Dodaj firmu

Igračke za devojčice Edukativna Slova

Drvena oslikana slova za učenje azbuke, sa kojima će vaše dete sa lakoćom naučiti azbuku i pisanje slova, dostupna su putem dostave na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Vesele Pinjate

Ručno rađene unikatne pinjate za potpunu radost Vaše dece - Vesele pinjate.
Pročitaj više

Vidikovac
Rakovica, Beograd

Yas toys robna kuća igračaka

Otkrijte mesto najbolje zabave, posetite robnu kuću igračaka Yas toys na Bežanijskoj kosi. U našem carstvu igračaka koje se prostire na 300 kvadrata očekuju Vas različite igračke vodećih svetskih proizvođača namenjene deci uzrasta do 13 godina.
Pročitaj više

Partizanske avijacije 25 (kod crkve, ispod LILY-a)
Novi Beograd, Beograd

Dečije igračke Dexy Co

Kao jedan od najvećih uvoznika i distributera najpopularnijih igračaka za decu „Dexy Co“ je stvorio prepoznatljivo ime u oblasti svog poslovanja.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Igračke za devojčice Kupon

Kupon.rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu.. Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Ako imate malu princezu, onda svakako znate koliko je ona maštovita i da su joj u igri potrebne najrazličitije igračke za devojčice, sa kojima ume da se zabavlja satima.

U našem tekstu  možete pronaći korisne i zanimljive informacije o vrstama igračaka za devojčice, kako ih je sve moguće poručiti, po kojim cenama i slično, stoga nastavite da nas pratite.

Igračke za devojčice – prodaja

Nekada davno, pre online komunikacije, bilo je potrebno da se obilazi čitav grad da bi se stekao uvid u ponudu na tržištu, a danas sve to možete da završite u par klikova, putem interneta. Trgovine koje se bave prodajom igračaka za decu, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije – web shopove, na kojima su artikli predstavljeni kroz slike i tekstualne opise. Pored toga, igračke su podeljene u određene kategorije.

Slika nam prikazuje vizuelni izgled igračke, a opis govori o tome od čega je igračka izrađena, koji materijal je u pitanju, za koji uzrast deteta je namenjena i slično. Pri tome je jasno istaknuta cena, koja može da se uporedi sa drugim sličnim artiklima.

Ono što je najbolje to je da poručivanje možete da obavite ne ustajući iz fotelje, tj. samo dodate željenu igračku, ili više njih, u korpu, a zatim potvrdite naručivanje, tako što ostavljate podatke za isporuku. Plaćanje vršite putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti. Nakon što vaša uplata bude evidentirana, možete da očekujete isporuku na naznačenu adresu obično u roku od dva do tri radna dana. Isporuka se obavlja putem brze pošte.

Takođe, ako tako želite, umesto da sa decom zajedno birate igračke ispred ekrana kompjutera, moguće je da posetite fizička sedišta prodavnica dečijih igračaka, i da na licu mesta odlučite zajedno sa klincezama šta je to što bi im se najviše dopalo i u kojim igračkama će uživati u igri. Ljubazni trgovci su tu da vas posavetuju oko odabira, a to se pre svega odnosi na to koje igračke su sada u trendu, koje su namenjene za koji uzrast i slično.

Igračke za devojčice – vrste

Male princeze veoma brzo počnu da imitiraju mame i tetke i da se nespretno penju na visoke štikle, ili obožavaju da imitiraju likove iz crtanih filmova i bajki. Recimo, vole da oblače princezama lepe haljine.

Složićemo se svi da je asortiman koji devojčice koriste pri igri zaista obiman, tako da one vrlo brzo prelaze na bebe lutke, kao i kolica u kojima će ih gurati, kao i na igre u kuhinji – za to su im potrebne mini kuhinje, sudovi i slično. Takođe, vole da se zabavljaju doktor setovima ili da koriste setove za ulepšavanje.

Kako vaša klinceza raste, tako će joj postati zanimljive igračke koje su na radio kontrolu, ali i razni spomenari i dodaci koji se koriste za sobu.

Na web sajtovima koji se bave prodajom igračaka za decu, artikli su razvrstani prema kategotijama, na primer – kreativnost, umetnost, plišane igračke, lutke, i mnoge druge.

Igračke za devojčice – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za igračke za devojčice, zavisi od vrste igračke. Na primer, kolica za lutke koštaju od 1100 din. pa sve do 10000 dinara koliko treba izdvojiti za Barbi drveni zamak iz bajke.

Za kozmetičke setove, potrebno je platiti od 850 din. pa sve do 6500 dinara za beauty salon.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane