Magazin Šou biznisTračevi “Rob & Chyna” – novi rijaliti Kardašijanovih

“Rob & Chyna” – novi rijaliti Kardašijanovih

by Administrator

Rob and ChynaE! kanal je najavio novu seriju radnog naslova “Rob & Chyna” – pogled u život Roba Kardašijana i Blek Čajne u periodu njihove veridbe i vesti o očekivanju prinove. Šest jednosatnih  epizoda produciraće Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions a premijera će biti na E! kanalu. Serija će imati i specijal u kome se proslavlja rođenje najnovijeg člana porodice Kardašijan.

Par će otvoreno prikazati svoj novi život dok opremaju dom i dok se pripremaju za  dolazak prinove.

“Vrlo malo ljubavnih priča je imalo toliko pažnje u javnosti kao njihova, a mi smo oduševljeni što Roba vidimo srećnog,” izjavio je Džef Olde, izvršni potpredsednik za nove programe i razvoj E! kanala.  “Uzbuđeni smo što ćemo podeliti sa drugima sledeće poglavlje u njihovoj vezi.”

Serija  “Rob & Chyna” radi se u produkciji Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent za Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Ailee O’Neill  su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions.  Kris Džener je izvršni producent, a Rob Kardašijan i Blek Čajna su koproducenti serije.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar