Subota, 14.12.2019

Magazin » Life style » Tinejdžeri » Koje stvari nerviraju muškarce?

Koje stvari nerviraju muškarce?

Objavi ovaj članak na

1.11.2009 12:01 AM

svetica Bez obzira na to koliko muškarci vole žene, koliko god im se činile savršene, postoje određene stvari koje radimo, a jako ih nerviraju. Zato smo ih pitali čime ih žene najviše izluđuju i dobili zanimljive odgovore.
Mnoge žene se prikazuju kao “svetice” i ne žele da priznaju da su i one švrljale ili imale više od 5 veza. Svaka čast onima koje su stvarno dobre i nevine, ali ostale se ne bi trebale stideti svoje prošlosti. Slobodno se zabavljaju i eksperimentšu i trebale bi da nađu dečka koji će to ceniti.
Zašto je ženama tako teško da daju kompliment drugoj ženi? Radije pod mikroskopom posmatraju druge žene od glave do pete, od težine do frizure i kritikuju. Samo žena može da primeti kako ona druga nema cipele i torbu u istom stilu. Naravno postoje i žene koje primete kad se neka žena lepo sredila i izgleda dobro, ali često ne žele da odvraćaju pažnju svom partneru. Ipak, morate znati da muškarci primete svaku zgodnu ženu, rekle vi to nama ili ne.svetica2
Često samo partnerovo pominjanje drugog ženskog imena može u ženi izazvati ljutnju koja će u njoj tinjati danima, a u nekim slučajevima i duže. Žene rado preispituju stvari, a pogotovo partnerovu vernost i zato čim se pomene neka druga žena u njima počne da ključa. Ako imate razloga za sumnju u partnerovu vernost, ova ljutnja je opravdana, ali u drugim slučajevima izbegavajte situacije da zbog vaše nesigurnosti partner ne bi ispaštao. “O čemu razmišljaš?” tipično je pitanje koje žene postavljaju muškarcima kako bi preispitale njihova prava osećanja. Na to se nastavlja niz teorijskih pitanja, kako bi proverile da li je njihov partner stvarno njihova srodna duša. Grozno je videti muškarca kako se silom trudi da pronađe pravi odgovor na takva pitanja, a žena stoji pored njega sa prekrštenim rukama i sa sumnjom ga posmatra.
svetica3Neke žene imaju potrebu da ih njihov muškarac grli, mazi, pazi i govori im kako su one najbolje što mu se desilo u životu. Na taj način traže od partnera da im bude emotivna, moralna i mentalna podrška. Najčešće ovakvu podršku traže one žene koje se inače pokazuju kao nezavisne i samostalne. Čim nađu ljubav svog života, sva ta nezavisnost nestaje i postaju izuzetno nesigurne. Nekim muškarcima odgovara ova zaštitnička uloga, ali većina nas ipak voli samostalne žene.
Ne smemo vas ni pitati kako vam je prošao dan jer se moramo pripremiti na bar pola sata priče o tome. Mnoge žene vole da pričaju i ako ih niko ništa ne pita. Nije da nas ne zanima šta imate da kažete, ali morate li da ispričate baš svaki detalj?
Mnoge žene svaka sitnica može rasplakati. Tužan ili romatičan film, loša frizura ili polomljeni nokat situacije su kada očekuju od nas da ih oraspoložimo. A ako nešto ne znamo, onda je to kako se ponašati u takvoj situaciji. Osim “Biće bolje”, nemamo pojma šta dalje da uradimo. Ako se radi o opravdanom razlogu, možda se i potrudimo, ali za nokat stvarno ne znamo šta da kažemo. svetica-4
Žene imaju potrebu da prisvajaju naše stvari. One znaju koja frizura nam najbolje stoji, kakve cipele treba da obujemo ili nam prekopaju ormar da pronađu košulju koju ćemo da obučemo. Kako bi bilo da mi vama izabiremo šta ćete danas da obučete ili vam prekopamo ormar da nađemo nešto?
Što se tiče kupovine, sati i sati ženama nisu dovoljni da kupe nešto. Možete potrošiti sat vremena u radnji sa cipelama, da ne pomislite na hranu, vodu ili nešto drugo. Najgore u svemu je da nas vučete sa sobom. I onda moramo da idemo od radnje do radnje i da se šetkamo po ženskim radnjama, dok vi provodite sate isprobavajući razne komade odeće i obuće.
U borbi polova, bitno je ko vodi glavnu reč u vezi. Žene kako bi pokazale svoju nadmoć često koriste našu najslabiju tačku: seks. Priznajemo imate dobru taktiku, ali morate li baš da je koristite na nama?
Za kraj
Ne možemo živeti sa vama, ali ne možemo ni bez vas. Niko nije savršen, ni muškarci, ni žene. Bitno je da prihvatimo svog partnera sa svim njegovim vrlinama i manama. A na navike koje nas nerviraju, vremenom ćemo se prilagoditi.

Oznake teksta

Napiši komentar
Arhiva tekstova

December 2019
M T W T F S S
« Nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031