Magazin Life styleZujanje Glumica Jelena Gavrilović promo lice ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa

Glumica Jelena Gavrilović promo lice ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa

by Administrator

Jelena-GavrilovicMeđu mnogobrojnim novinama ovogodišnjeg 12. Belgrade Beer Festa je i prvo promo lice festivala.

Ne slučajno, ta uloga pripala je glumici Jeleni Gavrilović, prepoznatljivoj po upečatljivim filmskim, pozorišnim ulogama i osmehu koji osvaja.

Njeno interesovanje za muziku, sjajna izvođenja rok i džez standarda kao i prepoznatljivi nastupi na bini, doveli su je na najveću manifestaciju muzike i piva, koja će se ove godine održati od 13. do 17. avgusta na beogradskom Ušću.

Pored glume i produkcije koje je studirala, Jelena ima i muzičko obrazovanje. Svirala je violinu i usavršavala džez pevanje.

Glumačku karijeru počela je u Pozorištu mladih, da bi je dalji rad doveo do velikih scena pozorišta medju kojima su: Atelje 212, Zvezdara teatar i Pozorište na Terazijama.

Filmska pubilka prepoznaje je po mnogobrojnim ulogama,  među kojima su i ostvarenja Na lepom plavom Dunavu,  Srpski film i brojnim stranim produkcijama.

Jelena Gavrilović biće vodič kroz program ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa. Od nje ćete saznati sve o programu, planovima, izvođačima i propratnim dešavanjima najposećenije manifestacije u jugoistočnoj Evropi.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar