Zlatara JANKOVIĆ

4.0 | 4 ocena
Ulica: Bulevar Jovana Dučića 1, Laze Kostića 3
Grad: Novi Sad
Zlatara JANKOVIĆ
Telefon: 021/
Mobilni: 060/
www.zlatara-jankovic.co.rs

O nama

ZLATARA JANKOVIĆ

Zlatara Janković poseduje dugogodišnju tradiciju izrade zlatnog i srebrnog nakita, klasičnog ili modernog dizajna, za sve prilike. Sa radom smo počeli 1990. godine u Novom Sadu, a pored ručne izrade nakita, koristimo i različite tehnike, kao što su kovanje, presovanje i livenje. Posebno mesto u našoj proizvodnji zauzima unikatni nakit sa dragim kamenjem.

Osnivač i vlasnik zlatare Janković je juvelir-gemolog Srboljub Janković, diplomirani inženjer. Nakon završetka zlatarske škole u Subotici, gospodin Janković je stečeno znanje usavršio na elitnim evropskim institutima: Kalegari u Vićenci (Italija), Institutu HBZ u Munsteru (Nemačka) i Gemološkom institutu Nemačke u Idar-Oberštajnu. Redovni je član “HRD graduate diamond club” u Antverpenu, Udruženja sudskih veštaka “Vojvodina”, Udruženja zlatara “Novi Sad” i društva „GEO-PAN“ iz Novog Sada.

Zlatara Janković je stalni učesnik Međunarodne izložbe zlatarstva, časovničarstva i optike “Sjaj” koja se svake godine održava u Novom Sadu i višestruki dobitnik najviših priznanja za dizajn i kvalitet izrade zlatnog i srebrnog nakita. U našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor ručno rađenog nakita za sve prilike:

 • Burme
 • Vereničko prstenje
 • Biserne ogrlice
 • Privesci
 • Prstenje
 • Minđuše
 • Dukati
 • Unikatni nakit sa dragim kamenjem

Iskustvo i umeće naših zlatara ogleda se u svakom komadu nakita koji se sa mnogo pažnje i ljubavi već decenijama izrađuje u zlatari Janković. Pored serijske proizvodnje ekskluzivnog nakita, nudimo i mogućnost izrade unikatnih modela u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Iz naše ponude posebno izdvajamo nakit izrađen od visokokvalitetnih bisera, brilijanata, rubina, safira, smaragda, korala, multicolor turmalina, tirkiza i ostalih dragulja.

Još jedna usluga koju nudi zlatara Janković je identifikacija i procena dragog kamenja od strane licenciranog gemologa koji se usavršavao u vodećim evropskim institucijama u ovoj oblasti. Zahvaljujući moderno opremljenoj gemološkoj laboratoriji, nudimo brzu i pouzdanu procenu dragog kamenja, uz izdavanje sertifikata. Takođe, ovlašćeni smo za sudska veštačenja nakita i dragog kamenja.

Vrhunski kvalitet izrade, moderan dizajn i širok raspon cena preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih klijenata koji nam se rado vraćaju. Priuštite sebi luksuz koji zaslužujete, posetite zlataru Janković.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-19h
subota od 09-13h

Kontakt:

Laze Kostića 3, Novi Sad, 021/400-029
Bulevar Jovana Dučića 1, Novi Sad, 021/630-18-48

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Zlatara Pan, Kralja Petra 27, Novi Sad
  Zlatara Bata, Dunavska 2, Novi Sad
  Zlatara Jovišić, Železnička 9, Novi Sad