Reklame Zabac

  • 4
5.00 | 5 ocena

Reklame Žabac

Prateći trendove u načinima izrade reklamnih proizvoda, nudimo vam izradu svih vidova reklama za spoljasnje i unutrasnje obelezavanje.

Izrada svetlecih reklama, njihovo montiranje I servisiranje, izrada informativnih tabli, brendiranje vozila I objekata, digitalna štampa velikih formata, uz šta Vam nudimo kompletno grafičko rešenje I pripremu, spadaju u nase osnovne delatnosti.

Iskustva i komentari posetilaca

17.05.2018 02:17
Jelena Jovanovic
Uvek prateci trendove u nacinima izrade reklamnih proizvoda,u ponudi su nam svi vidovi reklama za spoljasne i unutrasnje obelezavanje.Sve sto vam je potrebno mozete pronaci ovde!
14.04.2017 10:07
Ana Milosavljevic
Svetlece reklame su veoma popularne i svrsishodne za pospesivanje prodaje i reklame.Svetlece reklame Zabac su veoma povoljne,izradjene su od najkvalitetnijih materijala a uocljive su i na nekoliko desetina metara.
03.11.2016 06:05
Lazo Simic
Kupio sam svetlecu reklamu i totem. Prijatelj mi ih je preporucio koji od njih kupuje reklame vise od deset godina. Prezadovoljan sam! Sve pohvale za uslugu. Veoma organizovani i povoljni. Bojan je zaista neverovatan. Svaka cast! Zadovoljstvo mi je saradjivati sa vama.
04.07.2016 04:28
Goran Sarenac
Veoma povoljno mozete napraviti reklamu za svoju firmu i tako je istaci u odnosu na druge.Veoma povoljne cene.Izrada svetlecih reklama,njihovo montiranje i servisiranje, izrada informativnih tabli,brendiranje vozila i objekata,digitalna stampa velikih formata.
25.03.2015 04:41
Nikola Maksimovic
Zanima me izrada svetlećih reklama u Beogradu. Imam frizerski salon, zanimaju me cene i uslovi..
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO Svetlece reklame
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Reklame Zabac
  • Reklame Zabac,
  • Reklame Zabac Beograd,
  • svetlece reklame Zabac,
  • izrada svetlecih reklama Zabac