Magazin Life styleZujanje Naxi Oaza – rashladi leto, dobro se zabavi!

Naxi Oaza – rashladi leto, dobro se zabavi!

by Administrator

naxi-oazaAko još uvek niste odabrali destinaciju na kojoj ćete se rashladiti tokom vrelih letnjih dana, imamo za vas genijalnu ideju koju nećete moći da odbijete! U pitanju je vrlo egzotično, mesto na kom vas čeka puuuno zabave i i više nego prijatnih iznenađenja! Ne, nije daleko i ne košta ama baš ništa! Ne verujete? Dođite 4. jula u Delta City na otvaranje Naxi Oaze i uverite se i sami!

Kao i prošlog, Naxi radio je i ovog leta odlučio da vrele dane rashladi neponovljivo dobrom zabavom. Oaza će ovoga puta biti smeštena u atrijumu Delta City-ja u kome ćete se ovoga jula osećati kao da se nalazite na najlepšoj plaži dalekih Havaja: puno palmi, peska, školjki, puno smeha, druženja, dobrog raspoloženja kome će dodatno dobrineti fantastični muzički repertoar.

Oazu će u petak 4. jula u 20h otvoriti jedan od najpopularnijih pevača na našoj sceni – Željko Vasić, dok će samo dan kasnije na istom mestu nastupiti devojka neverovatnog glasa koja je široj javnosti postala poznata kao jedna od najuspešnijih takmičarki Prvog Glasa SrbijeNevena Božović. Trećeg dana po otvaranju se održava Zumbaton, zumba maraton koji će biti humanitarnog karaktera. U Naxi Oazi će vas ovog jula zabavljati i Željko Joksimović, Tony Cetinski, Goca Tržan, Sergej Ćetković, The Frajle, Lena Kovačević, Leontina i hor Čarolija, Jelena Rozga, ali i mnoga druga poznata imena.

U Naxi Oazu su svi dobrodošli! Jer, osim pomenutih koncerata, tu je i pregršt najrazličitijeg sadržaja za oba pola i za sve uzraste. Mame će se naročito obradovati: moći će slobodno da se opuste u Ženskom kutku informišući se o najnovijim modnim trendovima, isprobavajući preparate za neku kože, šminku, dok njihovi klinci uživaju u Piratskom parku, dečijim radionicama ili Gaming zoni.

I, kao što smo već pomenuli, svi sadržaji su potpuno besplatni, tako da nećete morati da potrošite bogatstvo da biste letovali na egzotičnom mestu.

Naxi Oaza biće otvorena od 4. do 27. jula. Ne propustite da je posetite! Prisustvuje najvećoj letnjoj zabavi!

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar