Prstenje od srebra je jako popularno. Srebro je plemenit metal i često se pojavljuje kao prva ljubav mnogih pripadnica nežnijeg pola. Veliki broj dama su svoje srce poklonile nakitu od srebra, a bije ih glas da su večite romantičarke, nežne i ženstvene, koje sanjare o večnoj ljubavi. Na kraju, i sam nakit je u službi emocija, pomaže nam da budemo lepe, atraktivne i izazovne kako bismo osvojile srce „onog pravog“.

Prsten od srebra

Pročitaj više

Izaberite neku od zlatarskih radnji gde mozete kupiti PRSTEN OD SREBRA

Beograd

Zlatar - Kujundžija
Zlatar - Kujundžija
Balkanska 2
Stari grad Pozovi

...
Pročitaj više

Zlatara Topalovic
Zlatara Topalovic
Bulevar Kralja Aleksandra 192, Beograd
Zvezdara Pozovi

...
Pročitaj više

Zlatara Stulic
Zlatara Stulic
Carice Jelene 2, Beograd
Zemun Pozovi

...
Pročitaj više

Casovnicarsko zlatarska radnja Alisa
Casovnicarsko zlatarska radnja Alisa
Ruzveltova 37, Beograd
Palilula Pozovi

Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih. Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima....
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na kupovinu SREBRNOG PRSTENjA

Izrada klasičnih srebrnih burmi - par burmi
10000 6000
Izrada klasičnih srebrnih burmi - par burmi AKCIJA ističe za Preuzmi kupon
Zlatara Fiera
Zlatara Fiera
Bulevar kralja Aleksandra 54
Vračar

Mi nudimo najfiniji italijanski srebrni i zlatni nakit. Kod nas možete zameniti, popraviti, prodati i založiti vaš nakit....

Zlatara David
Zlatara David
Knez Mihajlova 29, Beograd
Stari grad

Zlatara „David“ se nalazi u ulici Kneza Mihaila broj 29, na teritoriji opštine Stari grad, u Beogradu....

LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum
LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum
Jurija Gagarina 149 / lok.7
Novi Beograd

Firma LA-MA d.o.o. sa svojim radom započela je sada već davne 1992. godine. Od 2003. godine kao Zlatara "Aurum" nalazimo se u ulici Jurija Gagarina borj 149, lokal 7 u TC Piramida, na Novom Beogradu....

Zlatar Ivana
Zlatar Ivana
Petra Zrinjskog 1
Zemun

Zlatar Ivana nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Petra Zrinjskog 1. Izrada i prodaja nakita, otkup zlata i popravka nakita od zlata i srebra, po najpovoljnijim cenama u gradu....

Novi Sad

Zlatara Jovišić
Zlatara Jovišić
Železnička 9

Zlatara Jovišić iz Novog Sada pruža usluge proizvodnje i prodaje ručno rađenog zlatnog i srebrnog nakita modernog dizajna koji mižete iskoristiti za sve prilike....

Zlatara JANKOVIĆ
Zlatara JANKOVIĆ
Bulevar Jovana Dučića 1, Laze Kostića 3

Priuštite sebi luksuz koji zaslužujete, posetite zlataru Janković u Novom Sadu. Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i stručnosti u mogućnosti smo da Vam ponudimo najlepši zlatni i srebrni nakit za sve prilike. Posebno izdvajamo unikatni na...

Silver Shop Doro izrada i prodaja nakita od srebra i zlata
Silver Shop Doro izrada i prodaja nakita od srebra i zlata
Laze Telečkog 1

Silver Shop Doro nalazi se u Novom Sadu, bavi se unikatnom izradom nakita od rodiniranog srebra koje ne crni, ne rđa i ne menja boju....

