Extreme Gym

  • 5
5.00 | 3 ocena

EXTREME GYM

Extreme Gym je vodeće ime u regionu u oblasti telesne nadgradnje i pratećih aktivnosti. Zbog svoje posvećenosti i programa koje nudi može se smatrati hramom tela. Stručnost osoblja i bogatstvo izbora koje nudi u velikom obimu je preneto na ovoj prezentaciji. Od 11. maja 2009 godine Extreme Gym je započeo rad u novom, većem i lepšem prostoru sa adresom u ulici Venizelosova 21 (bivša Đure Đakovića) na Dorćolu. Posetite nas i uverite se zašto smo najbolji.

Vežbajte sa velikim izborom sprava i tegova vodećih američkih firmi:
HAMMER STRENGTH, CYBEX, IVANKO, SPORTSART.

U svet bodybuilding-a uvešće Vas državni i balkanski prvaci u bodybuilding-u sa svojim savetima i programima za trening kakav Vi želite. Pored svih navedenih benificija naš Fitness centar pruža i mogućnost individualnog treniranja jedan na jedan po USA principu kao i specijalne programe redukcije telesne težine i dobijanja mišićne mase kojima ćete biti apsolutno impresionirani. Zašto smo i dalje najbolji, shvatićete kad upoznate tim personalnih trenera Extreme Gym-a.

CARDIO BOXING
Želite atraktivni aerobni program koji se sastoji od pokreta iz borilačkih veština, dok ih konkretno koristite na džakovima? Onda ste izabrali pravu stvar! Pored povećanog samopouzdanja i adrenalina, otpor koji pruža džak utiče da se svi mišići iznenadjujuće brzo oblikuju dobijajući vretenasto zavidan oblik.

TAE BO (Kick aerobic) Basic + body sculpting and streching.
Odavno je vrlo popularan u svetu, a sada je dostupan i kod nas! Obuhvata izvodjenje ručnih i nožnih tehnika borilačkih veština, kombinovanih u jednostavnim BASIC koreografijama čime se postiže muskulatorni tonus celog tela. Sam akcenat na borilačkim veštinama utiče na psihu, jer nakon treninga samopouzdanje dostiže viši stepen. Namenjen je polaznicima svih nivoa aerobne izdržljivosti, a koreografije su prilagodjene svim vežbačima. Poboljšava se koordinacija tela, podižu aerobna izdržljivost i funkcionalne sposobnosti uz smanjenje viška kilograma. Završna faza treninga je streching tj. istezanje, razgibavanje i relaksacija celog tela (body relax). Rezultati: mišići koji su bili pod naponom se opuštaju, izdužuju, dobijaju elastičnost i vretenastu strukturu, a relaksacija reguliše rad srčanog mišića.

TAE BO II (Kick aerobic) Power + body sculpting and streching.
Namenjen je vežbačima koji su savladali predhodne TAE BO Basic korake. Takodje se zasniva na tehnikama borilačkih veština, ali kombinovanjem nožne tehnike koje se izvode u skoku i spajanjem u složenije.

KICK AEROBIC koreografije
Intezitet naprednog je mnogo veći nego u osnovnom programu. Namenjen je vežbačima veće aerobne sposobnosti. Takodje složena koreografija razvija visok nivo koncentracije pri aerobnom radu. Rezultati programa: poboljšanje gipkosti celog tela i koordinacija pokreta. Muskulatura postaje vretenasta, dok aerobna izdržljivost i funkcionalna sposobnost dostiže neverovatno visok nivo.


BASIC STEP bodytoning - stretching
Program Reebok Univerziteta koji je specijalno kreiran za početnike. Obuhvata učenje svih osnovnih step koraka i osnovnih vežbi oblikovanja. Karakteristika treninga je rad na Reebok steperu. Namenjen je zdravim i ne treniranim osobama. Rezultati: postepeno podizanje funkcionalnih sposobnosti na viši nivo, oblikovanje i zatezanje muskulature.

STEP I

Program se preporučuje polaznicima svih nivoa aerobne sposobnosti, koji su predhodno savladali Basic STEP tehniku. Sadrži POWER STEP, CIRCUIT STEP i BODY SCULPTING program. Koreografije su jednostavne i prilagodjene svakom vežbaču STEP-a I.

STEP II
Namenjen osobama koje su u potpunosti savladale terminologiju i tehniku izvodjenja STEP koraka. Takodje sadrži programe pomenute u STEP-u I, a razlika je u tome što ovaj napredan program čine složenije koreografije.

CIRCUIT STEP + body toning and streching
Predstavlja naizmeničnu kombinaciju aerobnog rada na steperu i vežbi snage sa steperom. Namenjen svim nivoima polaznika step aerobika koji su savladali osnovne step korake. Zbog čega? Zbog toga što jednostavnim regulisanjem visine stepera istovremeno mogu raditi trening vežbači svih nivoa utreniranosti. Efekat treninga: pored postepenog podizanja funkcionalnih sposobnosti, jačanja i oblikovanja mišića, ubrzava se metabolizam i to sa produženim dejstvom nakon treninga.

STEP POWER + body toning and streching
Program obuhvata step korake visokog inteziteta i zahteva predhodno znanje BASIC STEP koraka, takodje i visok novo aerobnih sposobnosti. Rezultati: održavanje i podizanje funkcionalnih sposobnosti na viši nivo, jačanje muskulature, povećanje gipkosti, snage i aerobne izdržljivosti. Namenjen zdravim i utreniranim osobama.

Čas step aerobic-a koji se prvenstveno sastoji od koreografija razloženih u tri bloka. Ovakva vrsta časa je pogodna za poboljšanje i sticanje kondicije, izdržljivosti i jačanje prvenstveno mišića nogu. Čas je visokog inteziteta i namenjen je vežbačima koji su savladali basic step.

HI-LOW Basic + body toning and streching
Kombinacija jednostavnih plesnih koraka visokog i niskog inteziteta ukomponovanih u jednostavnu koreografiju. Efekti: podizanje funkcionalnih sposobnosti i oblikovanje muskulature.

HI-LOW II Basic + body toning and streching
Program koji se nadovezuje na HI-LOW Basic. Čine ga složenije koreografije visokog i niskog inteziteta, gde su efekti izraženiji nego u predhodnom HI-LOW Basic-u.

HI IMPACT Basic + body sculpting streching
U bukvalnom prevodu ''jak udar''. Obuhvata korake visokog intenziteta (skokove, poskoke, trčanja). Namenjen je isključivo zdravim i dobro treniranim vežbačima jer je frekvencija srca u nekim momentima iznad 170 otkucaja u minuti, što više ne spada u okvire aerobnih aktivnosti. Efekti: poboljšanje kondicije i razvijanje i jačanje muskulature.

MIX IMPACT Aerobik Basic i body sculpting and streching. Program srednjeg intenziteta u kojem se kombinuje rad na steperu (STEP AEROBIC) i rad van stepera (HI LOW). Namenjen je polaznicima svih nivoa aerobne izdržljivosti. Razvija aerobne sposobnosti i utiče na oblikovanje i jačanje muskulature.

BODY COMBAT
Namenjen je vežbačima različite fizičke spremnosti. Obuhvata više aerobnih programa. U okviru od 60 min. zabavite se vežbajući BODY WORKOUT, uz delove HI-LOW, STEP, KICK Aerobika, BODY SCULPTING-a i još mnogo toga... Akcenat je na vežbama koje se primenjuju pri definiciji mišića uz topljenje masnih naslaga. Pored lepše mišićne mase, dobija se bolja funkcionalost, a metabolizam se ubrzava sa produženim dejstvom nakon treninga.

OPTIMAL WORKOUT
Vrsta intervalnog treninga koji je sve popularniji. Najrazličitiji oblici vežbi namenjeni sticanju kondicije. Vežbanje ovom vrstom treninga je veoma intenzivno i utrošak kalorija je veći nego kod klasičnog aerobika. Optimal workout kao intervalni trening postaje veoma popularan zbog svoje raznovrsnosti, vežbama se obuhvataju sve mišićne partije, i velike i male, a veća je efikasnost kod gubljenja težine. Koristi se i dodatno opterećenje za ruke i noge. Vežbanje sa dodatim opterećenjem je efikasnije u smislu jačanja muskulature prvenstveno ruku i ramenog pojasa, trupa i nogu, kao i povećanje fleksibilnosti i gipkosti. Telo postaje zategnuto, snažnije i lepo oblikovno.

BODY SCULPTING
Način vežbanja kojim se postiže bolja mišićna grupa, sa akcentom na mišiće trbuha, nogu (abduktora i aduktora), gluteusa, ledja, ruku i ramenog pojasa. Namenjen je vežbačima svih nivoa.

STABY
Osetite mišiće na koje ne možemo da utičemo bez Staby vibracije! Svi znamo da bez vežbi oblikovanja aerobni programi ne mogu se raditi kvalitetno, zato nam odlično dizajniran Staby rekvizit pomaže da utičemo na mišiće uz vibraciju. Pored tegića, lopte… najbolja kombinacija je baš ovaj način vežbanja.

PILATES
Metod koji karakteriše kontrola pokreta i koncentracija uma. U središtu pažnje stoji preciznost izvodjenja svake vežbe. Svaka vežba je osmišljena da istegne i ojača mišić koji izvodi kretnju, ''otvarajući'' kretnju u zglobovima i smanjujući napetost u vezivnom tkivu. Vrlo je specifičan i način disanja prilikom izvodjenja svake vežbe, koji pomaže da se usmeri energija upravo u područje tela koje izvodi kretanje, dok se ostatak tela relaksira. Metodom Pilates-a ''pogadjamo'' izrazito veliki broj dubinskih mišića zajedno, poboljšavajući tako koordinaciju pokreta i ravnotežu kao i sposobnost pravilnog držanja tela. Pilates pruža izduživanje i ravnanje svih mišića u jednu uravnoteženu celinu, i gradi snagu i izdržljivost bez izlaganja stresu kardiovaskularnog sistema. Pilates vežbe su pogodne za sve bez obzira na godine. Pilates ima podjednaku važnost kao glavni ili dodatni trening, kako za rekreativce tako i za aktivne sportiste.

PILATES & UPPER BODY
Pilates Workout kome su pridodate vežbe koje naročito poboljšavaju i jačaju gornji deo tela. Korišćenje lakih opterećenja (stretch trake, male težine ručnih i nožnih tegića) pomaže da se poboljša fleksibilnost celokupnog koštano zglobnog sistema i omogući bolja pokretljivost.

Pilates Workout kome su pridodate vežbe za jačanje donjeg dela tela. Ovim vežbama postižete vretenast oblik mišića nogu, sa akcentom na bokove i mišiće zadnje lože buta.

PILATES & ABS AND BACK MUSCLES
Mišići ledja i stomaka su najvažniji u Pilates-u. tzv. ''power house'' je naziv upravo za ovaj deo tela. Njegovim jačanjem se ustvari postiže mogućnost izvodjenja najrazličitijih pokreta.

FIT BALL
Iznenadili biste se kada bi videli šta sa loptom možete da postignete na svom telu! Pored jačanja svih mišića, dolazi i do poboljšane stabilnosti celog tela i ravnoteže. Položaji koje zauzimate dok vežbate na lopti štite vas od povrede, jer se lopta uvek prilagodjava vašem telu i služi kao oslonac. Želite da utičete ovim načinom vežbanja na oblike vašeg tela uz zabavu, onda će vam se program Fit Ball činiti veoma atraktivnim.

SPINNING je već ustaljen u Americi i Evropi kao jedan od najatraktivnijih i najdelotvornijih načina vežbanja. Časovima Spinning-a se podiže popularnost ovih dana, privlačeći fitness entuzijaste koji žele da postignu visok nivo mentalnih i fizičkih sposobnosti. Spinning nudi jedinstven i zabavan trening za sve ljude, svih godina, na svim nivoima fizičkih sposobnosti.
šTA JE SPINNING?
Stvorio ga je JOHNY G. biciklista ekstremnih distanci svetske klase, kao program koji se izvodi na stacioniranim biciklima, primarno namenjen postizanju maksimalnog utroška energije. Prilagodjavanjem sedišta, pozicije ruku i otpora obrtaja točka za održavanje ravnomerne brzine, vozač može da simulira osećaj vožnje u prirodi. Osoba može da sagori oko 500 kalorija na 40 min. času.
- Čas Spinning-a je zapravo filozofija biti mentalno i fizički fit. Vezano za mentalne mogućnosti i tehniku izvodjenja discipline, Spinning koristi proverene metode atletskog treninga da bi stvorio trening koji je jednako fizički i mentalno okrepljujući i izazovan. Spinning stavlja akcenat na individualne potrebe, bez obzira na atletske mogućnosti.
- Čas Spinning-a se sastoji od zagrevanja, potom od 40 min. umerenog a potom visoko intenzivnog kardiovaskularnog treninga, pa smirivanja, hladjenja i istezanja. Instruktor može zatražiti od vozača da povećaju otpor na biciklima i da zamisle vožnju kroz uspone na planini, ili da smanje otpor i zamisle vožnju pored obale okeana. Kroz ceo tok časa, vozači slušaju muziku koja prenosi emocionalnu poruku za različite delove vožnje. Muzička selekcija pokriva širok spektar od bluza i džeza, do savremene muzike i rokenrola.
- Sa časovima Spinning-a koji se nude u preko 60 zemalja širom sveta, ljudi na svim nivoima fitnessa stavljaju pedale na test i nalaze šampiona izmedju sebe.
- Spinning termini se unapred zakazuju telefonom ili lično zbog ograničenog broja bicikala.

CARDIO

Sve više i češće slušamo o tome koliko su kretanje i trening važni za život savremenog čoveka. Aerobni trening se posebno visoko rangira u najnovijim istraživanjima. Osim dokazano povoljnog uticaja koji ima na kardiovaskularni sistem, zdravlje krvnih sudova i jaku krvnu sliku, poslednjih godina se sve više ističe njegov značaj u borbi protiv epidemije gojaznosti. Medjutim, najveći problem prilikom aerobnog treninga u prirodi jesu promenljive vremenske prilike, naročito karakteristične za našu klimatsku zonu.

Taj nedostatak za vas više ne predstavlja problem!

U ponudi Extreme Gym-a od skora se nalazi najsavremenija CARDIO linija. Mašine ovog tipa omogui će vam redovan aerobni trening, bez obzira na vremenske prilike ili doba dana. Naročito vam skrećemo pažnju na trake za hodanje, koje se poslednjih godina uspešno koriste za efikasnu redukciju telesne teine. Mnogi klijenti su skinuli i po više desetina kilograma koristeći isključivo ove mašine. U ponudi se nalaze i najnoviji modeli stepera, na kojima je moguće ostvariti vrlo visoku potrošnju kalorija i staviti akcenat na zadnjicu i noge, što je naročito interesantno ženskim vežbačima. Bicikli sa naslonom će omogućiti udoban trening, bez nepotrebnog naprezanja donjeg dela ledja.

SAUNA

Sauna jača srce i krvotok. To dobro znaju sportisti kojima sauna predstavlja sastavni deo treninga, iako je reč o ''pasivnom treningu'' koji ne zahteva rad mišića. Jedna poseta sauni može da se uporedi sa 40min. trčanjem u prirodi. Ipak, čak i oni najaktivniji sportisti često upražnjavaju ovaj relaksirajući način kako bi poboljšali svoje sportske rezultate.

Odlazak u saunu je jednak higijenskom i kozmetičkom tretmanu. Onaj ko redovno posećuje saunu ima svež i perfektan ten, a sve to zahvaljući dobroj cirkulaciji i dubinskom čišćenju koje se postiže u ovoj prostoriji. Sauna je izvanredna metoda za poboljšanje cirkulacije i krvnog pritiska. Iako su individualne reakcije na toplotu različite, u svim slučajevima se konstatuje opšte poboljšanje.

Najbolji efekat saune je relaksirajući efekat. Sauna, ima ne samo fizički već i globalni efekat čije se blagodeti mogu osećati narednih sati pa čak i dana. Videli smo kako bolja cirkulacija i dezintoksikacija organizma i kože koja se postiže u sauni pospešuju lepotu. Ali sauna može još mnogo toga. Na kraju tretmana koža postaje čista i spremna za predstojeće estetske tretmane.

Nakon brojnih tuširanja ili trljanja sundjerom, koža definitivno postaje dubinski čista, i u najboljem je stanju da primi svaki kozmetički tretman. Jer se u sklopu EXTREME GYM saune nalazi i kozmetički salon i nekoliko tipova masaže. Kako biste izabrali masažu koja je najprikladnija Vašem ukusu i Vašim potrebama, informišite se o mogućnostima našeg salona. Nakon saune, koža je mekana i elastična. To je idealni momenat da se eliminišu žuljevi i zadebljanja kože sa stopala i da se skinu ''zanoktice'' sa noktiju na rukama.

MASAZE

Masaža je drevno isceliteljsko umeće koje je od suštinskog značaja za naše fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje. Blagotvorno utiče na osobe svih životnih doba. Masaža predstavlja divan način poboljšanja kvaliteta zivota. U kombinaciji sa zdravom ishranom i redovnim vežbanjem, podstice povećanje energije i vitalnosti, gipkosti, relaksacije, duševnog mira i sreće.
Vaš EXTREME GYM se pobrinuo za nekoliko vrsta masaža da bi na kraju dobili potpuniji izbor za lepši način života.
RELAX MASAŽA
Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšte zdravstvene vrednosti, potpomaže opšti razvoj organizma, održavanje njegovih oblika... Sluzi za prevenciju premora, prenapregnutosti mišića, smanjenja elastičnosti kože. Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova (nogu, stopala, ledja, ruku, abdomena, grudnog kosa, vrata i lica).

TERAPEUTSKA MASAŽA
Naročito je korisna kod lečenja sportskih povreda. Ovom masažom delujemo na kožu, potkožno tkivo, krvne i limfne sudove, mišiće i tetive, ligamente, zglobove pa i kosti.

ANTI-CELULIT MASAŽA
Ima jednu od najznačajnijih uloga u odstranjivanju celulita. Ona opušta telo, pojačava cirkulaciju krvotoka, razbija gromuljice masti i svih štetnih sastojaka i doprinosi njihovom lakšem ispiranju i odnošenju. Ona se izvodi tačno odredjenim pokretima,odredjenim redosledom, uz korišćenje specijalnih anticelulit krema koje potpomažu resorbciju i odstranjivanje štetnih materija od kojih je celulit izgradjen.

SHIATSU
Stara kineska veština koja je nebrojenim ljudima kroz vekove donela olakšanje od raznih tegoba. Tehnika kojom se izvodi se sastoji u stimulaciji odgovarajućih aku-tačaka na telu u cilju smanjenja bolova i tegoba. Uz pomoć ovakve masaže moguće je rešiti manje zdravstvene probleme bez medikamenata i lekara.

SOLARIJUM

Lep bronzani (osunčani) ten deluje atraktivnije, dinamičnije i lepše pa se ljudi psihološki osećaju zdravije, sigurnije i bolje. Osunčana koža istovremeno mnogo bolje štiti Vaš organizam od svih spoljnih uticaja posebno mogućih negativnih uticaja sunca. Sunčanje na suncu u današnjim uslovima, nažalost može imati i dosta štetnih posledica. Ako znamo da se u solarijumu nalazi najvažniji deo sunčevog spektra, a to su UVA i UVB zraci u odredjenom odnosu koji zavisi od vrste lampe, onda je jasno da je kontrolisano sunčanje u solarijumu apsolutno bezbedno i sigurno. Na osnovu mnogobrojnih naučnih ispitivanja može se konstatovati da je sunčanje u solarijumu zdravije i sigurnije od sunčanja na suncu.

U ponudi Extreme Gym-a, takodje možete naći najkvalitetnije kreme za sunčanje od Američke firme CALIFORNIA TAN. Uz pomoć ovih krema možete dobiti intenzivniju boju, postojanost boje, dubinsku negu, sprečiti bore, zategnuti kožu, i sprečiti njeno isušivanje

SALON LEPOTE

Da bi fit - izgled bio kompletan potrebno je obratiti pažnju i na šaku i stopalo, negovati ih na odgovarajući način kod manikira i pedikira. U našem salonu možete dobiti kompletne usluge nadogradnje noktiju, ojačavanje prirodnog nokta, protetiku nokta i dekorativno lakiranje noktiju.
NADOGRADNJA NOKTIJU
Nadogradnjom produzažate nokat do željene dužine i oblika plastičnim nastavkom koji se lepi lepkom predvidjenim za tu namenu pa se po želji premazuje UV gelom ili akrilnom masom.

OJAČAVANJE PRIRODNOG NOKTA
Prirodni nokat, da bi rastao do željene dužine i imao odredjen oblik mora biti usmeren da ne bi dolazilo do krzanja i lomljenja. Premazuje se akrilnom masom u već postojećoj dužini.

PROTETIKA NOKTA
Ova tehnika podrazumeva produžavanja nokta bez plastičnog nastavka, uz pomoć specijalnih protezica za “izlivanje” nokta. Nokat se izliva akrilnom masom u dužini koju poželite i isto tako imaju neograničen vek uz redovnu dopunu izraslog dela.

PEDIKIR
Kad ste sredili nokte na rukama preostaju još i oni na nogama. Za to postoje pedikirski tretmani za oblikovanje noktiju, odklanjanje zadebljale kože, piling stopala, nanošenje krema za omekšavanje kože na petama i naravno lakiranje.

DEKORATIVNO LAKIRANJE NOKTIJU
Najzastupljenije kod naših žena je “francusko” manikiranje ili popularnije nazvano FRENCH lakiranje nokta sa linijom na vrhovima u drugoj boji. Najčešće su to kombinacija prirodnih tonova sa beličastom linijom na vrhovima nokta. Za one odvažnije, koje vole blistavi cirkon ili kamenčić u boji rubina, safira… postoje različite vrste, oblici i boje ukrasa tog tipa, oslikavanje noktiju četkicama i senčenje lakovima. Da li će lakiranje biti jednobojno, french, cirkoni, zebrica dezen, cvetići ili kreacija po vašem izboru, zavisi samo od vas.

EXTREME GYM ISHRANA

Veliki izbor prirodnih sportskih preparata, možete naći kod nas uz potpunu sigurnost kvaliteta. Tržište je preplavljeno proizvodima neproverenog kvaliteta, koje treba izbegavati. Prirodni preparati su dragocen korektor svakodnevne ishrane i uslov dobrog psihofizičkog zdravlja.

Svi LABRADA NUTRITION proizvodi su sastavljeni od najkvalitetnijih sirovina ispitanih na čistoću i kvalitet u nezavisnim laboratorijama širom USA i Evrope.

Osim LABRADA NUTRITION proizvoda, takodje smo generalni zastupnici i uvoznici za BIOTECH, MLO i DYMATIZE proizvode. U našem shopu mogu se naći i proizvodi firmi TWINLAB, UNIVERSAL, EAS, WEIDER...

Prodavnica Extreme Nutrition Shop se nalazi Beogradu u prizemlju tržnog centra "Čumićevo sokače". lokal 43.
tel. 011.323.0672
radno vreme: 09-20h • subotom od 09-15h

Sve pomenute proizvode možete kupiti i u teretani Extreme Gym.

EXTREME SHOP KOZMETIKA

BIOSHAMPOO & SHOWERGEL
Extra blaga šamponska formula daje vam mogućnost da perete kosu više puta dnevno ukoliko vaš ritam treninga to zahteva. Extra kvalitetan proizvod koji zahvaljujući prirodnim komponentama neguje vašu kosu i kožu.

X FITNESS BIOSHAMPOO je i gel za tuširanje koji će vam dati osećaj svežine i pomoći da povratite energiju izgubljenu na treningu. Ekstrakti bilja omogućiće vam da osetite X FITNESS efekte uz samo jedno šamponiranje.

U ponudi Extreme Gym-a, takodje možete naći najkvalitetnije kreme za sunčanje od Američke firme CALIFORNIA TAN. Uz pomoć ovih krema možete dobiti intenzivniju boju, postojanost boje, dubinsku negu, sprečiti bore, zategnuti kožu, i sprečiti njeno isušivanje.

Poručite za vašu teretanu na tel. 011.3392.218
Poručite za vašu prodavnicu ili apoteku na tel 011. 647.869

DREAM TAN INSTANT COLOR

Naša firma je generalni uvoznik DREAM TAN boja za takmičarski bodybuilding i fitness. Takodje u istoj toj ponudi nalaze se kreme za samopotamnjivanje kože, vuskulizeri i ulja.


Sve fotografije, slike i materijali sadržani na ovom vebsajtu, PREUZETI SU SA MATICNOG SAJTA X3MGYM.COM i zaštićeni su meħunarodnim autorskim pravom i ne smeju se dalje reprodukovati, distribuirati niti slati poštom bez pismene dozvole vlasnika prava. www.x3mgym.com je i vlasnik i autor svih materijala koji se nalaze na ovom vebsajtu (izuzev materijala gostiju na sajtu).

Iskustva i preporuke posetilaca

31.05.2016 09:19
Milos Topalovic

Savrseno mesto za vezbanje i unapredjenje vasih fizickih osobina.Higijena je na vrhunskom nivou,svlacionice su opremljene tusevima i ormaricima.Uvek dovoljno rekvizita za vezbanje a ako vam zatreba savet tu je profesionalno osoblje.Sve preporuke.

19.07.2013 03:42
marko

odobrava li Extreme Gym probni termin, besplatan ili da se plati, kako god

24.04.2013 04:14
jovan

sta reci, extreme gym je ukratko sve sto trazim i ocekujem od teretane u Beogradu.

29.03.2013 02:58
milos

meni se licno dopada teretana extreme gym, mada znam i za bolje u Beogradu.

19.03.2013 06:39
goran

razgledam ove teretane beograd i vi mi se nekako izdvajate, koja je cena clanarine za Extreme Gym?

04.03.2013 01:12
marko

Extreme Gym, imte li tereteane na jos nekoj lokaciji u Beogradu?

07.07.2012 10:28
Stefy

Koliko se placa mesecno ya ovu teretanu? :D

28.01.2012 02:01
srle

sve je to super,ali niko da kaze koliko para treba za ovu teretanu

10.08.2009 15:26
branko

odlicni povoljni i sto je najbitnije znaju svoj posao!prezadovoljan!

24.07.2009 14:34
BOJANA MALJEVIC

OD KADA SAM U OVOJ TERETANI NA TRENINZIMA NIKADA NISAM BOLJE IZGLEDALA!VRHUNSKO OSOBLJE!OVO JE JEDINA PRAVA TERETANA U BEOGRADU!:():():():()

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Teretane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Extreme Gym
  • Extreme Gym,
  • X Sports magazin,
  • Ishrana za body bilding