Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Srebrne burme
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Izrada klasičnih srebrnih burmi - par burmi

Akcija -40% 6000 Din.
Izrada klasičnih srebrnih burmi  - par burmi, po ceni od 6.000 din samo u Zlatari Ivana!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Srebrne burme

Razmenom burmi, mladenci se zaklinju na večnu ljubav, vernost i poštovanje. Kao što krug, u obliku koga je sačinjena burma, simboliše savršenstvo, takva bi trebalo da bude i vaša ljubav. 

 

 

Srebro je plemenit metal koji predstavlja sofisticiranost, i veoma će se lepo naglasiti lepotu dama koje imaju svetao ten, plavu kosu, zelene ili plave oči. Srebrne burme su ukrašene na razne  načine, i to cirkonima, dragim kamenjem ili biserima.

Burme od srebra

Srebro poseduje osobenu jedinstvenost, zbog čega se od davnina koristilo u razne svrhe, za ukrašavanje ili ulepšavanje, te za pravljenje srebrnog nakita ili za izradu srebrnog novca, kao nosioca vrednosti. 

Za srebro se kaže da je „uvek rado viđen gost“ pri ukrašavanju, da li u obliku minđuša, prelepo oblikovanih srebrnih lančića, ili fenomenalnih srebrnih venčanih burmi.

Srebro je dosta ekonomičnija varijanta od zlata, ali to ni u kom slučaju ne umanjuje njegovu pravu vrednost i lepotu. U ponudi zlatara je velki izbor srebrnih burmi, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Srebrne burme za venčanje

Od davnina, burma je simbol privrženosti i ljubavi. Čest je slučaj da muž i žena odaberu sličan ili isti venčani prsten. Možda je to i najpravilnija odluka, jer se dva sveta spajaju u jedan, ritualom bračnih zaveta. 

 

 

Zlatate vam nude širok spektar cena srebrnih burmi za venčanje, što bi se moglo reći za „svačiji džep“. Pre nego što prošetate do fizičkih sedišta zlatara, možete najpre pogledati njihove web prezentacije, na kojima je slikom i rečju predstavljeno sijaset modela burmi od srebra. Ukoliko tako želite, i samo poručivanje možete obaviti online, u nekoliko veoma jednostavnih koraka, pa će željene venčane burme uskoro biti isporučene na vašu adresu. 

Pošto se i sa nakitom mora ići u korak sa vremenom i savremenim svetskim trendovima, zlatare predstavljaju uvek nove kolekcije srebrnog nakita. 

U ponudi ćete pronaći najlepše i najkvalitetnije burme koje ćete sa radošću nositi celoga života, uvek se podsećajući na dan kada ste se predali jedno drugome. Burme simbolizuju ljubav, ali isto tako i ističu vaš karakter. 

Iz tog razloga postoje burme za zaljubljene koje imaju različit dizajn, što znači da se mogu prilagoditi i najzahtevnijim kupcima i najistančanijim ukusima. Možete izabrati iste, ali i ne morate. Često se različitosti jako lepo dopunjuju, kako u životu, tako i kada je reč o izboru burmi od srebra.

Odllučićete se za one burme koje vama najviše odgovaraju, i koje se uklapaju u vaš jedinstven stil. Sa druge strane, burma od srebra mora biti praktična, nežna i suptilna. Trebalo bi dobro razmisliti, jer ćete je nositi kroz ceo život. 

Vaša zahtevnost za zlatare je izazov, pa će vam biti odgovoreno najboljim kvalitetom, upravo kako i dolikuje simbolu večne ljubavi i stalnog prisustva voljene osobe. Interesantna je ideja da se na burmu od srebra ugravire vaša imena ili datum kada ste jedno drugom dali ljubavne zavete. 

Možete birati modele sa cirkonima, koji se nalaze u raznim bojama, ili bez njih, ako tako želite, dok samo srebro odlikuje visoka finoća.

Srebrne burme – cena:

Za srebrne burme potrebno je izdvojiti od 6000 dinara sve do 19500 dinara, a sve u zavisnosti od težine.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontatirate zlatare oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Ivana Petrovic

Sve vrste srebrnih bundi su nesto sto bi pre ili kasnije sigurno trebalo da dodje do izrazaja. Cene po kojima one mogu da se kupe su naravno veoma razlicite i nisu ukoliko mene pitate ni malo jednostavne.

17.05.2017
Filip Milutinovic

U svakom slucaju moraju one da se lepo plate. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

03.05.2017
Marina Zivkovic

Koliko samo mogu da vidim, ukliko nesto valja u celoj prici, onda su to srebrne burme samo sto su one malo vise skupe.

19.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Zaista ne znam ima li nesot bolje od ovih burmi.

05.04.2017
Jovana Milinkovic

Mogu samo da kazem da je po njihovom pitanju uvek kvalitet nesto sto treba i mora da bude prisutno.

03.04.2017
Todor Markovic

Ove burme su nesto sto u svakom slucaju treba da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

20.03.2017
Lea Stankovic

Po meni su one sigurno nesto sto debelo treba da se plati.

28.02.2017
Janko Zivanovic

U svakom slucaju sto se ovih burmi tice, kvalitet moze da bude veoma vazan. Sve drugo je sto se mene tice i vise nego sporedno.

10.02.2017
Simona Vucinic

Moje je licno misljenje da sto se ovih burmi teice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

13.01.2017
Petar Jankovic

Posebno je zanimljivo koliko samo u pojedinim zlatarama i burme mogu da budu bas onako zanimljivo skupe.

26.12.2016
Marta Dencevic

Ako vec nemate dovoljno novca za zlatne burme, onda su solidno resenje i srebrne burme. Ljubav je najvaznija.

08.12.2016
Ivan Stojanovic

Licno, nikada ne bih kupio srebrnu burmu. Nije sad da glumim neko ludilo ali je to ipak nesto sto vremenom moze popirlicno da se osteti i posle toga samo mozete da je bacite.

22.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Po pitanju srebrnih burmi, zaista ni po tom pitanju nemate cega da se stidite. Zato je najbolje da posetite zlataru Andreja i da se po tom pitanju odlucite za kvalitet.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Nemam zaista nista protiv srebrnih burmi, cak sta vise i one mogu da budu veoma lepe.

12.09.2016
Marko Petrovic

Ako neko nema bas novca za kvalitetne burme onda ni srebrne burme nisu uopste toliko lose resenje.

08.08.2016
Dusan Markovic

Mislim da se u danasnje vreme nemastine, sve veci broj ljudi okrece ovom tipu burmi. To su burme u koje mozete imati puno poverenje i koje slobodno moztee kupiti za vase vencanje.

07.07.2016
Nikolina Pantelic

Nisam pristalica da se kupujiu srebrne burme. Slazem se da oni koji nemaju dovoljno novca da treba da se opredele za ovaj tip burme ali genaralno je po meni uvek bolje kupiti zlatne burme. Ako nista, bas su boljeg kvaliteta.