Prstenje od srebra je jako popularno. Srebro je plemenit metal i često se pojavljuje kao prva ljubav mnogih pripadnica nežnijeg pola. Veliki broj dama su svoje srce poklonile nakitu od srebra, a bije ih glas da su večite romantičarke, nežne i ženstvene, koje sanjare o večnoj ljubavi. Na kraju, i sam nakit je u službi emocija, pomaže nam da budemo lepe, atraktivne i izazovne kako bismo osvojile srce „onog pravog“.

Prsten od srebra

Verovatno ne postoji nijedna prava pripadnica lepšeg pola koja na svojoj ruci barem ponekad ne nosi prstenje. Složićemo se svi da je utisak koji ostavlja ruka ukrašena nakitom svakako drugačiji od slike „prazne“ ruke. Sve je to iz opravdanog razloga što su ruke, nekako uvek u prvom planu. Njima pišemo, rukujemo se, a džentlmen svakako više voli da poljubi ruku dame koju krasi lepo prstenje od srebra, na primer. Zanimljivo je da je srebro simbol meseca, zvezda i noći, pa dame koje vole srebrni nakit često maštaju o ljubavi na mesečini i princu iz bajke, koji će doći doći samo zbog njih. Susrešćemo mnoge žene koje na palcu nose srebrni prsten, a sve iz razloga jer veruju da on privlači pozitivnu energiju i jer imaju neki važan cilj pred sobom. Istraživanja pokazuju da na osnovu nakita koji neko nosi, možemo mnogo toga doznati o njegovim sklonostima i karakteru. To bi značilo, da kada stavite srebrni prsten na ruku, to je mnogo više od kamenčića i parčeta metala. Vi, zapravo, stavljate na sebe objavu o svojim vrlinama, manama, težnjama...Govorite drugima o svom stilu, karakteru, temperamentu, načinu života, emotivnoj prirodi... Očigledno, prsten ima svoj jezik, a mnogo ljudi govori i razume te neverbalne poruke. Verovatno i osoba radi koje ste se tog dana ulepšale prstenjem od srebra.

Prstenje od srebra – iskustva

Na primer, prema mišljenjima nekih psihologa, žene koje preferiraju ogrlicu kao komad nakita su odlučne i vole život, dok dame koje biraju prstenje, čvrsto stoje na zemlji i staložene su. Smatra se da prsten šalje najkompletniju poruku o nekome. Recimo, ako nosite venčanu burmu od srebra, svakako ste tradicionalisti, a ukoliko ste opčinjeni prstenom sa velikim kamenom, okolini šaljete poruku da verujete u svoje stavove i da ćete se suočiti sa svakim ko misli suprotno.Prstenje od srebra mnogim ženama je fetiš. Bez njega one ne bi bile to što jesu, ne bi ispoljavale svoju ličnost na isti način. Neko prstenje biramo zbog stila, simbolike, značenja, lepote... spisak ovih razloga je veoma dug.U ponudi zlatara možete pronaći širok izbor srebrnog prstenja izuzetnog kvaliteta i jedinstvenog dizajna, sačinjenog od najfinijeg srebra, čistoće 925 u kombinaciji sa kristalima, živopisnim poludragim kamenjem ili cirkonima.Prilikom posete, dočekaće vas ljubazno osoblje, koje vam može izaći u susret i sa savetima, ako kupujete srebrni prsten za vama dragu osobu. Cene su veoma pristupačne, a spram kvaliteta i poruke koju srebrni prsten nosi, sasvim su zanemarljive.

Prstenje od srebra – cena:

Za prstenje od srebra potrebno je izdvojiti u proseku od 2500 din. sve do 11050 dinara za određene modele, dok cena zavisi od težine kao i od ukrasa koji se koriste. Za srebrne burme potrebno je izdvojiti od 6000 dinara sve do 19500 dinara.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate zlatare oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Petar Jankulovski
  05.04.2017 02:37

  Moje je licno misljenje takvo da sto se tice prstenja od srebra, kvalitet je zaista i vise nego ocigledan.

  Ivana Petrovic
  03.04.2017 02:02

  Sto se ovog prstenja tice, vazno je to da i ono ima neku vrednost.

