Magazin Šou biznisTračevi Nina Radulović i Branislav Lečić stali na ludi kamen

Nina Radulović i Branislav Lečić stali na ludi kamen

by Administrator

Branislav LečićNina Radulović i Branislav Lečić odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom nakon vesti o prinovi. Zanosna voditeljka koja pleni svojim osmehom zabavljajući nas i informišući putem emisije Exclusive koja se emituje na Prvoj, rekla je jasno i glasno “da” svom izabraniku u subotu 16. oktobra 2010. godine pred 120 zvanica.

Nina Radulović i Branislav Lečić proslavili su zajedno sa najmilijima jedan od najvažnijih događaja u svojim životima u beogradskom restoranu “Kolonijal san”. Nina je blistala u dugoj beloj venčanici ukrašenoj kristalima koji ništa jače nisu blistali nego njene i oči njenog voljenog.

Među mnogobrojnim poznatim ličnostima venčanju su prisustvovala i Lečićeva deca iz prvog braka, ćerka Anja i sin Ivan. Iako su ovoga puta obavili samo građansko venčanje, ne kriju da im je u planu i  crkveno.

Nina Radulović i Branislav Lečić jednoglasno tvrde da im razlika u godinama ni malo ne smeta i jedva čekaju mart sledeće godine, kada ćese njihovoj porodičoj idili pridružiti i treći član.

Venčanjesvadba

1 komentar

Slične teme

1 komentar

22.10.2010 00:35
peca

Neverovatno!!!
Sta je ona mogla da nadje na Branislavu lecicu???
Mislim covek je ok-ej za njegove godine i mozda je premija (ali za kevu Nine radulovic 🙂 ).
Neverujem da i dan danas devojke-spoznoruse gledaju cak 30 godina starije muskarce !!!
A sdruge strane kad pogledam pa on i nema neke pare, koliko ja znam, tako da mi je bas prava enigma ovo njihovo vencanje.

Ostavite komentar