Dodaj firmu

Plastelin Knjižara Miki

Gde je Knjižara Miki, ako se pitate, Više ne morate da skitate. Dolazite bulevarom, najlakše je sedmicom tramvajem. Posle Liona siđete, i ulicu pređete. Adresa je Batutova 8, od tramvaja koraka 98.
Pročitaj više

Batutova 8
Zvezdara, Beograd

Plastelin Kupon

Kupon. rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu... Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Plastelin je omiljen materijal za oblikovanje za svako dete i veoma je koristan, na mnogo načina. Zbog čega igra sa plastelinom nije samo igra, nego mnogo više od toga, saznajte u nastavku teksta i nastavite da nas pratite.

Plastelin za decu

Plastelinom smo se svi igrali kada smo bili mali, jer je sjajan osećaj imati u rukama određenu smesu, masu, od koje može da se napravi bilo šta što samo naša mašta može da zamisli. Plastelin se nalazi u raznim bojama, tako da dete može da odluči da napravi robota, na primer, i da on ima glavu u jednoj boji, a telo u drugoj. Dete može čak da bude toliko maštovito da robot moće posedovati svaku ruku u drugoj boji ili svaku nogu... Ako je u pitanju vitez od plastelina, onda mač može da mu bude žut, vitez može da bude u nekoj tamno zelenoj boji... Ono što želimo da vam kažemo, jeste da je samo mašta granica za decu, a to bi ukratko značilo da granice ne postoje.

Plastelin za igru

Nakon što se završi škola i časovi, tada deca žele da se opuste uz igru i zabavu. Plastelin je sjajna stvar za to, jer psiholozi kažu da podstiče decu na oblikovanje i stvaranje raznih figura. Na osnovu onoga što dete stvori i napravi, i posmatrajući oblike koje je dobilo, kao i boje koje je koristilo, psiholozi mogu da proniknu u raspoloženje i duševno stanje mališana, da vide kako se oni osećaju, da li ih nešto muči, plaši i slično.

Na primer, deca koja su bezbrižna i nemaju nikakvih problema, dakle, ona koja su srećna, svakako će napraviti vesele figure koje su živih boja, za razliku od dece koja imaju određene neželjene situacije u životu i njihove figurice od plastelina će se svakako razlikovati.

Ovo možete i vi sami da primetite, nije potrebno da budete psiholog, ali ukoliko vas takvo ponašanje eventualno zabrine, uvek možete da se obratite psihologu u školi.

Plastelin za školu

U školi se takođe koristi plastelin i to na času likovnog vaspitanja. Svi znamo da Akademija likovnih umetnosti ima odsek za vajarstvo, pa je najbolji način do budućeg vajara da krene da oblikuje razne figure uz pomoć plastelina.

Plastelin je dostupan i putem interneta jer firme koje vrše prodaju ovog materijala ističu cene i sve što je vezano za ovaj proizvod, tako da ćete biti upoznati sa svim informacijama koje bi mogle da vas zanimaju. Vama je važno da znate koliko košta jedno pakovanje plastelina, koje su boje unutra, koja je cena tog proizvoda, a mnogi potrošači žele da uporede cene artikala i kod drugih prodavaca, pa razni sajtovi i to omogućavaju.

Plastelin cena

Cena plastelina može da se kreće veoma različito i mi ćemo navesti dva primera. Na primer, za samo sto dinara vi možete da nabavite plastelin, ali i da izdvojite 1000 dinara i da kupite plastelin koji se nalazi u koferu. Ovo takođe može biti i lep rođendanski poklon, i za devojčice i za dečake.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, tako da vam predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst o plastelinu.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane