Dodaj firmu
Edukativni žaba sat-kalendar za decu
Edukativni žaba sat-kalendar za decu
3.190 din.2.490 din.
Popust 22%
Edukativni drveni kamion
Edukativni drveni kamion
4.290 din.3.490 din.
Popust 19%
Kreativne drvene puzle
Kreativne drvene puzle
2.390 din.1.890 din.
Popust 21%
Društvena igra slaganja stolica
Društvena igra slaganja stolica
1.490 din.990 din.
Popust 34%
Učimo slova drvena azbuka
Učimo slova drvena azbuka
2.800 din.2.200 din.
Popust 22%
Vozić za decu koji ređa domine
Vozić za decu koji ređa domine
3.990 din.2.990 din.
Popust 26%
Komplet od 5 JAJA iz kojih se rađaju dinosaurusi
Komplet od 5 JAJA iz kojih se rađaju dinosaurusi
1.890 din.1.190 din.
Popust 38%
Komplet flomastera i bojica od 150 delova
Komplet flomastera i bojica od 150 delova
2.230 din.1.990 din.
Popust 11%
3D svetleća tabla za crtanje i pisanje
2.190 din.1.590 din.
Popust 28%
Magic Pad - svetleća tabla za kreativno crtanje
1.690 din.1.390 din.
Popust 18%
Drvena kutija za učenje brojeva
1.990 din.1.490 din.
Popust 26%
Set 2 VELIKA jajeta iz kojeg rastu Dinosaurusi
1.990 din.1.190 din.
Popust 41%
Drvena slagalica za decu
1.290 din.890 din.
Popust 32%
LCD tabla za decu
2.190 din.1.490 din.
Popust 32%
Igracke za ucenje
12000 din.

Edukativne igračke pre svega služe za zabavu, ali ne bi trebalo zaboraviti da se kroz igru najlakše uči, kao i to da je dečiji mozak “otvoren“ i da kao „sunđer“ upija sve nove informacije i znanja.

Zbog toga je dobar izbor ako se odlučite za edukativne igračke. U našem tekstu saznajte više o ovoj temi, kao i o tome gde je moguće i na koji način nabaviti edukativne igračke, po kojim cenama i slično.

Edukativne igračke – prodaja

Gotovo sve trgovine koje se bave prodajom dečijih igračaka imaju i edukativne igračke u svojoj ponudi. Ipak, ako vam je lakše da celokupnu ponudu pronađete na jednom mestu, tada će biti dovoljno da sednete za računar i da pretražite poznate web šopove i njihove online prezentacije.

Artikli su predstavleni kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Slike su važne, jer je vizuelni utisak prvi koji će igračka ostaviti na dete, a opis nam govori o glavnim karakteristikama igračke – kom uzrastu je namenjena, objašnjava se zbog čega je to zapravo edukativna igračka, na koji način pospešuje kreativnost, inteligenciju i slično.

Kada se odlučite za kupovinu, samo ćete dodati odabrani artikal u korpu, i potvrditi ovu narudžbinu tako što ćete ostaviti svoje podatke za isporuku – dakle, željenu adresu. Nakon toga, vršite plaćanje u odabranoj banci ili pošti ili putem e-bankinga. Nakon što vaša uplata bude evidentirana kod prodavca, obično je potrebno da prođe od dva do tri radna dana pre nego što kupljena igračka ili više njih, budu isporučene na naznačenu adresu. Naravno, potrebno je i da ta roba u trenutku poručivanja bude na lageru.

Svakako, uvek možete i da se prošetate do fizičkih sedišta prodavnica igračaka, i da se sa ljubaznim trgovcima posavetujete o igračkama, pošto se radi o malo specifičnijoj vrsti – edukativnim modelima. Sigurni smo da će vam biti od koristi informacije koje ćete dobiti od stručnog osoblja, pošto su oni upućeni u to šta deca vole, na kakve edukativne igračke najbolje reaguju i slično.

Edukativne igračke – vrste

Edukativne igračke, pre svega, doprinose razvoju inteligencije i stvaralaštva, razvoju komunikacije i učenju. To su igračke koje su osmišljene tako da podrazumevanju planiranje i korišćenje modela i šema, uključujući rezonovanje, izumevanje, uviđanje.

Najbolja ilustracija za to jeste da dete putem igre rešava neke probleme koje igranje zadaje. To su razne vrste igračaka kao što su sklapalice, didaktičke igračke, kompleti za eksperimentisanje, jednostavni mehanizmi koji se sastavljaju, igre sa pitanjima i odgovorima...

Edukativne igračke su i one koje podstiču maštu.

Edukativne igračke – cena

Cene se kreću od svega 170 dinara koliko je potrebno izdvojiti za magične kocke, pa sve do 15900 dinara za takozvanu Laboratoriju čuda.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače sa ove stranice.

Idi na vrh strane