Zlatara Bata

  • 3
4.75 | 4 ocena
  • Ulica: Dunavska 2, Novi Sad
  • Grad: Novi Sad
  • Telefon: 021/Prikaži broj

Zlatara Bata

Zlatara Bata osnovana je 1972. godine i sa svojom radnjom u jednoj od najlepših i najstarijih ulica, u samom centru Novog Sada, slavi 40 godina iskustva u zlatarstvu.
Mislimo, kreiramo i našim rukama realizujemo nakit od 14k i 18k belog, žutog i obojenog zlata, koristeći najsavremeniju tehnologiju mašinske i usavršenu tehniku ručne izrade.

Zlatara Bata Vam nudi veliki izbor:
- zlatnih lančića, ogrlica, privezaka
- narukvica
- naušnica
- prstenja, burmi, vereničkog prstenja
- dečijeg nakita
- nakita ukrašenog dijamantima i ostalim dragim i poludragim prirodnim kamenjem.


Ljubitelji srebra će svoje želje zadovoljiti delicioznim izborom srebrnog nakita.
Zlatara Bata vrši otkup zlata, kao i sve vrste popravki i prepravki nakita.

Svaki komad nakita koji nastaje u zlatari Bata je impuls koji dolazi iz srca!Za više informacija o radu zlatare Bata, posetite naš sajt O nama - www.zlatarabata.co.rs.

Iskustva i preporuke posetilaca

31.07.2017 01:00
Marko Petrovic

Zlatara Bata je ubedljivo najbolja zlatara koja postoji u Novom Sadu. Kazem to pre svega ne samo zbog cena (koje su ruku na srce veoma povoljne) vec i zbog toga sto u ovoj zlatari rade zaista strucni prodavci koji uvek mogu da vas usmere na pravi put. Zbog toga kazem da je ovo zlatara koja je pravo resenje za vas.

10.07.2017 12:50
Biljana Brankovic

Sigurno cete pre nego sto se odlucite za kvalitet morati ovakvu jednu prodavnicu da posetite pa da se sami uverite sta je to tacno kvalitet i koliko on mora da kosta.

03.07.2017 02:32
Dusan Markovic

Ovo je definitivno mesot sa visegodisnjom tradicijom i iskutsvom u okje biste zaista pre ili kasnije trebali da pocnete da verujete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

22.05.2017 12:18
Marina Zivkovic

Ukoliko mene licno pitate, odmah treba da znate da je zlatara Bata jedno veoma dobro mesto koje se nalazi na dostupnoj lokaciji u Novom Sadu. U toj zlatari naravno radi veoma strucno osoblje koje je poznato po tome sto jasno ume da vas usmeri u zeljenom pravcu.

04.08.2015 05:00
Ana Maric

Zadivljujuća rucna izrada nakita!

10.09.2012 03:11
Miroslav Stojkovic

Halo imam za prodaju sve vrste obradjenog OPALA za prodaju direktno iz Australije.Sada sam u Srbiji ako ste zainteresovani mozete se javiti na email ili na mob.tel.064-3092636.Hvala pozdrav

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Zlatare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zlatara Bata
  • burme i verenicko prstenje novi sad,
  • rucna izrada nakita,
  • popravka nakita novi sad,
  • srebrni nakit,
  • zlatan nakit