Dodaj firmu

3D lampe Mag Elektrik

Mag Eelektrik iz Mladenovca ima najveći lager rasvete, od sijalica, lampi, LED traka, kablova i prateće opreme
Pročitaj više

Kralja Aleksandra Obrenovića 79
Mladenovac, Beograd

Prodaja 3D lampi i privezaka MNM Partner

MNM Partner se bavi prodajom 3d dekorativnih lampi koje će oplemeniti Vaš prostor. Idealne su kao poklon za rođendane, praznike, proslave i druga slavlja. U našoj ponudi su i personalizovani privesci sa efektom ogledala. Izaberite oblik, tekst ili fotografiju i obradujte Vama dragu osobu.
Pročitaj više


Beograd

3D lampe NEXALLIGHT

Nexallight je prodajni salon unutrašnjeg i spoljašnjeg osvetljenja, dizajnirane i lux rasvete.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 91
Borča, Beograd

3D lampe LUCE

Uživajte u lepo osvetljenom ambijentu Vašeg životnog ili radnog prostora, uz kvalitetnu i inovativnu rasvetu LUCE. U našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor rasvete iz uvoza, ali i naš brend LUCE, koji karakterišu savremen dizajn i jednostavna ugradnja.
Pročitaj više

Nova Mokroluška 15
Voždovac, Beograd

Kako funkcionisu i cemu sluze 3D lampe? Svi znamo da postoje visina, širina i dubina, i da su to osnovne tri dimenzije. Ako imamo neki predmet koji poseduje samo prve dve, onda to neće biti tako upečatljivo, kao kada dodamo i treću dimenziju – dubinu. Primera radi, zamislite slova na nekoj velikoj reklami, koja su 3D, i neka koja su jednostavna, i zapitajte se – šta bi vam više privuklo pažnju, šta je atraktivnije i lepše, dopadljivije?

Kao u primeru koji smo naveli, isti je slučaj i sa svim ostalim stvarima koje su rađene kao 3D modeli, a u našem tekstu ćemo se baviti 3D lampama. Možete da saznate niz korisnih i zanimljivih informacija o njihovim karakteristikama, čemu su namenjene, gde ih možete nabaviti, po kojim cenama i slično.

Za šta se koriste 3D lampe?

Odgovor je veoma jednostavan – za dekoraciju prostora. Naravno, osnovna uloga i funkcija svake lampe, pa i 3D modela jeste da osvetli prostor u kome se nalazi, ali ipak, 3D lampe to rade drugačije.

One su izrađene od livenog klirita debljine četiri milimetara. Tekst, gravura i oblik, izrađuju se po želji kupca, laserskim graviranjem ili sečenjem.

Posebno je zanimljivo da i svoj radni prostor možete da ukrasite 3D lampama i to tako što ćete dodati na njih logo i naziv vaše firme, a druga varijanta je da takvu lampu darujete kao unikatan poklon za vaše poslovne partnere, saradnike, verne klijente...

Lampa ima svoje postolje, koje je izrađeno od drveta, a ono je dva puta lakirano i dva puta farbano. Širina klirita, odnosno lampe je od dvadeset do dvadeset i pet centimetara, dok je visina od dvadeset do trideset pet centimetara, a to je uslovljeno oblikom samog modela.

Vrlo je važno istaći da su 3D lampe dostupne sa gravurom po vašem izboru, kao i u obliku po želji, a firme vrše dostavu po celoj Srbiji.

U kojim oblicima postoje 3D lampe?

Najkraći odgovor bi bio – u najrazličitijim oblicima, a to su: satovi, automobili, srca, crtani junaci, oblik šolje za kafu, oblik Zemljine kugle, delfina, kuće... – kao što se može zaključiti, samo je vaša mašta granica!

Mi ćemo predstaviti jednu zanimljivu lampu, koja je u obliku broda, i savršeno je dekorativna za dnevne sobe, na primer, tako da neće biti gosta koji neće obratiti pažnju i izraziti iskreno divljnje onim što vidi.

Kada se pravi lampa koja ima oblik broda, tada se tačne, detaljne i fine linije sastaju da bi se dobila iluzija koja ima oblik i dubinu. Ovakva lampa se osvetljava uz pomoć LED-ova, a posebno je zanimljivo da se oni nikada ne mogu zagrejati.

Osim dnevnih boravaka, 3D lampe su namenjene i za spavaće sobe, a možemo slobodno reći da su idealne za bilo koju prostoriju, naravno, samo morate da vodite računa o obliku lampe, da bi se uklopila u već postojeći enterijer.

3D lampe – cena:

Cena 3D lampe zavisi od modela, veličine, te da li je potrebna usluga graviranja i sl. U tom smislu, cene su proseku od 1000 dinara pa naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane