Magazin Šou biznisTračevi Šakira u trećem mesecu trudnoće

Šakira u trećem mesecu trudnoće

by Administrator

shakira trudnaDo skoro su to samo bila nagađanja, a sada je i zvanično potvrđeno: Šakira uskoro posataje mama po drugi put! Naime, zanosna plavuša neverovatnih vokalnih, ali i plesačkih sposobnosti, rešila je zajedno sa svojim suprugom, sa kojim je već duže vreme u skladnom braku, da svom devetnaestomesečnom sinčiću Milanu podare sestru. Ovu vest u javnost je izneo Karlos Vives, kolumbijski pevač, inače Šakirin vrlo dobar prijatelj. Da, čeka bebu i presrećna je! izjavio je na kanalu američke televizije Fox News Latino, što je pevačicin muž Žerar Pike i potvrdio u intervjuu za katalonski časopis El Periódico.

Šakira je trudna već tri meseca, a ovaga puta beba će, kako kažu, biti devojčica. Pevačica je i ranije izjavila da joj je želja da ima još dece: Da mi je karijera dozvolila, već bih imala još jedno dete. Sa Žerarom bih volela da imam osmoro ili devetoro dece, bio bi to moj lični fudbalski tim!

Nakon uspeha koji je postigla pesmom La La La (Brazil 2014), izvedenom na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva, Šakira je odlučila da se neko vreme povuče sa scene kako bi imala više vremena da se posveti bebi i porodici uopšte. S obzirom na slušanost njenih poslednjih pesama, i na činjenicu da ju je magazin Men’s Health nedavno proglasio za najseksipilniju ženu na svetu, i zaslužila je mali predah.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar