Dodaj firmu

Torte od kartona Patuljak Radionica za dekoracije proslava

Ukoliko Vam je potrebna dekoracija za proslave, rođendane, venčanja, pozovite nas. Mogućnost dostave za celu Srbiju, kao i dekoracija prostora na dogovorenoj adresi.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Torte od kartona Ja Dekoracije - dekoracije proslava

Dekoracije proslava, venčanja, rođendana sa balonima i kombinacijom balon i cveća, kao i pinjata za dečije proslave u Beogradu.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Da li ste čuli za torte od kartona? Ovo je jedna posebna torta, pre svega namenjena za proslavu rođendana u vrtićima i deca je prosto obožavaju!

Torte od kartona za vrtić

Torte od kartona možete da kupite na više načina. Primera radi, one mogu da budu potpuno prazne, i da se onda napune po želji roditelja i dece. Torte su zaista različite, jer imaju uvek drugačiji broj parčića, boje i slike junaka.

Kartonske torte

Kartonske torte su pravi hit, zbog toga što se unutra mogu staviti razni slatkiši, tako da će sva deca biti zadovoljna. Ovakva torta je i veoma praktična, a neke ljude podseća na pinjatu.

Gde kupiti torte od kartona?

Torte od kartona možete da kupite kod firmi koje su oglašene na ovoj stranici na kojoj čitate tekst. Na njihovim web sajtovima, koji su jako lepo osmišljeni, moguće je videti razne modele torti od kartona, kao i crtane junake za koje se deca najčešće odlučuju.

Da li se mogu poručiti po želji torte od kartona?

Torte od kartona mogu da se poruče po želji, i to kod firmi koje vidite u okviru strane, dovoljno je samo da iskažete svoje želje i da odredite datum kada želite isporuku.

Na primer, moguće je da se pošalje slika i tekst, i da se onda uradi jedna sasvim unikatna i personalizovana torta od kartona. Možda ste se pitali, od kog kartona se tačno izrađuju ovakve torte? Reč je o najkvalitetnijem hameru, koji je dostupan u raznim bojama, tako da torta deluje veselo i svečano.

Najpopularniji crtani likovi koje deca poručuju za svoje torte od kartona

Deca se obično vezuju za crtane likove koje prate preko TV-a, interneta i slično. Najčešće se naručuju: patrolne šape, lol lutke, ben 10, angry birds, cars torta, frozen, hello kitty, sundjer bob, maša i meda, miki mause i mini mause, minecraft, minions, my little pony, ninja kornjače, paw patrol, spiderman, starwars, trolls, vini pu, winx, jednorog torta, the linon king, pepa prase, beyblade torta i mnoge druge.

Improvizovane torte od kartona su postale jako popularne i sve se više naručuju u vrtićima. Kada se slatkiši donesu u vrtić, oni budu po pravilu, zapakovani, i to fabrički, a glavna ideja je da se sve to tako lepo oblikuje da svojim izgledom podseća na pravu tortu.

U torte od kartona se stavljaju čokoladice, bombonice, lizalice, čokoladne bananice, mančmelou, kao i razni drugi slatkiši, a onda se poređaju u krug. Moraju da budu povezani uz pomoć ukrasne trake. Vrlo je interesantno i dekorativno da se na ovaj način pravi i torta na sprat.

Gotovo da ne postoji dete koje neće biti zadovoljno ovakvom tortom, jer ima jako puno slatkiša, pa se uvek nađu oni koje deca obožavaju, za razliku od obične torte, koja je često samo čokoladna ili samo voćna, pa neka deca preferiraju jedno, a druga drugo, i obično nisu svi zadovoljni.

Torte od kartona cena

Prosečna cena jedne torte od kartona je oko 800 dinara, a postoje i skuplje varijante.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane