Dodaj firmu

Drvene igračke Edukativna Slova

Drvena oslikana slova za učenje azbuke, sa kojima će vaše dete sa lakoćom naučiti azbuku i pisanje slova, dostupna su putem dostave na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Yas toys robna kuća igračaka

Otkrijte mesto najbolje zabave, posetite robnu kuću igračaka Yas toys na Bežanijskoj kosi. U našem carstvu igračaka koje se prostire na 300 kvadrata očekuju Vas različite igračke vodećih svetskih proizvođača namenjene deci uzrasta do 13 godi...
Pročitaj više

Partizanske avijacije 25 (kod crkve, ispod LILY-a)
Novi Beograd, Beograd

Dečije igračke Dexy Co

Kao jedan od najvećih uvoznika i distributera najpopularnijih igračaka za decu „Dexy Co“ je stvorio prepoznatljivo ime u oblasti svog poslovanja.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Drvene igračke Eko Step

Firma Drvene igračke EkoStep je jedna od retkih koja proizvodi ekoloske igracke namenjene deci,a proizvodni asortiman igračaka obuhvata:kockice,puzzle,slova,stikeri i tockici.
Pročitaj više

Zrenjaninski put 84c
Borča, Beograd

Mnoga deca obožavaju drvene igračke. One mogu da budu raznih zanimljivih oblika i da podstiču maštu, kreativnost... U našem tekstu saznajte više o ovoj vrsti igračaka za decu, kao i to na koje sve načine možete da ih nabavite, po kojim cenama i slično. Zbog toga, nastavite da nas pratite.

Drvene igračke – prodaja

Svaka prodavnica igračaka za decu ima kategoriju drvenih modela. Ipak, da biste videli celokupnu ponudu na jednom mestu, nije potrebno da, kao nekada, obilazite čitav grad i da u tome provedete ceo dan. Dovoljno je da pretražite internet, i da pogledate lepo osmišljene web prezentacije firmi koje prodaju igračke za decu. Pronaći ćete kategoriju drveih igračaka, gde su one prikazane putem fotografija i kroz kratki tekstualni opis.

Fotografija obično može da se uveća, kako bi se videli svi delovi igračke, a opis nam služi da saznamo kom uzrastu je igračka namenjena, koja je cena, da li je artikal trenutno dostupan na lageru i dr.

Cena se može uporediti sa drugim sličnim artiklima i sami birate sortiranje – od najskupljih ka jeftinijim modelima ili obratno, u skladu sa vašim željama i mogućnostima.

Naručivanje se obavlja vrlo jednostavno, tako što dodate artikle u korpu, a zatim potvrdite porudžbinu tako što ostavljate adresu za isporuku. Posle toga, vršite plaćanje u obližnjoj banci ili pošti, ili putem e-bankinga. Kada uplata bude evidentirana kod prodavca, najčešće je neophodno da prođe od dva do tri radna dana pre nego što željena drvena igračka stigne na naznačenu adresu putem brze pošte.

Ako više volite da birate na „staromodan“ način, onda je savet da posetite prodaje igračaka, i da na licu mesta pogledate šta sve postoji u ponudi. Pri tome, dobro će doći stručni saveti ljubaznog osoblja u smislu, koje drvene igračke su trenutno najpopularnije, koje su namenjene kom uzrastu, a svakako će vaše dete dati krajnju reč i odlučiti čime želi da se igra.

Drvene igračke – vrste

U ponudi se nalaze drvene igračke najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača. Postoje razni modeli igračaka izrađenih od prirodnog materijala – drveta, kao što su autići, drvene ogrlice, igračke sa kuglicama, igračke od drveta koje su savitljive, modeli sa zglobom, fleksi igračke životinje, drvene igračke na navijanje, alati, drvene igračke bolnice, tzv. indijanski setovi, kozmetički i doktorski setovi, drvene domine i mozgalice, razne društvene igre izađene od drveta, zvečke od drveta, drvene muzičke igračke, slagalice i umetaljke...

Drvene igračke – cena

Cene se kreću od 150 dinara koliko je potrebno platiti za ogrlice, pa sve do 16500 dinara koliko je neophodno izdvojiti za drvene kreativne kućice za lutke sa nameštajem...

*Sve cene su prikazane orijentaciono, za ostale precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane