Magazin Life styleZujanje Foto konkurs na temu „Putovanja“ na stranici Kupon.rs

Foto konkurs na temu „Putovanja“ na stranici Kupon.rs

by Administrator
foto konkurs kupon.rsPostavite svoju omiljenu fotografiju, pozovite prijatelje da je „lajkuju“ i osvojite lepe i vredne nagrade!

Učestvujte u Kuponkovom foto konkursu “ VELIKA Kuponkova nagradna igra ” za najlepšu fotografiju na temu „PUTOVANJA“.

Nagrade za pobednike koje je obezbedila KABEZA su:

1. Letovanje u Grčkoj (10 noćenja za 2 osobe, Kavos, ostrvo Krf
2. Rafting na Neretvi (3 dana za 2 osobe, Rafting na Neretvi, razgledanje Sarajeva, Vrelo Bosne)

Prvu nagradu osvaja fotografija sa najvećim brojem lajkova u momentu proglašenja pobednika (ukoliko postoji dve ili više fotografija sa istim brojem lajkova, odluku o pobedniku donosi stručni žiri).

Drugu nagradu osvaja najbolja/najlepša fotografija po oceni stručnog žirija.

Foto konkurs „VELIKA Kuponkova nagradna igra“ traje mesec dana tj. od 14. 05. do 13.06.2011. godine.
Pravo učešća na konkursu stičete postavljanjem fotografije na zid fan pejdža portala kupon.rs nakuponkova nagradna igra društvenoj mreži https://www.facebook.com/kupon.rs. Uz fotografiju, u opisu ili u komentaru napišite naziv fotografije i kratak opis fotografije (šta se na njoj nalazi, gde je snimljena…).

Svaki učesnik ima pravo da učestvuje sa neograničenim brojem fotografija.

Uslov da učestvujete na konkursu je da Vaša fotografija bude na temu putovanja odnosno da prikazuje momente i kadrove sa vaših turističkih putovanja kao i da garantujete da je fotografija Vaše autorsko delo, odnosno da preuzimate svu odgovornost za njeno objavljivanje. Fotografija ne sme da sadrži nepristojne scene ili da na bilo koji drugi način omalovažava prikazane objekte i subjekte, sadrži reklamu ili propagira rasnu, polnu ili versku netrpeljivost. Ukoliko se na postavljenoj fotografiji nalaze deca, činom postavljanja iste garantujete da imate dozvolu roditelja/staratelja. Ukoliko fotografija ne zadovoljava navedene uslove biće diskvalifikovana/obrisana bez prethodne najave i bez obaveze administratora da navodi razloge i objašnjenja.

Samim učešćem na konkursu učesnici su saglasni sa gorenavedenim uslovima i pravilima konkursa, garantuju da je fotografija njihovo autorsko delo i preuzimaju svu odgovornost za slučaj da se ispostavi drugačije. Učesnici konkursa daju saglasnost da prenose pravo na korišćenje fotografija na organizatore i medijske partnere konkursa – Portale Kupon.rs, omladinsku organizaciju „Kabeza“, portale Navidiku.rs, ViaBalkans.com i BeautifulSerbia.info.

Autori zadržavaju autorska prava nad svojim delom/fotografijama a portalima organizatorima i medijskim partnerima konkursa dozvoljavaju tj. daju neekskluzivno pravo da iste koristi kao ilustracije svojih obava, članaka i sl.

Organizator ne snosi odgovornost za moguću zloupotrebu (kopiranje, neovlašćeno objavljivanje postavljenih fotografija).

Uživajte i vi sa Kuponkom!
0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar