Sreda, 22.01.2020

Magazin » Moda » Parfemi » Parfem Lady Gage sa mirisom krvi i sperme

Parfem Lady Gage sa mirisom krvi i sperme

Objavi ovaj članak na

19.10.2012 10:00 AM

lady-gaga-parfemI taman pomislimo da više nema kud, da je to to i da joj je sigurno već ponestalo ideja čijom će realizacijom još jednom šokirati publiku i oduševiti fanove svojom kontroverznom ličnošću, a ona nas ponovo demantuje i pokaže nam da je njena mašta toliko bujna i da je apsolutno moguće da svaki put iznova i iznova bude sve originalnija ne samo od ostalih zvezda, već i od sebe same. Da, u pitanju je Lady Gaga, a ovoga puta nije reč ni o njenom ekscentričnom oblačenju, ni o neobičnoj frizuri, ni izjavi koju je dala, već o njenom parfemu prvencu koji miriše na, ni manje ni više, nego na krv i spermu.

Nekome bi bile potrebne decenije da se seti da napravi ovakav parfem, jer priznaćete, nikome ne bi palo na pamet da bilo koja žena ima želju da gradom šeta šireći miris krvi i sperme. Međutim, kontroverznoj Gagi nije bilo ni malo teško da osmisli ovako nešto, jer je i sama potpuno neobična.

Parfem nosi naziv Fame i za razliku od većine drugih parfema on koristi push and pull tehnologiju zahvaljujući kojoj su sve korišćene note zastupljene u isto vreme. Fame sadrži cvet Belladonne, koji je inače otrovan, tamjan, med, šafran, marelu, jasmin i tigrastu orhideju. Iako je crn i sam parfem, a ne samo njegova takođe vrlo kreativno izrađena bočica, u dodiru sa kožom on gubi boju.

Dakle, Lady Gaga ipak nije otišla tako daleko i parfem sačinila od ne gore pomenutih sastojaka već od prave krvi i sperme. Da li je mislila da je to ipak previše i za nju ili to nije uradila iz praktičnih razloga, veliko je pitanje. Ostaje nam da pričekamo da se Fame pojavi i u našim parfimerijama, pa ko zna, možda se nekome i svidi.

Komentara (3)

  1. Lori

    Parfem je odlican! I traje 2 dana na kozi 🙂

  2. ivan

    jel ozbiljno ili se zezas ? 😀

  3. Mari

    Fuj! Ne kupas se dva dana 🙁

Napiši komentar
Arhiva tekstova

January 2020
M T W T F S S
« Nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031