O nama - ZLATARA JOVIŠIĆ


Zlatara Jovišić nalazi se u Železničkoj ulici, broj 9, u Novom Sadu i bavi se proizvodnjom i prodajom nakita od srebra i zlata. Kod nas, takođe, možete prodati Vaše zlato, kao i uraditi zamenu starog zlata.

Od osnivanja akcenat stavljamo na ručno rađeni nakit, modernog dizajna, za sve prilike. Naš nakit izrađuje se upotrebom najnovijih tehnologija, zahvaljujući kojima pravimo nakit koji pretenduje da bude Vaš porodičan nakit. Izrađen majstorskom i veštom rukom zlatara, naš nakit svojim izgledom zadovoljava sve Vaše zahteve, od svakodnevnog do nakita za specijalne prilike.

Usluge koje Vam nudi zlatara Jovišić:


U našoj ponudi se nalaze unikatni modeli nakita: prstenje, burme, minđuše, ogrlice, privezci, brojanice, koje izrađujemo uz najviši vid preciznosti pri radu. Takođe, nudimo Vam mogućnost izrade nakita po Vašoj želji i meri, bilo da želite nakit tradicionalnog, klasičnog ili modernog izgleda.

Zlatara Jovišić bavi se prodajom zlatnog i srebrnog nakita. Mislimo da nakit koji prodajemo treba da ima izuzetnost, tako da kod nas preovlađuju unikatni modeli i želimo da Vam predložimo nakit “Izrađen od srca”. Ako imate neki komad starog nakita koji više nije po Vašoj želji, nudimo Vam mogućnost otkupa i zamene starog zlata.

Zlatara Jovišić je dugogodišnji izlagač na sajmu zlatarstva “Sjaj” u Novom Sadu i nagrađivani smo zlatnom medaljom Novosadskog Sajma za kvalitet proizvoda. Ako želite da neku Vama dragu osobu iznenadite savršenim komadom, unikatnog nakita, naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć pri izboru nakita, koji će sa zadovoljstvom nositi u svim prilikama.

Prodaja zlatnog i srebrnog nakita
Unikatni modeli i ručno rađeni nakit modernog dizajna

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h-20h
Subota od 08h-15h

Sve dodatne informacije o našoj ponudi nakita, možete dobiti na telefon:
021/ 451 685

Posetite naš sajt: www.zlatarajovisic.com

Pratite nas i putem Facebook-a: https://sr-rs.facebook.com/zlatarajovisic

Zlatara Jovišić, Železnička 9 , Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

31.07.2017 12:59
Marko Petrovic

Ljudi cesto imaju obicaj da pricajku sve i svesta, ali niko nema nista ruzno u Novom Sadu da kaze za zlataru Jovisic. Ova zlatara jeste mozda malo skuplja, ali to je na prvom mestu zbog toga sto pradaje iskljucivo prvoklasno zlato i drago kamenje koje zaista vredi. Od toga nesto da moze da postoji nesto bolje.

10.07.2017 12:43
Jana Stankovic

Ovo je po meni zaista jedna i vise nego korektna zlatara.

03.07.2017 02:30
Dusan Markovic

U zlatari Jovisic zaista prodaju i vise nego kvalitetno zlato. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

22.05.2017 12:16
Ivana Petrovic

Zlatara Jovisic je oduvek bila poznata po tome sto je imala veoma dobre komade zlata u svojoj ponudi. Pri tome su naravno i cene bile na neki nacin prilagodjeni sirokoj potrosacnoj moci stanovnika Novog Sada.

17.07.2015 01:10
Milena Stojanovic

Vrhnska zlatara, toliki izbor prstenja ostavlja vas bez daha, prosto ne znate koji da odaberete.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Zlatare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zlatara Jovišić
  • zlatara jovišić,
  • zlatara jovišić novi sad,
  • zlatara jovišić radno vreme,
  • otkup zlata novi sad,
  • zamena starog zlata novi sad,
  • vereničko prstenje novi sad,
  • burme novi sad,
  • zlatara jovišić u novom sadu