Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Prstenje od belog zlata
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Prstenje od belog zlata

Najveći broj ljudi pamti nečije crte lica, međutim postoje i takve osobe koje upamte – ruke. Sećaju se njihovog oblika i posle mnogo godina, više nego fizionomije. To je pomalo neobičan fenomen, kojim mogu da se pozabave psiholozi, ali jasno govori o tome da su ruke veoma značajne za ljudsku psihu. 

Možda upravo iz tog razloga želimo da svoje ruke ukrasimo, kako bi nekome ostale u najlepšem sećanju. Svaki deo našeg tela može biti lepši nego što jeste, a nakit upravo tome služi – da istakne ono najlepše na nama i u nama.

Prsten od belog zlata

Jedan od najzastupljenijih komada nakita svakako je prstenje. Negovane ruke, nalakirani nokti i prsten od belog zlata – to je samo jedan deo lepote žene. Prsten je u stvari vaš saveznik u pridobijanju pažnje nekoga do koga vam je stalo, jer kao i sav drugi nakit, on govori jezikom emocija. 

Na primer, može se reći da prsten simboliše ljubav, a minđuše strast. Stručnjaci će reći da je prstenje najupečatljiviji dokaz karaktera. Za njega se vezuje mit da privlači pozitivnu energiju, pa ako ispred sebe imate važan cilj, stavite na palac prsten od belog zlata. 

Kada govorimo o modnim trendovima, ako volite da ukrasite svoje ruke lepim prstenjem, definitivno je došlo vaših pet minuta! Ove sezone akcenat je u pravo na prstenju, dok su moderni različiti oblici i veličine. Interesantni su modeli koji prekrivaju ceo prst, „pečatni“ i sa raznobojnim kamenjem... Naravno, prsten od belog zlata je nezaobilazan.

Nekada je bilo popularno tradicionalno prstenje od žutog zlata, međutim, sada je primat preuzelo belo i roze zlato. Prsten od belog zlata predstavlja vašu sofisticiranost, prefinjenost i eleganciju. Kada ga birate, verovatno podsvesno želite da naglasite te svoje lepe osobine. 

Sa druge strane, ako kupujete prsten od belog zlata nekome na poklon, svakako imate u vidu ličnost dotične osobe, njen karakter, temperament pa ćete shodno tome odlučiti koji oblik prstena vašoj izabranici najbolje pristaje.

Prstenje od belog zlata – iskustva

U ponudi zlatara nalazi se zaista bogat izbor prstenja od belog zlata. Mnogi modeli su ukrašeni dijamantima, brilijantima ili cirkonima, što im daje posebnu draž, ali ima i klasičnih modela.

Prednost web shop-ova, odnosno zlatara koje imaju svoje lepo osmišljene internet prezentacije je u tome, što možete za svega nekoliko minuta pogledati celokupnu ponudu, gde je prstenje od belog zlata predstavljeno slikom i detaljnim opisom, uz prikazane cene. 

Cena uglavnom zavisi od težine prstena, od toga čime je ukrašen, pa ako je potrebno možete kontaktirati zlataru putem telefona i e-mail-a radi precizne cifre. Ako se odlučite za kupovinu, popunićete porudžbenicu, što će vam oduzeti svega par minuta, a dostava će biti izvršena kurirskom službom, na teritoriji Beograda najviše u roku od dva dana, a pri tome je pokrivena i cela Srbija. 

Plaćanje se može obaviti na više načina, putem e-bankinga, uplatom u pošti ili banci ili pouzećem, pri prijemu pošiljke. 

Ako je prsten od belog zlata iznenađenje za nekog vama posebnog, verujemo da ste odabirom poklona načinili pravi potez i da pozitivne emocije sa druge strane sigurno neće izostati.

Prstenje od belog zlata – cena:

Cena prstenja zavisi od težine, zatim finoće zlata, kao i ukrasa koji se koriste, pa se tako kreće od 9900 din. sve do 42100 dinara. Venčane burme od belog zlata dostižu cenu od 215000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate zlatare oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Filip Milutinovic

Pre ili kasnije cete sigurno videti da je ovo prstenje ipak posebno na ceni, zahvaljujuci svom kvalitetu. Takav jedan kvalitet bi u svakom slucaju kako god da okrenete, trebao da se posebno plati i nista tu vise ne treba da brinete.

17.05.2017
Jovana Milinkovic

Kako god da okrenete, ovo prstenje jeste nesto sto i nije bas previse jeftino.

03.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Kako god da okrenete, prstenje od belo zlata je nesto sto debelo treba da se plati.

19.04.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju je ovo i vise nego zahtevno prstenje u ciji kvlaitet je potrebno da se sami uverite. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

05.04.2017
Todor Markovic

Generalno ne volim zlato, bez obzira da li govorimo o zutom ili belom zlatu.

03.04.2017
Simona Vucinic

Po pravilu je ovo prstenje koje treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

20.03.2017
Janko Zivanovic

Po meni je ovo jedno i vise nego odlicno pristenje. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

10.02.2017
Marta Dencevic

Mozda se nekome belo zlato i svidja ali realno meni ne. Ne vidim sta tu ima posebno da bude lepo.

16.01.2017
Petar Jankovic

Sto se samo mene tice, ako pricamo realno, vazno je samo da znate da je veoma bitno da se po ovom pitanju posavetujete sa bas nekim strucnim licem u koje ako mene pitate mozete da imate puno poverenje.

26.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Po pitanju ovog prstenja, morate d aodmah znate d aje ovo ipak nesto sto se mni ne svidja. Ipak to moze da bude bas onako bolje i izglednije.

08.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene licno pitate, po pitanju prstenja od belog zlata samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.

22.11.2016
Jana Stankovic

Ukoliko vam je potrebno kvalitetno prstenje od belog zlata, ubedljivo je najbolje da posetite zlataru La - Ma i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Prstenje od belog zlata je po meni daleko skuplje od zutog zlata li je zbog toga i vise nego lepse.

12.09.2016
Marko Petrovic

Koliko mogu da vidim prstenje od belog zlata je nesto sto je u danasnje vreme poprilicno popularno. Ukoliko se odlucite da kupite neki takav prstene sigurno cete biti zadovoljni i necete se pokajati.

08.08.2016
Dusan Markovic

Kada pricamo o kvalitentom prstenju od belog zlata, onda je u svakom slucaju potrebno da se oslonimo na izrazizi kvalitet. Kvaliteno prstenje od belog zlata mora dobro i da se plati. Najbolje je da odete licno u neku proverenu zlataru i slobodno se raspitate sve sta vas zanima.

07.07.2016
Nikolina Pantelic

Danas je prstenje od blog zlata bas popularno. I ja bih pre kupila deo nakita od belog zlata. Zuto izbegavam zbog toga sto ga nose razlicit profili ljudi. Zbog toga je postalo nekako bez ukusa.