Subota, 14.12.2019

Magazin » Life style » Zujanje » Siđi do reke – Prvi Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival

Siđi do reke – Prvi Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival

Objavi ovaj članak na

5.08.2019 8:52 AM

BW Good Food and Wine FestivalPrvi Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival – Siđi do reke, u organizaciji Udruženja „Centar Spektar“ biće održan od 6. do 8. septembra 2019. godine na Sava Promenadi.

Tema prvog izdanja festivala je, kao što slogan Siđi do reke sugeriše – Beograd na rekama i sve ono što posetioci mogu doživeti i osetiti ako se spuste do Sava Promenade i ostalih kejeva glavnog grada.

Na festivalu će biti prezentovana naša tradicionalna hrana, vina, ugostiteljstvo, ali i kultura i umetnost. Za posetioce će to biti prilika da, tokom tri dana, u okviru sajamskog dela degustiraju najautentičnije srpske proizvode, ali i da uživaju u brojnim zabavnim i edukativnim programskim sadržajima. Pripremljena su i brojna iznenađenja, promocije, koncerti i oko 10.000 poklona koje će podeliti učesnici i prijatelji manifestacije. Na prvom Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festivalu učestvovaće više od stotinu subjekata domaće privrede, gostiju iz regiona, institucija, kompanija, relevantnih stručnjaka, medija i drugih partnera. Najboljim kompanijama i pojedincima biće dodeljena vredna priznanja. Zainteresovani za učešće mogu prijaviti svoje brendove – ukoliko su domaćeg porekla – slanjem mejla na adresu office@putovanjaiturizam.com.

Cilj festivala je promocija privrede Republike Srbije, pre svega u oblasti tradicionalno važne proizvodnje hrane i sve značajnije proizvodnje domaćih vina. Podjednako važan cilj je promocija turizma. Stoga će Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival tokom ove i narednih godina predstavljati atrakciju koja promoviše Beograd, sve vidljiviji na turističkoj mapi Evrope i sveta, kao najprestižniju “city break” destinaciju u ovom delu starog kontinenta.

Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival organizuje se zahvaljujući pokroviteljstvu Belgrade Waterfront, kao i podršci brojnih drugih kompanija i medija. Sve informacije o učešću i programu mogu se naći na web stranici festivala, na portalu www.putovanjaiturizam.com.

Napiši komentar
Arhiva tekstova

December 2019
M T W T F S S
« Nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031