Dodaj firmu

Traktor na pedale svakako se neće koristiti u poljoprivredi, ali zato u svakodnevnoj igri naših najmlađih članova porodice, i te kako hoće! Ako upravo razmišljate o tome koji bi to poklon bio savršen za vašeg klinca, ili možda klincezu, tada nije loše da uzmete u obzir kupovinu traktora na pedale.

Traktori na pedale

Naime, deca su oduvek bila impresionirana time da rade  poslove koje obavljaju odrasli ljudi. Traktor je poljoprivredna mašina i svakako se sa njom rade neke važne stvari, tako da će se vaše dete osećati važno ako vozi jedan ovakav traktor, makar to bila samo igračka. Jednostavno, deca vole igračke tog tipa, pa se potrudite da im ih priuštite.

Polovni traktor na pedale

Ukoliko je vaš budžet za kupovinu traktora ograničen, tada bi bila dobra odluka da razmislite da kupite polovni model. Postoji dosta traktora na pedale koje su deca vozila jedno određeno vreme, ali im je taj traktor dosadio (što se deci često događa) ili jednostavno su prerasli tu igračku, pa je sada vreme da ona nađe novog vlasnika.

Cene polovnih traktora na pedale su uvek jeftinije od novih modela, tako da možete da uštedite značajnu svotu novca, posebno ako odaberete model koji je očuvan i koji i vi kasnije možete takođe da prodate, kada i vaše dete takvu igračku preraste.

Traktor na pedale sa prikolicom

Zamislite tu dečiju radost kada se vozi nešto što iza sebe ima prikolicu! Deluje baš zanimljivo zar ne? Deca postaju pravi mali zemljoradnici i to u sopstvenoj kući. Još je bolje kada se u tu prikolicu nešto stavi, što će traktor voziti, odnosno, vući. To mogu da budu razne igračke, koje će poslužiti kao tovar, da to tako nazovemo.

Prikolica za traktor na pedale

U prodaji se može naći i samo prikolica za traktor na pedale. Ovo je korisno, ako već imate traktor a nemate prikolicu, pa želite da dodatno usrećite svoje dete. Svaki mališan će se prikolici veoma obradovati, jer to daje draž igri i vožnji traktora na pedale.

Traktor na pedale prodaja

Traktor na pedale može da se kupi online, u lepo osmišljenim web shopovima, gde su predstavljeni svi modeli, i to u slici i u reči. Vama je važno da vidite kako taj traktor vizuelno izgleda, ali i da saznate koje su njegove osnovne karakteristike.

Takođe, hoćete da znate da li se uz traktor na pedale dobija i prikolica ili ne, tj. nju morate posebno da kupite. I izbor prikolica je bogat, pa ćete odabrati onu koja vam najviše odgovara. Cene su istaknute jasno, pa je lako odlučiti se i izabrati ono što odgovara vašem budžetu.

Traktor na pedale cena

Cena traktora na pedale je uslovljena time kakav je model u pitanju, da li je to sa prikolicom ili bez, da li je veći ili manji, kao i da li je u pitanju polovan model ili sasvim nov.

*Sve cene su prikazane sam orijentaciono, a za precizne i dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj strani našeg portala na kojoj čitate ovaj informativni tekst.

Idi na vrh strane