Dodaj firmu

Neonske reklame Slovo

Profesionalne usluge štampanja, industrijskog i arhitektonskog obeležavanja, izrade pečata i reklama, obeležaanje hotela i drugo.
Pročitaj više

Braće Jerković 117v
Voždovac, Beograd

Neonske reklame Sky Light

Firma Svetleće reklame Sky Light nalazi se na opštini Zvezdara u Beogradu i bavi se izradom, montažom, servisom i popravkom svetlećih reklama
Pročitaj više

Petra Bajalovića 5
Zvezdara, Beograd

Reklame Žabac

Prateći trendove u načinima izrade reklamnih proizvoda, nudimo vam izradu svih vidova reklama za spoljasnje i unutrasnje obelezavanje.
Pročitaj više


Beograd

Neonske reklame Reclamare

Reclamare doo se nalazi u Beogradu u ulici Gospodar Jovana 44. Firma za grafički dizajn i vizuelne komunikacije: izrada svetlecih reklama, digitalna stampa, brendiranje vozila, table za firme, 3d reklame
Pročitaj više

Gospodar Jovanova 44
Stari grad, Beograd

Koje su prednosti neonske reklame? „Ponekad samo, kad bljesne svetlo, velike neonske reklame, ugledam tvoje mačije oči, kako me miluju iz tame...“ – ovako je, nekada davno, pevao Bajaga dok se ljubio sa devojkom na zadnjem spratu solitera, iznad mnoštva svetlećih reklama jednog velikog grada. 

Zapravo, nijedna metropola ne može da se zamisli bez šljaštećih objekata, a verovatno u tome prednjači Las Vegas, grad kocke. Ipak, ovo je priča o tome, kako da vi, ukoliko imate svoju firmu, na najbolji način iskoristite prednosti neonskih reklama i da, zahvaljujući njima, pospešite svoj biznis.

Izrada neonskih reklama

Neonske reklame su se ustalile, odavno već, u svim porama biznisa. Tako da, uopšte nije važno da li imate apoteku, menjačnicu, kiosk sa brzom hranom, trafiku, kladionicu, benzinsku pumpu ili butik – svetleća reklama vam je neophodna, jer ako je ne budete imali, svi oko vas će svetleti, a vi ćete čučati u mraku.

Danas su se pojavile razne vrste svetlećih reklama, ali se neonske mogu pohvaliti da su jedan od najstarijih tipova ovog načina reklamiranja. Svoj uspeh duguju nizu veoma dobrih osobina kao što su laka uočljivost, sloboda kreativnosti, trajnost, mogućnost dinamičkog režima rada...

Od čega su izrađene neonske reklame?

U pitanju su visokonaponske neonske cevi, savijene u formi slova ili u nekom drugom željenom obliku. Rade pri visokom naponu, najčešće od šest do osam KV.

Od čega zavisi boja neonskih reklama?

Verovatno ste se mnogo puta divili sjajnim koloritima koje pružaju svetleće reklame, ali se nikada niste zapitali, kako nastaje takva boja? Naime, boja neonskih reklama zavisi od vrste fluorescentnog praha, kao i od vrste gasa u njima. To može biti argon, živa, neon. Na takav način, spektar boja koji se postiže je ogroman.

Da li je potrebno održavanje neonskih reklama?

Možda vas je naš tekst zainteresovao, i želite da priuštite sebi jedan od najefektnijih načina reklamiranja firme. Ali, zanima vas i odgovor na pitanje, da li je potrebno dodatno ulagati u neonsku reklamu, nakon što se ona jednom postavi?

Potrebno je istaći da su neonske reklame veoma trajne, i nema potrošnog materijala, odnosno ne zahtevaju nikakvo dodatno održavanje.

Dobro je da znate da se neonske reklame veoma lako mogu ugraditi i na manje pristupačna mesta, kao što su fasade, krovovi i slično.

Neonske reklame – iskustva

Kada odlučujete kako će izgledati vaša nova neonska reklama, možete da stavite samo natpis ili logotip firme, međutim, ova vrsta reklame često služi i samo kao okvir. Na taj način, neonske cevi poboljšavaju uočljivost reklame.

Smisao upotrebe neonske reklame je da privuče pažnju vaših potencijalnih kupaca, te da ih motiviše da uđu baš kod vas i tu ostave novac, kupujući neki proizvod ili koristeći određenu uslugu. 

Kao što smo već naveli, neonske reklame nisu nov način reklamiranja, međutim, ostale su i dalje jednako popularne, što samo govori u prilog njihovoj efikasnosti. Razmislite – koliko novih poslova će vam doneti neonska reklama? Drugi to sasvim sigurno već znaju, jer su neonske reklame  i dalje veoma aktuelan vid reklamiranja i predstavljanja firme. 

Okrenite se oko sebe – neonske reklame su svuda oko nas! Zašto onda ne bi zasijale i na vašem objektu, čineći ga primamljivim za nove kupce?

Neonske reklame – cena:

Na cenu neonskih reklama utiče dosta faktora, i veoma je teško reći koliko bi novca bilo potrebno izdvojiti za izradu i montažu. Radi vaše približne orijentacije, reći ćemo da se prosečna cena kreće od 150 do 250 evra po metru kvadratnom, pa naviše. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane