Reclamare

  • 11
5.00 | 9 ocena

O nama - Reclamare doo

SVETLCE REKLAME je oblast koju smo posebno specijalizovali.Velika prednost svetlecih reklama je sto su upadljivije od ostalih reklama,pogotovu u ulicama koje su slabije osvetljene,kao i na regionalnim putevima.

EKSKLUZIVNE REKLAME privlace paznju odabranim klijentima i uocljiviji sre od konkurencije.Zato predlazemo svetlece reklame i ekskluzivne reklame,kao dobro ulaganje u outdor brendiranje lokacija i objekata.

DIGITALNA STAMPA-velikih formata ima primenu u spoljnom i unutrasnjem brendiranju.Ako zelite da ostavite dobar utisak na vase klijente,ponudite nesto novo,vizuelno obogatite prostor ili predstavite svoje proizvode i usluge.

DIGITALNA STAMPA VELIKIH FORMATA je idealna stvar za to.Nudimo vam kompletnu graficku pripremu i resenje za stampu,digitalnu stampu visoke rezolucije na kvalitetnim materijalima i montazu na terenu.Mozemo vam ponuditi stampu na vinilu,papiru,mash-u,ciradi...Brendiranje vozila,baneri,prekrivanje gradilista printom-reklamom ili izgledom objekta po zavrsetku gradnje,3D reklame,slova od klirita,inoxa,mesinga,ispisivanje izloga(brendiranje firme)

Na jednom mestu dobijate sve sto vam je potrebno za dobru reklamu.

Iskustva i preporuke posetilaca

17.05.2018 02:08
Marija Mladenovic

Svetlece reklame danas mozete sresti svuda. Moram priznati i sama da se prva ja okrenem kad vidim neku svetlecu reklamu.Prosto privlaci paznju. Vidim da je moja frizerka postavila odlicu visebojnu reklamu na svom salonu. Odaziv kupaca se povecao za 20%.RECLAMARE pravi izbor za vas!

31.01.2017 09:55
Goran Sarenac

Moj frizerski salon je na udaru musterija od kada sam ugradio svetlecu reklamu u izlog.Fluorescentne boje bukvalno skrecu paznju svima i zainteresovanima a i onim drugima.Sve preporuke za promociju.

19.05.2016 12:54
Lazar Ristic

Reclamare je savrsen skup strucnjaka i marljivih profesionalaca na jednom mestu.Potreba za reklamama ovog tipa je velika tako da radnici vredno,marljivo i brzo izvode kompletne radove.Sve preporuke.

07.08.2015 09:47
Marija Nišić

Koliko koštaju table za firme i svetleće 3d reklame?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Svetlece reklame
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Reclamare
  • Svetlece reklame Beograd,
  • digitalna stampa cene,
  • brendiranje vozila Stari Grad,
  • table za firme,
  • 3d reklame,
  • RECLAMARE radno vreme