Dodaj firmu

Mamino shop

Mamino shop nalazi se u Beogradu, ali su njihovi proizvodi dostupni u prodaji putem online sajta. U ponudi je vrhunska bebi oprema: kolica, auto sedišta, hranilice, kreveci, kolica
Pročitaj više


Beograd

Dečije igračke Dexy Co

Kao jedan od najvećih uvoznika i distributera najpopularnijih igračaka za decu „Dexy Co“ je stvorio prepoznatljivo ime u oblasti svog poslovanja.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Tricikli za decu su bili sastavni deo svačijeg detinjstva i svako od nas imao je bar jedan model. Kao što samo ime kaže, ne radi se o biciklu, koji ima tradicionalno dva točka, već o modelu koji poseduje tri točka. Samim tim, možemo da zaključimo da je namenjen za manju decu.

Nastavite da nas čitate, i saznaćete razne korisne i zanimljive informacije vezane za tricikle za decu, kao što su gde možete da ih nabavite, šta je to što utiče na cenu, da li je moguće kupiti polovne tricikle i tome slično.

Polovni tricikli za decu

Evo, da krenemo odmah od polovnih tricikala za decu. Naime, poznato je da deca sve brzo prerastu, pa tako mnoge igračke ili garderoba, ostaju skoro neiskorišćeni. Tricikli su nešto što se vozi određeno vreme, nakon čega se obično prelazi na bicikl koji ima dva pomoćna točka, radi održavanja ravnoteže.

Tricikli za bebe

Postoje i tricikli koji su namenjeni bebama. Zahvaljujući njima, deca će razvijati svoju muskulaturu nogu, jer okreću pedale, to jest, onom snagom koliko mogu, a za ostalo ćete se vi pobrinuti, tako što ćete gurati tricikl. U svakom slučaju, to će biti dobra zabava.

Dečiji tricikli

Dečiji tricikli mogu da se podele na tricikle za devojčice i na tricikle za dečake. Ono što ih razlikuje je dizajn i boja.

Tricikl guralica za decu

Uz pomoć guralice, mnoga deca su olakšala roditelja učenje hodanja, a ovo je posebno slučaj kada ima više dece u porodici, koja su mala i koja zahtevaju pažnju. Tada je najbolje da se dete koje treba da nauči da hoda, delimično samo uči tome, a upravo će u tom važnom poslu pomoći tricikl guralica za decu.

Sklopivi tricikl za decu

Sklopivi tricikl za decu će vam uštedeti prostor, onda kada igra bude završena, a ovo je posebno važno ako živite u malom stanu, pa vam je svaki metar prostora jako bitan.

Dečiji tricikl guralica

I kako što smo naveli iznad, guralice su veoma praktične, jer su desna ruka svim mamama i tatama, tako što im olakšavaju pri učenju hodanja mališana.

Motor guralica za decu

Motor guralica za decu je veoma tražena, i može da se nađe u prodavnicama koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

Tricikl za devojčice

Već smo naveli da je tricikl za devojčice svojim dizajnom prilagođen klincezama, tako da preovladavaju nežne boje, kao što su roze, crvena, pink...

Tricikl za dečake

Dečaci imaju tricikle, koji su više sportski modeli, i oni uživaju u ovim vožnjama.

Tricikli za decu prodaja

Na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi, možete da pogledate koji sve modeli tricikala za decu postoje.

Tricikli za decu cena

Cena dečijih tricikala zavisi od više faktora, a prvi je taj da li je u pitanju polovan ili nov model. Takođe, guralice imaju nešto nižu cenu, u odnosu na klasične modele.

*Sve cene su prikazane samo orijentaciono, a za precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj informativni tekst o temi.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane