Magazin Life styleZujanje Teodora Džehverović „zapalila“ FREESTYLER WINTER STAGE

Teodora Džehverović „zapalila“ FREESTYLER WINTER STAGE

by Administrator

teodora-dzehverovicMlada pop zvezda Teodora Džehverović promovisala je u četvrtak uveče album prvenac pod nazivom „Borbena“, i napravila haos na regionalnoj muzičkoj sceni. Svetskim izgledom, ali i pesmama i spotovima koji imaju svetski showbiz touch, blago je reći, oduvala je sebi ravne, ali i mnogo starije, iskusnije i popularnije kolege.

Teodora je u klubu FREESTYLER WINTER STAGE, na IDJ TV žurki promovisala nove pesme, odnosno spotove koji su delo IDJ produkcije.

Svaku pesmu pratili su vizuelno-scenski efekti i plesne koreografije kojima je oduševila prisutne u dupke punom klubu.

Teodori su podršku pružile brojne kolege, ali i porodica, prijatelji i najsrećniji fanovi koji su uspeli da rezervišu mesto u najboljem prestoničkom klubu.

Uz mnoštvo scenskih efekata i u pratnji brojnih plesača Teodora, koja je blistala tokom cele večeri, izvela je uživo pesme „Linija“, „Borbena“, „Story“, „Alternativa“, ali i druge nove i stare hitove.

Podršku joj je pružio i bivši dečko Anđelo koji se nije odvajao od Teodore tokom večeri.

Inače, ovo je bila prva promocija tokom koje su izvedene sve pesme, svaka sa posebnom koreografijom, a prikazani su i spotovi kojima je ekranizovala svaku numeru sa albuma, pa pevačica može da konkuriše i za promociju za Ginisa.

0 komentar

Slične teme