Vereničko prstenje, sta reci. Mladići i devojke obično razmene stidljive poglede, potom skrivene osmehe, a zatim sledi nežno držanje za ruke i prvi poljubac... Zaljubljenost vremenom prerasta u ljubav, a ljubav u trenutak kada ćete pasti na kolena ispred svoje drage i zaprositi je, pitati da li želi da ostatak svog života podeli sa vama? Ima li srećnijeg čoveka na svetu, od onog kome je na takvo jedno pitanje, voljena žena rekla – „da“?

Verenički prsten

Pročitaj više

Izaberite neku od zlatarskih radnji gde mozete kupiti VERENICKO PRSTENjE

Beograd

Zlatara David
Zlatara David
Knez Mihajlova 29, Beograd
Stari grad Pozovi

Zlatara „David“ se nalazi u ulici Kneza Mihaila broj 29, na teritoriji opštine Stari grad, u Beogradu....
Pročitaj više

Zlatara Stulic
Zlatara Stulic
Carice Jelene 2, Beograd
Zemun Pozovi

...
Pročitaj više

Zlatar Ivana
Zlatar Ivana
Petra Zrinjskog 1
Zemun Pozovi

Zlatar Ivana nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Petra Zrinjskog 1. Izrada i prodaja nakita, otkup zlata i popravka nakita od zlata i srebra, po najpovoljnijim cenama u gradu....
Pročitaj više

Zlatara Kulundžić
Zlatara Kulundžić
Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja )
Rakovica

Zlatara Kulundžić nalazi se na adresi Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja )....

LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum
LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum
Jurija Gagarina 149 / lok.7
Novi Beograd

Firma LA-MA d.o.o. sa svojim radom započela je sada već davne 1992. godine. Od 2003. godine kao Zlatara "Aurum" nalazimo se u ulici Jurija Gagarina borj 149, lokal 7 u TC Piramida, na Novom Beogradu....

Zlatara DOK
Zlatara DOK
Bulevar Despota Stefana 47, Vojislava Ilića141j, Terazije 12
Stari grad

Zlatara DOK se bavi otkupom i prodajom zlatnog i srebrnog nakita. Najveći izbor po najpovoljnijim cenama- zlatara DOK....

Zlatara Fiera
Zlatara Fiera
Bulevar kralja Aleksandra 54
Vračar

Mi nudimo najfiniji italijanski srebrni i zlatni nakit. Kod nas možete zameniti, popraviti, prodati i založiti vaš nakit....

Casovnicarsko zlatarska radnja Alisa
Casovnicarsko zlatarska radnja Alisa
Ruzveltova 37, Beograd
Palilula

Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih. Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima....

Zlatara Topalovic
Zlatara Topalovic
Bulevar Kralja Aleksandra 192, Beograd
Zvezdara

...

Zlatar - Kujundžija
Zlatar - Kujundžija
Balkanska 2
Stari grad

...

Novi Sad

Zlatara JANKOVIĆ
Zlatara JANKOVIĆ
Bulevar Jovana Dučića 1, Laze Kostića 3 Pozovi

Priuštite sebi luksuz koji zaslužujete, posetite zlataru Janković u Novom Sadu. Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i stručnosti u mogućnosti smo da Vam ponudimo najlepši zlatni i srebrni nakit za sve prilike. Posebno izdvajamo unikatni na...
Pročitaj više

Zlatara Jovišić
Zlatara Jovišić
Železnička 9

Zlatara Jovišić iz Novog Sada pruža usluge proizvodnje i prodaje ručno rađenog zlatnog i srebrnog nakita modernog dizajna koji mižete iskoristiti za sve prilike....

Sremska Mitrovica

Zlatara Radukić
Zlatara Radukić
Solarski trg 1

Ukoliko tražite poklon za godišnjicu braka, rođendan Vama drage osobe ili neku drugu važnu priliku mi Vam stojimo na raspolaganju našim uslugama i proizvodima. Kompletan izbor zlatnog nakita dostupan Vam je po veoma pristupačnim cenama....

Vereničko prstenje, sta reci. Mladići i devojke obično razmene stidljive poglede, potom skrivene osmehe, a zatim sledi nežno držanje za ruke i prvi poljubac... Zaljubljenost vremenom prerasta u ljubav, a ljubav u trenutak kada ćete pasti na kolena ispred svoje drage i zaprositi je, pitati da li želi da ostatak svog života podeli sa vama? Ima li srećnijeg čoveka na svetu, od onog kome je na takvo jedno pitanje, voljena žena rekla – „da“?

Verenički prsten

Slobodno možemo reći da verenički prsten predstavlja simbol jednog savršenog i čarobnog trenutka. Vaša draga će ga nositi i voleti do kraja života. Upravo iz tog razloga, odabiru ovog posebnog dela nakita morate pristupiti veoma pažljivo.Uzmite u obzir karakter vaše buduće neveste, jer različiti modeli vereničkog prstenja predstavljaju drugačije osobe. Takođe, kako će prsten biti ukrašen, svakako ima svoje značenje.Brilijant je najčešći izbor za dragi kamen, kako zbog dugotrajnosti i očuvanja vrednosti tako i zbog same simbolike.

Vereničko prstenje sa dijamantima

Važno je da pravilno odaberete, pa znajte da na kvalitet dijamanta utiču čistoća, boja i brušenje. Dijamanti su oduvek bili među najvrednijim stvarima koje postoje na svetu. Oni se retko nalaze u prirodi, a poseduju jedinstvene mehaničke i optičke karakteristike, i zbog toga su veoma poseban dar. Interesatno je da ne postoje dva istovetna dijamanta, a to kroz vereničko prstenje može da prenese poruku: „Ne postoji nijedna devojka na svetu, kao što si ti!“Veština majstora koji obrađuje dijamant, oslobađa njegovu blistavost čineći ga nestvarno savršenim. Precizna obrada čini da se svetlost reflektuje sa fasete na fasetu, i prelama do vrha, čime se postiže izvanredan sjaj.

