Magazin Šou biznisTračevi Šta je zajedničko bivšem farmeru Milošu Radičeviću i Vil Smitu?

Šta je zajedničko bivšem farmeru Milošu Radičeviću i Vil Smitu?

by Administrator

Nakon što su u kampanju promocije Egipta u svetu uključene svetske zvezde Vil Smit i Lionel Mesi, ista „sudbina“ zadesila je i manekena, i bivšeg farmera, Miloša Radičevića koji je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa Turističkom organizacijom Egipta.

Miloš je naime, nakon Sajma turizma koji nedavno održan u Beogradu, prihvatio obavezu da promoviše ovu arapsku zemlju, a tokom narednih dana krenuće put Kaira i Crvenog mora kako bi se upoznao za ponudom Egipta koju će i sam promovisati.

-Ljudi ovde još uvek imaju određenu dozu straha, ali svima je već jasno da je Egipat apsolutno bezbedna zemlja, i da je veća mogućnost da vam kometa padne na glavu nego da vam se nešto desi u Egiptu, pa pogledajte samo statistike, i da li se ijedan incident desio, recimo u Hurgadi? Nije nikada, kaže Mohamed Desouky, egipatski ataše za turizam i dodaje da su Srbi dobrodošli u Egipat, i da će se tamo osećati baš kao kod svoje kuće, sasvim bezbedno i sigurno.

Miloš će u Srbiji promovisati Egipat, lepote Crvenog mora, tamošnjih hotela, ali i kulturno-istorijskih spomenika, baš kao što to u svojim zemljama rade Mesi i Smit, a kako sam kaže, ovo mu je ogroman izazov.

-Drago mi je što mi se pružila ovakva mogućnost, i verujem da ću biti na visini zadatka, kaže Radičević.

foto: Nikola Bojanic, Nehad Gamal

milos-farma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

milos radicevic

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar