Magazin Life styleZujanje Suze moje sestre – nova turska serija na Happy TV

Suze moje sestre – nova turska serija na Happy TV

by Administrator

suze-moje-sestreNova turska serija donosi uzbudljivu priču o ljubavi junaka koji brane svoje želje i ono što imaju u životu, a ujedno i nezaboravnu priču o njihovom ponovnom zbližavanju, opraštanju i borbi.

Bajram i njegov jedini prijatelj iz detinjstva Salih su rođeni u selu Išiklar u okolini Mudanje. U dobroj volji da reše međusobni nesporazum, odlučuju da zaruče svoje dvoje djece Meleku i Kerima u detinjstvu.

Spletom okolnosti njihova deca odrastaju u različitim gradovima u trenutku kada dolazi vreme za njihovo venčanje. Iako se sa suprugom i dvoje dece nastanio u Istanbulu, proširio biznis i jako se obogatio, Bajram nije zaboravio na svoje obećanje Salihu. Na dan kad njegov sin Kerim diplomira, Bajram ga vodi u Išiklar i dolazi pred vrata Salihu koji živi sa dve kćeri, Huljom i Melek. I Salih isto drži do riječi i s Bajramom određuje datum venčanja njihove dece.

Međutim, njihova su deca odrastajući stvorila vlastite živote, ciljeve i ljubavi. Mladi ljudi donose odluke među sobom o prisilnom braku i iako su zadovoljni svojim rešenjima, Hulja koja je od osme godine zaljubljena u Kerima je odavno počela realizovati svoje planove.

 

„Soba sreće“ – zabava za celu porodicu.

U svakoj emisiji mogući dobitak je 1.000.000 dinara

Kviz u kome porodica takmičara, na osnovu sreće, određuje novčani iznos koji takmičar može osvojiti.

Voditelji ove sezone: Predrag Pepi Smiljković i Anja Brujić

Tri takmičara odgovaraju u studiju na zanimljiva pitanja koja im se postavljaju. Onaj koji ima tačan odgovor ili je najpribližniji tačnom odgovoru dobija mogućnost da osvoji jedan od pet ponuđenih novčanih iznosa.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar