Dodaj firmu

Gravex

Preduzeće Gravex poseduje šest decenija iskustva u pružanju graversko-pečatorezačkih usluga. Pored izrade pečata svih oblika i dimenzija, nudimo lasersko sečenje i graviranje, uz upotrebu najsavremenije CNC tehnologije, kao i izradu različitih vrsta reklama.
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 13
Stari grad, Beograd

Reklame Žabac

Prateći trendove u načinima izrade reklamnih proizvoda, nudimo vam izradu svih vidova reklama za spoljasnje i unutrasnje obelezavanje.
Pročitaj više


Beograd

Alubond reklame Reclamare

Reclamare doo se nalazi u Beogradu u ulici Gospodar Jovana 44. Firma za grafički dizajn i vizuelne komunikacije: izrada svetlecih reklama, digitalna stampa, brendiranje vozila, table za firme, 3d reklame
Pročitaj više

Gospodar Jovanova 44
Stari grad, Beograd

Koje su prednosti Alubond reklame? Na svom objektu, svako želi reklamu koja je primetna, i poseduje rasvetu sa specijalnim sjajem. Neosvetljeni lokali, sa staromodnim natpisima, davno su izašli iz mode. Kvalitetno odrađena reklama, koja je atraktivna i estetski dopadljiva, osim toga što navodi nove klijente i kupce u vaš objekat, ona drugima pruža utisak o vašoj poslovnosti i profesionalnosti.

Šta su to alubond reklame?

Ako zaista želite da budete primećeni, odaberite reklamu koja je izrađena od alubonda koji se sastoji od aluminijuma i plastike. Oni dolaze u različitim bojama, debljinama i strukturama. 

Mogu se koristiti za spoljnu i unutrašnju upotrebu i jednako efikasno će privlačiti pažnju. Zapravo, radi se o 3D aplikacijama od pleksiglasa od različitih debljina koje pružaju elegantan i poseban izgled vašem objektu. Svemu tome doprinosi izuzetno dekorativna rasveta.

Ostale karakteristike alubond reklama su mala debljina kućišta, dodavanje različitih aplikacija, kao i mogućnost prosecanja materijala. Zahvaljujući svemu tome, alubond reklame se veoma često koriste, kada je u pitanju reklamiranje raznih firmi, lokala i slično.

Prednosti alubond reklama

Iako postoje razne vrste svetlećih reklama, možemo reći da je upravo alubond najčešće u upotrebi. Napomenimo da se alubond kao materijal, koristi u građevinarstvu za izradu modernih fasada, ali, kao što vidimo, svoju primenu nalazi i kod svetlećih reklama. 

Šta je zapravo alubond? U pitanju je aluminijumski panel, koga sačinjavaju dva tanka lima, između kojih se nalazi polietilenska smesa, a može biti i od aluminijuma i plastike. Alubond se može koristiti u raznim debljinama, veličinama i bojama, što sve predstavlja njegovu značajnu prednost. 

Alubond se seče uz pomoć CNC rutera, pa se na takav način mogu postići razne forme. Pošto je u pitanju svetleća reklama, alubond se mora osvetleti, a to se vrši sa fluo cevima kroz pleksiglas u boji, što sve zavisi od vaših želja i zahteva.

Alubond reklame – iskustva

Ukoliko želite zaista atraktivan natpis, ili logotip u tri dimenzije, odaberite alubond, jer je on veoma pogodan za 3D slova. Zamislite ime vaše firme, kao trodimenzionalno, i pri tome atraktivno osvetljeno. Sve se to može postići zahvaljujući alubondu, jer on ima specifičnu debljinu, pruža mogućnost dodavanja raznih aplikacija i isecanje slova na različite načine (na primer, kao ispupčena ili udubljena).

Iz svih tih razloga, klijenti se najčešće odlučuju za alubond, uvereni da će takva svetleća reklama na najbolji način predstavljati njihovu firmu. Kada se alubond kombinuje sa PVC folijom, rezultat je dobijanje raznovrsnih efekata, što je još jedan razlog više na strani ovog materijala. 

Ukoliko želite da budete primećeni, i da za vas svi sa pravom misle da pratite svetske trendove, obratite se stručnim timovima koji će za veoma kratko vreme odraditi i postaviti alubond svetleću reklamu na vaš objekat.

Prilikom prvog razgovora sa vama, profesionalci će saslušati vaše ideje, želje i zahteve, a potom vam pružiti neku sugestiju ili savet, kako bi krajnjim rezultatom svi bili zadovoljni. A ponajviše, vaši budući kupci i klijenti, kojima je alubond reklama i namenjena – da ih fascinira svojim izgledom, tako da postanu redovni kupci proizvoda ili korisnici usluga.

Alubond reklama – cena:

Cene alubond reklama se kreću od 330 evra po metru kvadratnom za reklame sa usečenim, odnosno udubljenim slovima, sve do 400 evra za reklame sa ispuštenim, odnosno ispupčenim slovima. Cena montaže zavisi od više faktora, kao što je visina na kojoj se postavlja reklama, te od njene veličine i slično. Ipak, neki prosek za cenu montaže je oko 60 evra pa naviše. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane