Iskustva i preporuke posetilaca

Matija Lukic
Ukoliko se bavite odredjnim poslom, vazno je da poprilicno sredstava - novac, ulozite u kvalitetan reklamni pano. To je u svakom slucaju najbolje resenje za vas i jedan od puteva do uspeha.
Ivana Petrovic
Kako god da okrenete, neonske reklame nisu ni malo jeftine.
Petar Jankulovski
Koliko mi se samo cini, neonske reklame su nesot sto je pre ili kasnije uvek bilo nesto sto mora da se plati. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Marina Zivkovic
Ono sto je cinjenica je to da sve neonske reklame moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Jovana Milinkovic
Ako je nesto dobro toliko kdo nas onda su to svakako jedne prave neonske reklame.
Stojance Ristovski
Po meni je sto se ovih reklama tice, sigurno kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo samim tim nije bas toliko bitno.
Lea Stankovic
Kod neonskih reklama je samo veoma vazno da dovoljno sljaste.
Milen Jovanovic
Pre ili kasnije, svi cete da shvatite da su ovo bas dobre reklame.
Simona Vucinic
Licno mislim da su po meni ove reklame i vis enego dobro i idealno resenje.
Filip Milutinovic
Po meni njih slobodno mozete da bacite. Sve to je po meni cisot gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Koliko mi je samo poznato, sto se tice ovih reklama, samo treba da se odlucite za kvaltiet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Mihajlo Nastasovic
Mogu samo slobodno da kazem da kadea vec pricamo o ovim reklama, da samo treba da se odlucite za nesto sto je kvalitetno.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko mene pitate, ove reklame su inace davno bas davno izasle iz mode.
Todor Markovic
Sto se mene tice, kod ovih reklaam je veoma vazno da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je sto se mene tice manje vazno.
Nikolina Pantelic
Samo je vazno da ove reklame bas budu onako kvalitetne. Dalje zaista nemate problema da se brinete.
Janko Zivanovic
One su po meni nesto sto je ipak u danasnje vreme poprilinco ispalo iz mode.
Jana Stankovic
Ipak su neoneske reklame nesto sto svakom potencijalnom kupcu moze da privuce paznju.
Petar Jankovic
Ljudi ocekuju da u danasnje vreme sve sija i sljasti. Bas iz tog razloga treba da posetite mesto koje se bavi profesionalno sa neonskim reklamama.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitetnim neonskim reklama, najbolje resenje za vas je da posetite Simply Grafix I vidite sta tamo imaju da vam ponude.
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate uopste se ne slazem sa tim da su neonske reklame ispale iz mode. jednostavno, concept neonskih reklama je takav da nikada ne moze da izbledi
Marko Petrovic
Sto se tice neonskih reklama mozda je najbolje da se posavetujete sa nekim ko ima vec iskustvo u ovoj oblasti. Probajte da posetite svetlce reklame Taff Line i sigurno se necete pokajati.
Dusan Markovic
neonske reklame po meni imaju tacnu svrhu i upotrebu. Primera radi, ukoliko imate neku radnju koja je nesto uvucenija ili generalno nije pod jakim osvetljenjem, onda mozete da uradite neonsku reklamu i da uvek budete sigurni da ce sve biti kako treba.