Dodaj firmu

Igračke za dečake Edukativna Slova

Drvena oslikana slova za učenje azbuke, sa kojima će vaše dete sa lakoćom naučiti azbuku i pisanje slova, dostupna su putem dostave na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Vesele Pinjate

Ručno rađene unikatne pinjate za potpunu radost Vaše dece - Vesele pinjate.
Pročitaj više

Vidikovac
Rakovica, Beograd

Yas toys robna kuća igračaka

Otkrijte mesto najbolje zabave, posetite robnu kuću igračaka Yas toys na Bežanijskoj kosi. U našem carstvu igračaka koje se prostire na 300 kvadrata očekuju Vas različite igračke vodećih svetskih proizvođača namenjene deci uzrasta do 13 godina.
Pročitaj više

Partizanske avijacije 25 (kod crkve, ispod LILY-a)
Novi Beograd, Beograd

Dečije igračke Dexy Co

Kao jedan od najvećih uvoznika i distributera najpopularnijih igračaka za decu „Dexy Co“ je stvorio prepoznatljivo ime u oblasti svog poslovanja.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Djole pet shop

Novootvoreni pet shop na Vračaru. Kompletna oprema za pse, mačke, ptice i glodare.
Pročitaj više

Vojvode Šupljikca 25
Vračar, Beograd

Igračke za dečake Kupon

Kupon.rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu.. Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Kao što klinceze oponašaju svoje mame i tetke, tako i mali dečaci obožavaju da se poistovećuju sa tatama, starijom braćom, pa otuda igračke za dečake... Iako najnovije psihološke teorije odbacuju da se igračke dele na one koje su namenjene dečacima i one koje su rezervisane za devojčice, mi se ne bismo do kraja složili sa ovim, jer razlike ipak postoje – na primer, dečaci će se pre odličiti za igračke u obliku akcionih figura, a devojčice će gurati bebu-lutku u kolicima. Ovakvih primera ima zaista  mnogo.

Igračke za dečake – prodaja

Ranije, pre više godina, neophodno je bilo da uzmete svoje dete za ruku, i da obilazite prodavnice širom grada ne biste li pronašli one igračke koje se detetu najviše dopadaju a i da budu po pristupačnim cenama.

Sada je moguće da se pogleda celokupna ponuda putem interneta. Trgovine dečijim igračkama imaju svoje lepo osmišljene web shopove, na kojima su artikli predstavljeni kroz slike i kraće tekstualne opise.

Opisi su bitni jer nam ukazuju na karakteristike same igračke, na primer – materijal izrade, za koji uzrast deteta je namenjena, i slično, dok fotografija prikazuje kako to vizuelno izgleda i deca će prvo po tom kriterijumu doneti odluku da li nešto žele ili ne.

Cena je vidno istaknuta i uvek ju je moguće uporediti sa drugim srodnim artiklima.

Naručivanje se obavlja online putem, dakle, jednostavno dodajete izabranu igračku (ili više njih) u korpu, a zatim porudžbinu potvrđujete, tako što ostavljate podatke za isporuku na željenu adresu. Potom vršite plaćanje putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti, nakon čega je potrebno da prođe najviše od dva do tri radna dana kako bi putem brze pošte igračka stigla na vašu adresu, pod uslovom da se u tom trenutku nalazi na lageru.

Sa druge strane, uvek možete da sa svojim dečakom prošetate do obližnje prodavnice igračaka za decu, i da na licu mesta izaberete. Dete će tako imati priliku da igračku uzme u ruke, da vidi šta sve ona može, a ljubazno osoblje će vam rado izaći u susret savetima o tome koje su igračke sada najpopularnije, zbog čega ih zapravo deca vole, koji modeli igračaka su predviđeni za koji uzrast i slično.

Igračke za dečake – vrste

Kao što postoji asortiman za devojčice, tako postoji širok izbor varijanti igračaka za dečake. Na primer, oni se od najranijeg detinjstva interesuju za ono što zanima i njihove očeve, a to su volani, autići, a onda zažele da majstorišu po kući, pa im je potreban alat...

Pošto gledaju putem TV-a i interneta razne crtane junake, želeli bi da imaju iste takve akcione figurice, a takođe ih veoma zanima i stoni fudbal.

Ne zaboravite da je vaš mališan nestašan, kreativan, razigran i maštovit, i da su mu potrebne igračke u kojima će uživati i kojima će posvetiti svu svoju energiju i pažnju.

Na sajtovima koji se bave prodajom dečijih igračaka, one su razvrstane u kategorije, pa će vam biti još lakše da odaberete, a najbolje je ako to radite zajedno sa detetom, jer mališani tačno znaju šta im se dopada a šta ne, i zato krajnju odluku prepustite najmlađima.

Igračke za dečake – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za igračke za dečake, zavisi pre svega od vrste igračke. Tako na primer, alati i alatske radionice koštaju od 800 din. pa sve do 10000 dinara, dok za puške, pištolje, mačeve i ostalo dečije oružje, treba platiti od 600 dinara za pištolj, pa sve do 9800 dinara za pušku i mekane strelice...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane