Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Prstenje od srebra
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Izrada klasičnih srebrnih burmi - par burmi

Akcija -40% 6000 Din.
Izrada klasičnih srebrnih burmi  - par burmi, po ceni od 6.000 din samo u Zlatari Ivana!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Prstenje od srebra

Srebro je plemenit metal i često se pojavljuje kao prva ljubav mnogih pripadnica nežnijeg pola. Veliki broj dama su svoje srce poklonile nakitu od srebra, a bije ih glas da su večite romantičarke, nežne i ženstvene, koje sanjare o večnoj ljubavi.

 

 

Na kraju, i sam nakit je u službi emocija, pomaže nam da budemo lepe, atraktivne i izazovne kako bismo osvojile srce „onog pravog“.

Prsten od srebra

Verovatno ne postoji nijedna prava pripadnica lepšeg pola koja na svojoj ruci barem ponekad ne nosi prstenje. Složićemo se svi da je utisak koji ostavlja ruka ukrašena nakitom svakako drugačiji od slike „prazne“ ruke. Sve je to iz opravdanog razloga što su ruke, nekako uvek u prvom planu. Njima pišemo, rukujemo se, a džentlmen svakako više voli da poljubi ruku dame koju krasi lepo prstenje od srebra, na primer. 

Zanimljivo je da je srebro simbol meseca, zvezda i noći, pa dame koje vole srebrni nakit često maštaju o ljubavi na mesečini i princu iz bajke, koji će doći doći samo zbog njih. 

Susrešćemo mnoge žene koje na palcu nose srebrni prsten, a sve iz razloga jer veruju da on privlači pozitivnu energiju i jer imaju neki važan cilj pred sobom. Istraživanja pokazuju da na osnovu nakita koji neko nosi, možemo mnogo toga doznati o njegovim sklonostima i karakteru. 

To bi značilo, da kada stavite srebrni prsten na ruku, to je mnogo više od kamenčića i parčeta metala. Vi, zapravo, stavljate na sebe objavu o svojim vrlinama, manama, težnjama...

Govorite drugima o svom stilu, karakteru, temperamentu, načinu života, emotivnoj prirodi... Očigledno, prsten ima svoj jezik, a mnogo ljudi govori i razume te neverbalne poruke. Verovatno i osoba radi koje ste se tog dana ulepšale prstenjem od srebra.

Prstenje od srebra – iskustva

Na primer, prema mišljenjima nekih psihologa, žene koje preferiraju ogrlicu kao komad nakita su odlučne i vole život, dok dame koje biraju prstenje, čvrsto stoje na zemlji i staložene su. Smatra se da prsten šalje najkompletniju poruku o nekome. 

 

 

Recimo, ako nosite venčanu burmu od srebra, svakako ste tradicionalisti, a ukoliko ste opčinjeni prstenom sa velikim kamenom, okolini šaljete poruku da verujete u svoje stavove i da ćete se suočiti sa svakim ko misli suprotno.

Prstenje od srebra mnogim ženama je fetiš. Bez njega one ne bi bile to što jesu, ne bi ispoljavale svoju ličnost na isti način. Neko prstenje biramo zbog stila, simbolike, značenja, lepote... spisak ovih razloga je veoma dug.

U ponudi zlatara možete pronaći širok izbor srebrnog prstenja izuzetnog kvaliteta i jedinstvenog dizajna, sačinjenog od najfinijeg srebra, čistoće 925 u kombinaciji sa kristalima, živopisnim poludragim kamenjem ili cirkonima.

Prilikom posete, dočekaće vas ljubazno osoblje, koje vam može izaći u susret i sa savetima, ako kupujete srebrni prsten za vama dragu osobu. Cene su veoma pristupačne, a spram kvaliteta i poruke koju srebrni prsten nosi, sasvim su zanemarljive.

