Magazin ModaParfemi Chloé parfemi u privesku

Chloé parfemi u privesku

by Administrator

chloe-parfemJoš od 2008. godine od kada postoje, Chloé parfemi ne prestaju da nas oduševljavaju i sve više zavode svakim novim, još privlačnijim mirisom. Svaki je priča za sebe, svaki je poseban na neki način, svaki pažljivo smešten u uvek elegantne, stilizovane bočice. Ove zime Chloé je odlučila da svojim postojećim, ali i potencijalnim obožavateljkama priredno prijatno iznenađenje i prestavi im svoju mlađu sestru Ally…

Sigurno se sada pitate o čemu je reč, ko je, šta je Ally? Reč je vrlo zanimljivom aksesoaru, malom srebrnom medaljončiću koji se nosi oko vrata na dugom lancu. Ali kakve to veze ima sa Chloé i sa parfemima? Dobro pitanje! Naime, ovaj simpatični privezak u oblicu bočice parfema može da se otvori, a u njegvoj unutrašnjosti krije se parfem u kremi. Oduševiće vas mirisi božura, ruže, frezije, kombinacija cvetnih i svežih nota začinjena toplim puderastim mirisom.

Više ne morate da nosite čitavu bocu svog omiljenog Chloé parfema u inače prepunoj torbi. Umesto toga okačite svoj omiljeni miris i imajte ga pri ruci kad god poželite da se osvežite. A osim što ćete sjajno mirisati, imaćete i zanimljiv komad nakita koji će upotpuniti vašu odevnu kombinaciju.

Parfimerije prodaju Ally još od početka novembra, a cena je oko 60 evra. Pa, ako još uvek niste smilili šta biste sebi ili nekoj dragoj ženskoj osobi kupili za predstojeće praznike, evo savršene ideje!

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar