Magazin Life styleZujanje Naxi plaža 2013 – tropska energija u Beogradu

Naxi plaža 2013 – tropska energija u Beogradu

by Administrator

Naxi-plaza-2013Leto, sunce, plaža, dobra muzika, kokteli, masaža, zgodni muškarci i još lepše nasmejane devojke… Zabava na sve strane! Puno je onih koji će ove godine, nažalost, morati da se odreknu letovanje, dok oni koji imaju u planu da izdvoje za sebe nekoliko dana sunčajući se na plaži i ne misleći ni o čemu drugom osim kako da se razonode ne mogu strpljivo da dočekaju taj dan. Zato se Naxi radio postarao da organizuje nezaboravnu zabavu ovoga leta i u sred Beograda otvori plažu na koju su svi dobrodošli. Naime, od subote 15. juna, pa sve do 15. jula ispred Ušće Šoping Centra biće predivna plaža u kojoj ćete na udobnim ležaljkama ili pod egzotičnim baldahinima moći da uživate od jutra do mraka , ili preciznije od 10 do 22.

Ovo nije prvi put da se Naxi radio ovoliko potrudio da pruži maksimalan užitak svim posetiocima plaže kojih će, sigurni smo, biti u velikom broju. Kao i svake godine, uživanju će velikim delom doprineti brojne poznate ličnosti među kojima je i svima poznata energična plavuša, uvek vedra i nasmejana Goca Tržan koja će u subotu otvoriti plažu i u čijim će pesmama uživati svi oni koji znaju gde je najbolja žurka tog dana, odnosno svi prisutni na plaži. Osim nje manifestaciji će prisustvovati i mnoge druge zvezde ne samo sa naših prostora, već i iz okoline.

U bogatoj ponudi sadržaja za svakog će se naći ponešto: za one sportskog duha, za ljubitelje mode, za devojke koje žele da prošire svoja znanja o nezi lepte kojoj svakodnevno pribegavaju, za roditelje kojima je potreban mali predah i za njihove mališane za čiju zabavu će se postarati animatori, glumci, klovnovi.

Sve što vam je potrebno je dobro raspoloženje. Naoružajte se njime, Naxi vas čeka u subotu!

1 komentar

Slične teme

1 komentar

05.07.2013 18:09
Gordana

Gde se moze videti raspored dnevnih desavanja? 🙂

Ostavite komentar