  Stojance Ristovski
  03.04.2017 01:02

  Po pravilu ono treba da se lepo plati. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.

  Marina Zivkovic
  20.03.2017 08:17

  Sto se ovog prstenja tice, sigurno je samo to da se pre ili kasnije sigurno se necete odlucite za kvalitet.

  Milen Jovanovic
  20.03.2017 08:15

  Po meni je ono uvek imalo nesozt jace cene nego sto je to uobicajeno.

  Jovana Milinkovic
  28.02.2017 09:35

  Sto se mene licno tice, u svakom slucaju je prstenje od srebra nesto sto treba posebno da se plati.

  Filip Milutinovic
  10.02.2017 08:12

  Mogu samo slobodno da kazem da je ovo jedno i vise nego dobro prstenje. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

  Lea Stankovic
  09.02.2017 02:21

  Uvek je stvar bila u tome da je prstenje od srebra moralo onako debelo da se plati. To jednostavno tako funkcionise.

  Mihajlo Nastasovic
  16.01.2017 08:35

  Licno mislim da je najvaznije sto se ovoga tice da treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

  Simona Vucinic
  13.01.2017 11:10

  Svako dobro i kvalitetno prstenje od srebra mora dobro i kvalitetno da se plati. Tako to ide.

  Todor Markovic
  26.12.2016 11:42

  Ako mene licno pitate i ovo srebrno moze da bude bas onako kvalitetno.

  Marta Dencevic
  23.12.2016 10:24

  Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. U tom slucaju se onda sigurno necete pokajati.

  Janko Zivanovic
  08.12.2016 09:45

  Nemojte da kupujete prstenje od srebra posto ono moze da bude bas nekako jeftino.

  Petar Jankovic
  07.12.2016 12:12

  Ako mene pitate, ipak je najbolje resenje da posetite neko provereno mesto. Ipak je pravo srebrno nesto sto ima cenu i sto treba imati znanje da se proceni da li je i koliko dobro.

  Ljubinka Sreckovic
  22.11.2016 12:43

  Ukoliko vam je potrebno kvalitetno prstenje od srebra, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite zlataru Fiera u ciji kvalitet je najbolje da se licno i sami uverite.

  Jana Stankovic
  22.11.2016 10:26

  Po pitanju kvalitetnog prstenja od srebra, najbolje je da posetite mesto koje se zove Svet Perli. Mogu samo da kazem da tamo zaista imaju i vise nego kvalitetne komade nakita.

  Biljana Brankovic
  02.11.2016 01:21

  Ukoliko trazite da kupite kvalitetno prstenje od srebra, onda je za vas definitivno najbolje resenje da se posavetujete u Svet Perli i tamo slobodno pitate sve sta vas zanima.

  Ivan Stojanovic
  12.09.2016 10:57

  Ukoliko se odlucite da kupite neko kvalitetno i provereno srebrno prstenje sigurno se necete pokajati. Pri tome, to je nakit koji uvek ima cenu koji jhe uradjen od kvalitenot materijala.

  Marko Petrovic
  12.09.2016 09:20

  Ukoliko planirate da kupite kvalitetno prstenje od srebra, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da izdvojite najmanje 100 eura za vrhunski kvalitet i izradu.

  Dusan Markovic
  08.08.2016 08:14

  I to minimum mora toliko da se izdvoji. Generalno, morate imati na umu da su zlatare neka posebna mesta. Tu zaista ne postoji neka velika mogucnost cenkanja. Sa druge strane, obicno srebro mozete bukvalno da pronadjete i na ulici.

  Nikolina Pantelic
  07.07.2016 12:04

  Veoma kvalitetno prstenje od srebra mozete kupiti u zlatari Zlaja sa Cukarice. Cene jesu nesto skuplje ali zato je po meni kvalitet na najvisem nivou. U svakom slucaju, budite spremni da izvojite minimum 4000-5000 dinara.