Magazin Šou biznisTračevi Ešton Kučer i Mila Kunis – praznici u krugu porodice

Ešton Kučer i Mila Kunis – praznici u krugu porodice

by Administrator

eston-kucerOd kada su pre više od godinu dana ozvaničili svoju vezu, Ešton Kučer i Mila Kunis postali su nerazdvojni. Gotovo da ih nigde ne viđaju jedno bez drugog, iako se dugo pisalo da zgodni glumac nikako ne može da preboli svoju bivšu ženu, stariju koleginicu Demi Mur. No, zelenooka lepotica je izgleda ipak uspela da zaleči rane na njegovom srcu. Da njihova veza zaista nije samo prolazna avantura pokazuje i činjenica da će i predstojeće praznike provesti zajedno i to u krugu Kučerove porodice. Kako navodi magazin Life & Style, par će 24. decembar provesti sa Eštonovom majkom, a sutradan, na dan Božića, biće kod njegovog oca. Jedan od izvora bliskih glumcu potvrdio je ove glasine i istakao da zvezda serije Moj ujak Čarli zaista uživa da provodi vreme sa Milom.

Venčanje na pomolu

Iako se krajem novembra dosta pisalo o mogućem braku između ovo dvoje ambicioznih glumaca, izgleda da će Ešton i Mila ipak morati da pričekaju još neko vreme. I mada je želeo da je zaprosi još prošlog leta, ipak je odlučio da sačeka da se i zvanično razvede sa Demi Mur. Kako navodi izvor blizak paru, čim papiri budu potpisani, Ešton će napraviti korak dalje i podići svoju vezu sa Milom na jedan znatno viši nivo.

Mila Kunis trudna?

I osim raznoraznih nagađanja koja se tiču venčanja, ovih dana kruže i priče o Milinoj navodnoj trudnoći. Ono što je javnost najviše navelo da pomisli da je glumica u drugom stanju jesu njene odevne kombinacije. Naime, najseksi žena 2013. godine ovih dana ulicom šeta u ni malo izazovnoj i vrlo širokoj odeći. XXL veličinom je probudila sumnju fotografa koji je, u želji da je zateknu nespremnu i otkriju neku novinu, neprestano prate.

 

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar