Magazin ModaParfemi Intense Dolce & Gabbana – za intenzivnu privlačnost

Intense Dolce & Gabbana – za intenzivnu privlačnost

by Administrator

intense zenski parfemZasijajte u punom sjaju, neka vaša lepota bude još intenzivnija, još moćnija, dominantnija, budite još pohotljiviji i privlačniji uz najnoviji miris jedne od najpoznatijih modnih marki na svetu, Dolce & Gabbana, a čiji naziv mnogo govori o tome šta možemo da očekujemo kada otvorimo bočicu – Intense.

Inspirisani bogatstvom dosadašnjih kreiranih parfema koji su brzo našli put do ženskih srca, Domeniko Dolče i Stefano Gabana osmislili su novu verziju parfema za žene kao energiju koja nas pokreće, kao, kako bi oni rekli, “momenat u kome intenzitet stupa na scenu”.

Ovaj neverovatan miris intenzivira ženstvenost, seksipilnost i stvoren je za odlučne, vatrene i pomalo misteriozne žene. Ovaj spoj nespojivih mirisa definitivno ne može osati neprimećen. To je miris koji je dovoljno osetiti samo jednom da biste ga pamtili ceo život.

Na vrhu se nalaze mirisne note nerolija i zelene mandarine, u srcu parfema su cvet narandže i tuberoza, dok bazu čine drvo sandala i senzualni mošus. Intense je smešten u elegantnu tamno roze bočicu koja iaziva znatiželju, budi maštu, dok je kutija u kojoj se nalazi izrađena od finog tamnog pliša neverovtano mekog na dodir. A čast da reklamira ovaj parfem kojem se predviđa svetla budućnost pripala je jednoj od najvećih zavodnica našega doba, Leticiji Kasti.

Jeste li ga vi isprobali?

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar