, toliki izbor prstenja ostavlja vas bez daha, prosto ne znate koji da odaberete.

  Firme u blizini

  Zlatara Pan, Kralja Petra 27, Novi Sad
  Zlatara Bata, Dunavska 2, Novi Sad
  Zlatara JANKOVIĆ, Bulevar Jovana Dučića 1, Laze Kostića 3, Novi Sad