Vereničko prstenje od belog zlata

Belo zlato predstavlja sofisticiranost i eleganciju. Možete odabrati model vereničkog prstena koji je izrađen od osamnaestokaratnog belog zlata, gde centralni deo pripada atraktivnom safiru, koji je specifičan po baget brušenju. Model takvog vereničkog prstena može biti optočen belim brilijantima, dok predivna boja plavog safira daje jedinstvenost – kao što je vaša buduća nevesta.Takođe, možete se odlučiti za prsten sa crvenim rubinom. Verenički prsten može biti neobičnog oblika, dok je rubin okružen blistavim brilijantima. Ovo je atraktivan i elegantan model prstena.Prstenje od belog zlata je topla preporuka za sve dame koje znaju da iznesu skupocen poklon na svojim prstima.

Vereničko prstenje sa brilijantima

Potrebno je znati, da verenički prsten svakako nije samo jedan komad nakita. Naprotiv, on je mnogo više od toga, jer ga kupujete samo jednom u životu. Zato mora biti sasvim poseban, kao što je i vaša draga. Simbolizuje iskrenu ljubav prema osobi kojoj prsten poklanjate. Brilijanti se pojavljuju kao najčešći izbor zaljubljenih ljudi, i prsten ukrašen njima se rado daje i prima. Od kvaliteta samog dragog kamena, direktno zavisi i cena za verenički prsten. Zlatate su pripremile svoje web prezentacije, da bi vam izbor bio jednostavan i lak, a opisi koji su dati tom prilikom svakako će pomoći da odluka koju donesete bude prava, a vaša buduća nevesta, najsrećnija devojka na svetu.

Vereničko prstenje – cena:

Cene vereničkog prstenja se kreću od 38000 din. pa sve do 195000 dinara. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate zlatare oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milen Jovanovic
  01.09.2017 07:47

  Verenicko prstenje je definitivno nesot na sta svako u danasnje vreme treba da se navikne i finansijski spremi. Uglavnom vecina devojaka u danasnje vreme ocekuje da im momak kupi verenicki prsten ali obavezno da ima neki dragi kamen na sebi.

  Marina Zivkovic
  17.05.2017 10:10

  Iz licnog isksutva mogu da kazem da verenicko prstenje nije ni malo naivno kako god da okrenete.

  Filip Milutinovic
  03.05.2017 02:11

  Kako god da okrenete, ovo prstenje je veoma zahtevno. Sve drugo je mnogo losije resenje.

  Jovana Milinkovic
  19.04.2017 02:08

  Sto se ovog prstenja tice, naravno da treba da bude bas onako reprezentativno i na njemu svakako ne treba da stedite.

  Mihajlo Nastasovic
  19.04.2017 02:07

  Sigurno je samo to da ono moze da bude bas onako kvalitetno.

  Lea Stankovic
  05.04.2017 02:30

  Svaki ozbiljna muskarac ce krajnje ozbiljno da se odluci kakvot ot verenicko prstenje zeli da kupi.

  Todor Markovic
  03.04.2017 01:56

  Po meni je sigurno samo to da ono mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Simona Vucinic
  20.03.2017 09:15

  Po meni je u svakom slucaju ono nesto sto treba da se debelo plati.

  Janko Zivanovic
  28.02.2017 11:15

  Sto se mene licno tice, ovo je posebno kvalitetno prestenje, sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.

  Marta Dencevic
  10.02.2017 07:58

  Licno smatram da je sto se ovog prstenja tice, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Petar Jankovic
  13.01.2017 12:22

  Kod ovog prstenja je najvaznije da se odlucite za kvalitet. Po tom pitanju se sigurno necete pokajati.

  Ljubinka Sreckovic
  26.12.2016 11:28

  A joj majko, koliko je samo verenicko prstenje skupu. To je prosto jedno veliko cudo.

  Ivan Stojanovic
  08.12.2016 09:36

  Kada sam svojoj zeni kupio verenicki prsten, vodio sam nju licno da ga bira. Stvar je u tome da ona bas ima nekako specifican ukus.

  Jana Stankovic
  22.11.2016 12:33

  Po pitanju kvalitetnog verenickog prstenja, a opet dovoljno lepog, najbolje je da posetite zlataru Ami u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.

  Biljana Brankovic
  02.11.2016 02:23

  Verenicnki prsten zaista treba da bude nesto lepo ali je koliko mi se cini malo je takvi prstena u danasnje vreme ostalo.

  Marko Petrovic
  12.09.2016 10:35

  Misli da po ovom pitnaju zaista ne treba preterivati i muskarci zaista ne treba da izdvajaju 100000-150000 dinara kako bi iznenadili svoju lepsu polovinu.

  Dusan Markovic
  08.08.2016 11:16

  Sve naravno zavisi od kvakvog kamena zelite da uradite vericko prstenje. Generalno, potrebno je da se unapred sa svojim partnerom dogovrite oko svega unapred. Zbogt oga, samo hrabo i uspesno.

  Nikolina Pantelic
  07.07.2016 02:08

  Uvek sam pristalica da se kupi kvalitetan verenicki prsten. Bolje je i da bude sa nekim manjim kamenom nego da se kuci veci koji je izradjen od nesto losijeg zlata. Cene su narocito razlicite od zlatare do zlatare.