Magazin Life styleZujanje Summer Sound festival u Inđiji od 30. juna do 1. jula

Summer Sound festival u Inđiji od 30. juna do 1. jula

by Administrator

summer sound festivalKraj juna i početak jula u Srbiji obeležiće Summer Sound, najveći festival domaće muzike. Sportski tereni Kulturnog centra Inđija ugostiće ubedljivo najpopularnija imena domaće i regionalne muzičke scene, a Aca Alukas, Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac i Lexington bend, samo su deo ubedljivo najboljeg line up-a aktuelne letnje muzičke sezone.

Odavno nikome nije pošlo za rukom da spoji zvezde ovog kalibra i da napravi muzičku žurku u kojoj će se pričati i dugo po završetku.

-Našli smo idealno mesto, blizu Beograda, ali i Novog Sada, gde posetiocima mesto za parkiranje neće zadavati glavobolju, a kako se radi o open air terenima, užitak će biti potpun. Kada je tehnički i produkcijski deo priče u pitanju, festivalu će moći da zavide i brojni, daleko poznatiji inostrani muzički događaji. Inđija će tokom te dve večeri, koliko traje festival, biti pretvorena u party zonu, u svakom smislu te reči. Dakle sledi Muzičko-scenski i vizuelni spektakl kakav Srbija još nije imala priliku da vidi, kažu organizatori.

Gosti će biti prijatno iznenađeni, kako odabirom zvezda, repertoarom koji se sprema i koji će definitvno biti jednistven za ovu priliku, tako i brojnim muzičkim iznenađenjima ali u pravom smislu te reči.

Biće ovo prvi veliki koncert Nataše Bekvalac nakon burnog perioda koji je sada iza nje, pa svi Natašini fanovi mogu da očekuju pravu buru emocija. Aleksandra Prijović će prvi put nastupiti kao gospođa, s obzirom da je ovo prvi nastup koji će uslediti nakon izgovorenog sudbonosnog „da“ Filipu Živojinoviću, čiji će brat Stefan takođe nastupiti na festivalu.

Aca Lukas neko vreme nije pravio velike koncerte, pa će sve propušteno nadoknaditi u Inđiji, a posetiocima se spremaju i iznenađenja u vidu premijera, izmenjenih aranžmana i drugim muzičkih poslastica. Ovaj festival će spojiti i ono što je do dana današnjeg bilo nespojivo, ali kao što organizatori kažu, nešto mora ostati tajna, kako bi iznenađenje zaista bilo iznenađenje.

0 komentar

Slične teme