Dodaj firmu

Izrada svetlećih reklama Slovo

Profesionalne usluge štampanja, industrijskog i arhitektonskog obeležavanja, izrade pečata i reklama, obeležaanje hotela i drugo.
Pročitaj više

Braće Jerković 117v
Voždovac, Beograd

Izrada svetlećih reklama Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Izrada svetlećih reklama Beograd

Izrada svetlećih reklama Beograd vrši izradu, montažu, popravku i servis svih vrsta svetlećih reklama
Pročitaj više

Vojvođanska 383b
Surčin, Beograd

Izrada svetlećih reklama Sky Light

Firma Svetleće reklame Sky Light nalazi se na opštini Zvezdara u Beogradu i bavi se izradom, montažom, servisom i popravkom svetlećih reklama
Pročitaj više

Petra Bajalovića 5
Zvezdara, Beograd

Reklame Žabac

Prateći trendove u načinima izrade reklamnih proizvoda, nudimo vam izradu svih vidova reklama za spoljasnje i unutrasnje obelezavanje.
Pročitaj više


Beograd

Izrada svetlećih reklama Reclamare

Reclamare doo se nalazi u Beogradu u ulici Gospodar Jovana 44. Firma za grafički dizajn i vizuelne komunikacije: izrada svetlecih reklama, digitalna stampa, brendiranje vozila, table za firme, 3d reklame
Pročitaj više

Gospodar Jovanova 44
Stari grad, Beograd

Izrada svetlećih reklama sastavni je deo moderne svakodnevnice. Ako ste vlasnik firme, možete da na različite načine organizujete svoju marketinšku aktivnost. Recimo, štampanje flajera i deljenje na prometnom mestu ili ubacivanje u poštanske sandučiće, dobra je ideja; dati oglas na slušanoj radio stanici, takođe je primamljiv način da se dođe do novih kupaca i klijenata; ipak, postoji nešto, u šta samo jednom ulažete, a reklamira vas od 00-24 h. U pitanju su svetleće reklame.

Za sve druge navedene načine oglašavanja, trebalo bi izdvajati određena novčana sredstva svakoga meseca. I to je sasvim OK, naravno, putevi do potrošača su brojni, i nikada ne znate sa koje strane će oni doći. Ipak, svetleće reklame predstavljaju vašu firmu u najboljem svetlu!

Kako se izrađuju svetleće reklame?

Postoji mnogo poruka koje želimo da prenesemo potencijalnim kupcima, kao što su proizvodi koje nudimo, njihove akcijske cene, te različite usluge i mnogo drugih korisnih informacija. 

Čak i ako nikada nisu čuli za vašu firmu, kupcima može delovati veoma profesionalno sa vaše strane, to što je objekat u kome radite izreklamiran svetlećom reklamom. Prvi utisak koji pri tome ostavljate je ozbiljnost, praćenje trendova, što potencijalnim kupcima obećava i kvalitetnu uslugu u vašem objektu.

Svetleće reklame zapravo služe da izbrendiraju određenu firmu, odnosno prodajne lokacije i objekte. Klasične svetleće reklame se izrađuju od aluminijumskih ramova profila 90 milimetara, na koji se postavlja klik ram 32 milimetara; lice svetleće reklame čini mlečno beli pleksiglas na koji se lepi translucentna folija za prosvetljavanje; pozadina ili leđa svetleće reklame su od lima; u unutrašnjosti su neonke poznatih svetskih marki, a njihova osnovna karakteristika je dug vek trajanja, kao i ujednačena prosvetljenost. 

Izrada svetlećih reklama – iskustva

Svetleće reklame možemo podeliti i u smislu da li su jednostrane ili dvostrane. Kada je reč o dvostranim reklamama, oba lica su izrađena od klirita.

Ako ste se, čitajući naš tekst odlučili da izradite svetleću reklamu za vaš objekat, biće dovoljno da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta, pa će stručni tim izaći na teren. Saopštićete svoje želje, potrebe i zahteve, odnosno koji cilj svetleća reklama treba da postigne.

Sa druge strane, biće vam ponuđeno više opcija da to i ostvarite, pa ćete izabrati onu koja vam najviše odgovara. Na primer, posebnu pažnju bi trebalo posvetiti samom dizajnu svetleće reklame, da ona bude prijatna za oko i atraktivna, a ne napadna i iritirajuća. U tome će vam pomoći tim dizajnera, naravno, prateći vaše sugestije. 

Na web sajtovima firmi koje se bave izradom svetlećih reklama, možete da pogledate njihove reference, na osnovu čega će vam biti znatno lakše da dođete i do neke svoje originalne ideje. Prethodno urađene svetleće reklame, govore u prilog kvalitetu, profesionalnosti i stručnosti odabranog tima za saradnju. 

Kao što smo već naveli – vaša firma predstavljena u najboljem svetlu, uz pomoć svetleće reklame!

Izrada svetlećih reklama – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za svetleće reklame, uslovljeno je različitim faktorima, kao što je veličina same svetleće reklame, razni posebni efekti kao što su 3D slova i još mnogo toga drugog. Radi vaše približne orijentacije, navešćemo da je prosečna cena od 150 do 250 evra po metru kvadratnom i naviše. 

*Cene su prikazane orijentacino, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane