Sport Active Teretana

  • 11
  • %
5.00 | 5 ocena

O nama - TERETANA SPORT ACTIVE MEDAKOVIĆ


Vežbajte u idealnim uslovima, posetite teretanu Sport Active koja se nalazi u naselju Medaković III. Opremljena u skladu sa svetskim standardima, naša teretana je deo lanca fitness centara “Sport Active” koji već dugi niz godina uspešno posluje na više lokacija u Beogradu.

Vlasnik i osnivač centra Sport Active je Nikola Alilomov, vrhunski sportista koji se više od 12 godina aktivno bavio dizanjem tegova, a danas je posvećen radu na Sportskoj Akademiji. Takođe, bavi se kondicionim pripremama vrhunskih sportista u mnogim sportovima, kao što su: fudbal, košarka, tenis...

U ponudi teretane Sport Active nalaze se sledeći programi:

Teretana Sport Active je opremljena spravama renomiranih proizvođača sportske opreme: LifeFitness, TechnoGym i Panatta Sport, što je ubraja među najbolje u gradu. Sve sprave su izrađene od masivnih cevi što im daje impresivan izgled i čini vrlo stabilnim i udobnim za vežbanje. Osim toga, našim vežbačima na raspolaganju su olimpijski setovi tegova i šipki renomiranog proizvođača Eleiko, koji se koriste na Olimpijskim igrama.

Pored vrhunskih sprava, zaštitni znak teretane Sport Active je pozitivna atmosfera koja čini da se osećate prijatno dok vežbate, podstiče na kvalitetan rad i dobre rezultate. Našim vežbačima su svakodnevno dostupni saveti tima stručnih trenera koji čine najbolji studenti Fakulteta za fizičku kulturu i Sportske Akademije Beograd.

Ako volite da vežbate u društvu, izaberite neki od brojnih grupnih programa: aerobik, pilates, sportski aerobik, dance aerobik i borilački fitnes, koji su pažljivo osmišljeni kako bi pružili maksimalnu efikasnost. U sklopu naše teretane nalazi se i sala za korektivne vežbe.

Najbolja preporuka za postizanje maksimalnih rezultata je personalni trening, dizajniran prema Vašim potrebama i sposobnostima, pri čemu je mogućnost povreda tokom treninga svedena na minimum. Profesionalni tim trenera Sport Active uvek Vam stoji na raspolaganju što vežbanje čini sigurnim i efikasnim, uz znatno brže postizanje rezultata.

Idealan izbor za rekreaciju sa prijateljima je stoni tenis u centru Sport Active na Voždovcu. Svim našim članovima na raspolaganju su odvojene muška i ženska svlačionica koje mogu koristiti pre i posle treninga. Obe svlačionice su funkcionalno opremljene tuševima i drugim sadržajima za prijatan i udoban boravak.

Posetite nas i postanite još jedan od mnogobrojih zadovoljnih članova naše sportske porodice!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-23h
vikend od 11-19h

Teretana Sport Active, Mokroluška 120a, Medaković III, Voždovac, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

10.05.2017 10:38
Goran Andonov
Sve pohvale za Cryo saunu Active sport
01.05.2017 01:33
Borislav Milic
Tretman nije toksican i nije opasan za ljude i okolinu,a pozitivni efekti su vidljivi vec nakon tri tretmana.Zahvaljujuci brojnim prednostima i odsustvu nezeljenih efekata, krio sauna je najefikasnije sredstvo za podmladjivanje organizma,regulisanje telesne tezine,ali i za oporavak sportista.
27.02.2017 09:21
Milos Bozovic
Sauna je veoma zdrava i zato sam njihov gost cesto.Prijatno se opustam i detoksikujem u njihovoj sauni.Nikad nije guzva,prostor je lepo uredjen a postoji i bar za uzivanje u napicima.
13.07.2016 11:53
Milos Topalovic
Svratite posle napornog dana ili poslovnih obaveza kada ste na izmaku snage i zivaca.Sauna je pravo mesto da se opustite i izbacite stetne materije iz organizma i negativnu energiju.Sve preporuke.
25.05.2016 03:48
Maja Matic
Smanjite napetost i relaksirajte se posle napornih obaveza samo u ovom spa centru.Ceka vas iskusni tim terapeuta koji koristi najsavremenije tehnike poboljsanja cirkulacije.Krio sauna je veoma uspesna a poseduju i kedrovo bure.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Teretane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sport Active Teretana
  • Sport Active Teretana,
  • Teretana Sport Active Medakovic III,
  • Teretana Medakovic III,
  • Sport Active Teretana Voždovac,
  • Sport Active Beograd,
  • Teretana Sport Active radno vreme