Prstenje od srebra – cena:

Za prstenje od srebra potrebno je izdvojiti u proseku od 2500 din. sve do 11050 dinara za određene modele, dok cena zavisi od težine kao i od ukrasa koji se koriste. Za srebrne burme potrebno je izdvojiti od 6000 dinara sve do 19500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate zlatare oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

05.04.2017
Petar Jankulovski

Moje je licno misljenje takvo da sto se tice prstenja od srebra, kvalitet je zaista i vise nego ocigledan.

03.04.2017
Ivana Petrovic

Sto se ovog prstenja tice, vazno je to da i ono ima neku vrednost.

03.04.2017
Stojance Ristovski

Po pravilu ono treba da se lepo plati. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.

20.03.2017
Marina Zivkovic

Sto se ovog prstenja tice, sigurno je samo to da se pre ili kasnije sigurno se necete odlucite za kvalitet.

20.03.2017
Milen Jovanovic

Po meni je ono uvek imalo nesozt jace cene nego sto je to uobicajeno.

28.02.2017
Jovana Milinkovic

Sto se mene licno tice, u svakom slucaju je prstenje od srebra nesto sto treba posebno da se plati.

10.02.2017
Filip Milutinovic

Mogu samo slobodno da kazem da je ovo jedno i vise nego dobro prstenje. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

09.02.2017
Lea Stankovic

Uvek je stvar bila u tome da je prstenje od srebra moralo onako debelo da se plati. To jednostavno tako funkcionise.

16.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Licno mislim da je najvaznije sto se ovoga tice da treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

13.01.2017
Simona Vucinic

Svako dobro i kvalitetno prstenje od srebra mora dobro i kvalitetno da se plati. Tako to ide.

26.12.2016
Todor Markovic

Ako mene licno pitate i ovo srebrno moze da bude bas onako kvalitetno.

23.12.2016
Marta Dencevic

Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. U tom slucaju se onda sigurno necete pokajati.

08.12.2016
Janko Zivanovic

Nemojte da kupujete prstenje od srebra posto ono moze da bude bas nekako jeftino.

07.12.2016
Petar Jankovic

Ako mene pitate, ipak je najbolje resenje da posetite neko provereno mesto. Ipak je pravo srebrno nesto sto ima cenu i sto treba imati znanje da se proceni da li je i koliko dobro.

22.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Ukoliko vam je potrebno kvalitetno prstenje od srebra, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite zlataru Fiera u ciji kvalitet je najbolje da se licno i sami uverite.

22.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju kvalitetnog prstenja od srebra, najbolje je da posetite mesto koje se zove Svet Perli. Mogu samo da kazem da tamo zaista imaju i vise nego kvalitetne komade nakita.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko trazite da kupite kvalitetno prstenje od srebra, onda je za vas definitivno najbolje resenje da se posavetujete u Svet Perli i tamo slobodno pitate sve sta vas zanima.

12.09.2016
Ivan Stojanovic

Ukoliko se odlucite da kupite neko kvalitetno i provereno srebrno prstenje sigurno se necete pokajati. Pri tome, to je nakit koji uvek ima cenu koji jhe uradjen od kvalitenot materijala.

12.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko planirate da kupite kvalitetno prstenje od srebra, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da izdvojite najmanje 100 eura za vrhunski kvalitet i izradu.

08.08.2016
Dusan Markovic

I to minimum mora toliko da se izdvoji. Generalno, morate imati na umu da su zlatare neka posebna mesta. Tu zaista ne postoji neka velika mogucnost cenkanja. Sa druge strane, obicno srebro mozete bukvalno da pronadjete i na ulici.

07.07.2016
Nikolina Pantelic

Veoma kvalitetno prstenje od srebra mozete kupiti u zlatari Zlaja sa Cukarice. Cene jesu nesto skuplje ali zato je po meni kvalitet na najvisem nivou. U svakom slucaju, budite spremni da izvojite minimum 4000-5000 dinara.